Öncelikler Tüm İkv oyuncularına İyi Forumlar.
Arkadaşlar Size Geçenlerde Yaptığım Bazı Şeyleri Anlatmak Ve burdan Bazı Kişilerden Özür Dilemek İçin Bu Konuyu Açtım Geçenlerde Justxwahtc oxkeyifcixo ve cakset in çarlarını soydum bu olayı kendılerıde bılıyor keremde gökhanda fehmı hocamda aldığım bazemelerın cogunu verdım fehmı hocamda benden ıntıkam almak ıcın kasa carımı aldı ve tabıkı gökhan ve keremın materyallerı fılan ordaydı aldılarmı bılmıyorum 3 un dende ayrı ayrı ozur dılerım kerem ve gökhan cok sevdıgım bı kardeşimdi bunu nıye yaptım bılmıyorum.hatalıyım ve pişmanım fehmı hocamsa cok sevdıgım bı buyugumdu ondanda burdan özur dılerım asıl buyuk kaybım 2 kardeşim ve 1 abım degıl asıl kaybım bu oyunda cok sevdıgım fılız bu oyunda en çok sevdıgım ve deger verdıgım kısı bu yaptıgım olayı ondan sakladım yalan söyledım bınevı ona cunku benı savunmak ıstıcektı ve oda suclu duruma dusecektı bunun olmasını ıstemedım ama gördumkı yalan söylıyerek daha buyuk bı hata yaptım burdan hayatımda en cok deger verıp sevdıgım fılızden özur dılerum ona okadar deger verıyorumkı okadar sevıyorumkı real hayatımda yakın olan kısılere bıle okadar deger vermıyorum Tekrar tekrar özur dılerım fılız benı affet.
"Biliyorum ya yönetıcı tarafından kapatılacak konu yada bı kac dengesız trafından alay konusuna dönuscek konu ama herkes bılsınkı en yakın dostunuz en buyuk dusmanınızdır unutmayın.Ben oynumu onamaya devam ederım bu konu yuzunden benle olan muhabbetını bozacak varsada bozsun ben hayatımın anlamı fılızı kaybetmısım gerisi umrumda degıl.." :ugeek:
2 dk'nızı Ayırıp Bakarsanız Sevinirim.
- Sucqhr
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Awesomes
2 dk'nızı Ayırıp Bakarsanız Sevinirim.
*Sucqhr
*WhiStLe Lonca= Awesomes
*wembLey
*WhiStLe Lonca= Awesomes
*wembLey
Re: 2 dk'nızı Ayırıp Bakarsanız Sevinirim.
Sen bence soydugun kısılerden degıl en cokda fılız dedıgın arkadasdan ozur dılemek ıcın bu konuyu acmıssın belkı gorurse affeder senıı
RadeN
RadeN
- Sucqhr
- Salgın Koruyucusu
Hemen Hemene Öle Kardeşim.Çünkü Kendisi Benim İçin Değerli Biri.emrah yazdı:Sen bence soydugun kısılerden degıl en cokda fılız dedıgın arkadasdan ozur dılemek ıcın bu konuyu acmıssın belkı gorurse affeder senıı
RadeN
*Sucqhr
*WhiStLe Lonca= Awesomes
*wembLey
*WhiStLe Lonca= Awesomes
*wembLey
- jUsTxxWhAtC
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Ruh Hastalarıı
Ulan YüzsüZ he mk çarlarını soy ondan sonra kerem şöyle bu böyle su abim şöyle bi sediğimdi yok tılsım almıs yok kasa çarını almış.Bu Bahaneleri geç mk yüzsüzü filize tekrar yavşim diye çalısıyorum demiyorda acıklı acıklı paylasım yazıyor.Seni adam bilirdik son 2 harfi çıktın mk.Hırsız #@!?
- IIxHaDeSxII
- Sahaf Yardımcısı
kısaca demek istediği şu filiz sana yavşıyamıyom affet beni
Sana adam diyenın ben adamlıgından şüphe ederim hırsız #@!?
Sana adam diyenın ben adamlıgından şüphe ederim hırsız #@!?
Hades adlı çarım çalınmıstır.
- Sucqhr
- Salgın Koruyucusu
He Öyle Nasıl Anlamak İstiyorsanız öyle anlıya bılırsınız.Düşünceler özgürdür.Ben Yaptıgım Şeyi Söledim Muhabbeti kescek olan varsa kessin kardeş filize yavşamıyorum fılız ı bı hata yuzunden kaybettım onada burdan özur dıledım herkesin gözu onunde ben bu oyna basladıgımda kımse yoktu yanımda ama sımdı bı fılızın olmasını ıstıyorum çunku sevıyorum ıster yavşıo dıyın ıster hırsız bize koymaz bı online oyun takıntısı olan ergenın lafları.
*Sucqhr
*WhiStLe Lonca= Awesomes
*wembLey
*WhiStLe Lonca= Awesomes
*wembLey
oyuna girmiyorum Fakat oyunda ne oluyor ne bitiyor Herşey ister istemez duyuluyor.Böyle Birşey icin Kendini Göstermişsen Sucunu Bir daha yapmamak şartıyla Kabul etmişsen.Helal Olsun Sana.ve Yorumda Filiz Falan Deniliyor.Filiz Arkasindan Konuşmuş gibi olmiyayim.Her Erkegin Dilinde Yani Bir İnsan Kendini Dillere Düşürmemeli Filizle de Hiçbir Sorunum yok Eğer ki Bu Yorumu okuyorsa da Kendine Ceki Düzen vermeli Diye Düşünüyorum...

CazfiGTiR
CazfiGTR
Dost Dediğin Birgün Sana Saldıracak Düşmandır. [Skipper]
- jUsTxxWhAtC
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Ruh Hastalarıı
Dediğim Gibi Adamın Son 2 Harfisin.
- XxBaDFeeLxX
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Kıyamet Şovalyeleri
:arrow: :idea: :ugeek: :ugeek:Cazfig yazdı:oyuna girmiyorum Fakat oyunda ne oluyor ne bitiyor Herşey ister istemez duyuluyor.Böyle Birşey icin Kendini Göstermişsen Sucunu Bir daha yapmamak şartıyla Kabul etmişsen.Helal Olsun Sana.ve Yorumda Filiz Falan Deniliyor.Filiz Arkasindan Konuşmuş gibi olmiyayim.Her Erkegin Dilinde Yani Bir İnsan Kendini Dillere Düşürmemeli Filizle de Hiçbir Sorunum yok Eğer ki Bu Yorumu okuyorsa da Kendine Ceki Düzen vermeli Diye Düşünüyorum...
Kısacası BLanK 
- Directx
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Cazfig
Merhaba hüseyin kardeşim sana şöyle diyim ismailin loncasından çıktığından beri Powerisobey ' in ben dedim bu çocukta birşeyler olucak diye isoya ve sanırım olduda herkese kendini sevdirdin çok kısa bir zamanda belki 2 belki 3 ayda sunucuda çok çabuk çarını dizdin kendini çok çabuk tanıttın ve herkesin güvenini aldıktan sonrada şeytana uyup 3 kişinin itemlerini soydun.Buraya kadar doğrumudur? Doğru.
Gelelim pişman olmana bu konuyu sırf bir arkadaşın zor duruma düşmesin diye açtın aslında kimse senin s. değil doğrumu? Doğru.
Herkes itemini almış geri alsa ne olur sen bir kere herkesin güvenini yitirdinmi yitirdin doğrumu ? Doğru.
Son olarakta hala bu sunucuda oynuyor ve rahatca gb atabiliyorsan o zaman sancak sunucusundan bir şey olmaz doğrumu? buda Doğru.
Pişman olman iyi birşey bir daha yapmaman anlamına gelmiyor o yoldan bizler tüm ikv cilerde geçti ve biliyorlarki tekrarlanıyor.Sen tekrarlarsın tekrarlamazsın sana kalmış.İKV bitti zaten ne yazsak boş sadece kendimizi avutuyoruz. Ara vermiştim bende son 3 aydır ama sonunda son kararımda BIRAKMAK oldu.
Neyse hüseyincim oyunda sana başarılar. Umarım tekrarlamazsın pişman olmuşsun.
Herkese iyi oyunlar iyi forumlar arkadaşlar...
Gelelim pişman olmana bu konuyu sırf bir arkadaşın zor duruma düşmesin diye açtın aslında kimse senin s. değil doğrumu? Doğru.
Herkes itemini almış geri alsa ne olur sen bir kere herkesin güvenini yitirdinmi yitirdin doğrumu ? Doğru.
Son olarakta hala bu sunucuda oynuyor ve rahatca gb atabiliyorsan o zaman sancak sunucusundan bir şey olmaz doğrumu? buda Doğru.
Pişman olman iyi birşey bir daha yapmaman anlamına gelmiyor o yoldan bizler tüm ikv cilerde geçti ve biliyorlarki tekrarlanıyor.Sen tekrarlarsın tekrarlamazsın sana kalmış.İKV bitti zaten ne yazsak boş sadece kendimizi avutuyoruz. Ara vermiştim bende son 3 aydır ama sonunda son kararımda BIRAKMAK oldu.
Neyse hüseyincim oyunda sana başarılar. Umarım tekrarlamazsın pişman olmuşsun.
Herkese iyi oyunlar iyi forumlar arkadaşlar...
Hayattaki en büyük eğlencem; başkalarının ''Yapamazsın.'' dediği şeyleri başarmaktır.
ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect

ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect