Makro Kullanımına Ceza Kalktı
- uranyum238
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Makro Kullanımına Ceza Kalktı
izdirapgrafik oyle demissin ama saatte duzeni kurduktan sonra zaten yaratiklar tek tek gelmeye basliyor. Burada makroyu aktif hale getir sonra git gez yarim saat sonra gel cantalari kontrol et 
- bordo
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Inspired Souls
Saatte çok güzel program kuruyorlar. 3 kişi Yıldırım 2li oraya kurunca zaten öyle saniyelik iş falan da gerekmiyor.izdirapgrafik yazdı:İnsanlar bulduğu veya bulduğunu sandığı yöntemleri abartmayı severler.Saklı ırklarda uzun süreli kasmak,hayatta kalmak saniyelik müdahaleler ve dikkat gerektirir,hatta şans bile ister.Şu anda bunu yapabilecek makro yok,varsa da ABD ordusunda vardır.Nokta koyalım bitsin.Çok uzadı
Bu iş çözümleninceye kadar da tepkimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bu pişkinlikle nasıl olur da bloke cezası kaldırılır.
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Organize İşler
Irklar sersemletmiyor mu peki?bordo yazdı:Saatte çok güzel program kuruyorlar. 3 kişi Yıldırım 2li oraya kurunca zaten öyle saniyelik iş falan da gerekmiyor.izdirapgrafik yazdı:İnsanlar bulduğu veya bulduğunu sandığı yöntemleri abartmayı severler.Saklı ırklarda uzun süreli kasmak,hayatta kalmak saniyelik müdahaleler ve dikkat gerektirir,hatta şans bile ister.Şu anda bunu yapabilecek makro yok,varsa da ABD ordusunda vardır.Nokta koyalım bitsin.Çok uzadı
Bu iş çözümleninceye kadar da tepkimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bu pişkinlikle nasıl olur da bloke cezası kaldırılır.
2006-2013
- IIxHaDeSxII
- Sahaf Yardımcısı
Hayır hocam tank ilerde solda duruyor büyüler dairenın ıcınde ordan vurunca hiç bi şekilde sersemleme olmuyo ve serice kesiliyorizdirapgrafik yazdı:Irklar sersemletmiyor mu peki?bordo yazdı:Saatte çok güzel program kuruyorlar. 3 kişi Yıldırım 2li oraya kurunca zaten öyle saniyelik iş falan da gerekmiyor.izdirapgrafik yazdı:İnsanlar bulduğu veya bulduğunu sandığı yöntemleri abartmayı severler.Saklı ırklarda uzun süreli kasmak,hayatta kalmak saniyelik müdahaleler ve dikkat gerektirir,hatta şans bile ister.Şu anda bunu yapabilecek makro yok,varsa da ABD ordusunda vardır.Nokta koyalım bitsin.Çok uzadı
Hades adlı çarım çalınmıstır.
Battalgazı kardesım 2013 deyız bız sen nerdesın ne sersemletmesı ne ırkı adamlar sakırsukur kasıyor ben pes edıyorum sadece
Macro kullanımı 999 gunden 7 gune dustugunu goruyorum
Macro kullanımı 999 gunden 7 gune dustugunu goruyorum
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Herkes heryere macro kursun o zaman nasıl olsa pc başında olmamız gerek miyorki oyuna para kazandırmamız için oyun açık olsa yeter dimi..
Hile açığı yok diye sevindiğim bir oyunun programlarla açık vermesi üzücü (tamam çözülmüyor diyelim) ama buna göz yumulması kabul edilemez..
Bazen bende dahil sabahtan akşama kadar maden başında zaman geçiren veya orda burda oyunda para kasmak için sabahlayan arkadaşlarımız var. Şimdi noldu peki ?
O adam uyuklaya uyuklaya sabahladı diğeri yatağında mışıl mışıl uyurken ondan daha fazla kar etti..
Şimdi onlar için mantıklı olan kimin ne kastığı (emeği) önemli değilki oyunlar açık kalsın salla gerisini zihniyeti mi yani..
Bu mudur sizin olayınız İKV ?
Hile açığı yok diye sevindiğim bir oyunun programlarla açık vermesi üzücü (tamam çözülmüyor diyelim) ama buna göz yumulması kabul edilemez..
Bazen bende dahil sabahtan akşama kadar maden başında zaman geçiren veya orda burda oyunda para kasmak için sabahlayan arkadaşlarımız var. Şimdi noldu peki ?
O adam uyuklaya uyuklaya sabahladı diğeri yatağında mışıl mışıl uyurken ondan daha fazla kar etti..
Şimdi onlar için mantıklı olan kimin ne kastığı (emeği) önemli değilki oyunlar açık kalsın salla gerisini zihniyeti mi yani..
Bu mudur sizin olayınız İKV ?

- bordo
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Inspired Souls
Konuya 2 GM baktı ancak cevap vermeden veremeden gittier.
GaLadRim ve CaptainATX konuya baktınız ancak hala bir cevap vermiyorsunuz !!!
Cezası iptal edilen karakterlerin pişkinliğinden dolayı soruyorum yakınlık derecenizi de söyleyin ona göre yanlış yapmayalım kendilerine.
GaLadRim ve CaptainATX konuya baktınız ancak hala bir cevap vermiyorsunuz !!!
Cezası iptal edilen karakterlerin pişkinliğinden dolayı soruyorum yakınlık derecenizi de söyleyin ona göre yanlış yapmayalım kendilerine.
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Kristal
Bırakın uğraşmayın yav gm lerle akraba falandır mazallah onlar yerine biz süresiz ban yeriz falan..

- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
Merhaba.GaLadRim yazdı:Öncelikle duyarlı davranışınızdan ötürü size teşekkür ediyorum kendinizin ve diğer oyuncuların hakkını arayıp, savunduğunuz için.
Şöyle ki ; bahsi geçen karakterler kullandıkları programdan ötürü belli bir süre ban cezası aldılar ancak bu demek değildir ki 2-3 gün sonra cezaları kalkınca yaptıkları yanlarına kâr kalsın. Yaptıkları bu haksız kazançtan elde ettikleri materyaller envanterlerinden silinmiştir..
Bilgilerinize
Yukarıda GaLadRim bir başka benzeri konu ile ilgili kişiler hakkında gerekli açıklamayı yapmıştı.
Tekrar dile getirmek gerekirse, kişiler elde ettikleri materyallerin silinmesi ardından tekrar bu gibi hareketlerin yapılmaması hususunda uyarılmışlardır. Emin olunuz, gerekli kontroller ve haksız kazanç sağlayanlara yaptırım ilgili ekip tarafından takip edilmekte; akabininde moderasyon uygulanmaktadır. Sizlerde sunucunuzda bu gibi durumlardan şüphelendiğiniz kişileri İKV Destek İletişim Formu > Oyuncu hata kullanım bildirim başlığı altından yoğunluğun önüne geçmek adına sadece bir adet bildirim göndererek ilgili ekibe iletebilirsiniz.
İlgi ve alakalarınız için teşekkürler.
İyi forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Ben anlamıyorum ya bu nasıl bir yumuşaklıktır.Kanınızda mı var yumuşaklık.Adam bile bile yasak olan bir şeyi kullanıyor sonra hiç bir ceza almadan adam oynamaya devam ediyor.Kazandıklarını geri almak ceza mı ?Fuerte yazdı:Merhaba.GaLadRim yazdı:Öncelikle duyarlı davranışınızdan ötürü size teşekkür ediyorum kendinizin ve diğer oyuncuların hakkını arayıp, savunduğunuz için.
Şöyle ki ; bahsi geçen karakterler kullandıkları programdan ötürü belli bir süre ban cezası aldılar ancak bu demek değildir ki 2-3 gün sonra cezaları kalkınca yaptıkları yanlarına kâr kalsın. Yaptıkları bu haksız kazançtan elde ettikleri materyaller envanterlerinden silinmiştir..
Bilgilerinize
Yukarıda GaLadRim bir başka benzeri konu ile ilgili kişiler hakkında gerekli açıklamayı yapmıştı.
Tekrar dile getirmek gerekirse, kişiler elde ettikleri materyallerin silinmesi ardından tekrar bu gibi hareketlerin yapılmaması hususunda uyarılmışlardır. Emin olunuz, gerekli kontroller ve haksız kazanç sağlayanlara yaptırım ilgili ekip tarafından takip edilmekte; akabininde moderasyon uygulanmaktadır. Sizlerde sunucunuzda bu gibi durumlardan şüphelendiğiniz kişileri İKV Destek İletişim Formu > Oyuncu hata kullanım bildirim başlığı altından yoğunluğun önüne geçmek adına sadece bir adet bildirim göndererek ilgili ekibe iletebilirsiniz.
İlgi ve alakalarınız için teşekkürler.
İyi forumlar.
Bunun neresi caydırıcı?
Bende kullanırım o zaman makro nasılsa yakalanınca ceza almıyorum.Sadece haksız elde ettiklerimden oluyorum hiç bir riski yok.
Şu cezalar hakkında sert olmazsanız sizden adam olmaz.
Bir işi yapamıyorsanız onurunuzla, ŞEREFİNİZLE o işi bırakın başkaları yapsın.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL