Makro Kullanımına Ceza Kalktı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Inspired Souls

Re: Makro Kullanımına Ceza Kalktı

Mesaj gönderen bordo »

xyozgatx66 yazdı: Olmadığın kavramını biraz açarmısın ?
Neyini açayım daha. Sen mışıl mışıl uyurken çarın orda kp kasıyor veya Xenotim kasıyor veya maden başında maden çekiyor. Sen var mısın başında yoksun. Program olmasa orda çarın da o işleri yapamayacak.

Var ile yok arasındaki fark işte.
Kullanıcı avatarı
KaBaLa
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaBaLa »

Cezası yoksa haydi ikv macro ile kp xenotim kasmaya niye başında duralım ki bilgisiyarın saatlerce makroya alalım kasalım. Eminim ki sizler adamların nasıl kastıklarını merak ediyorsunuzdur. Multi klavye lazım konuyu kilitlemezlerse farketmez yeni konu açarız macro kasmayı anlatıcaz böylece herkes eşitlenecek
Kullanıcı avatarı
xyozgatx66
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen xyozgatx66 »

Ozaman sizde öğretim hayatındakı bilindik kuralı uygulayın " Kopya çekmek serbest ama yakalanırsan 0 alırsın "
Resim
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Gangbangg »

eee ne anlıyacağız kopya cektik falan . mesela ben pc basında olmadığımda carım yerınde duruyor bi işlev yapmıyor . adam programı acıyor takır takır Slotları kesıyor cantasını alıyor . Ama bizim gibi o adamın tabiriyle APTALLAR pc basında olunca o işleyi yapıyorlar . Siz hala neyın kafasındasınız anlamıyorum . Açıcaksanız herkesın bloke cezasını kaldırın yada onları bloke cezasını yerınde bulun . ADALET wash here ?
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bordo »

GaLadRim
Bu konuya da cevap rica ediyorum. Bahsi geçen karakterlerin ne kadarlık bir kazanımları silindi.
Karakter olarak tüm kazanımları zaten makro ile elde edilmiş. Mareşal rütbeleri de programla Neyi aldınız 2 günlük Xenotimlerini mi sadece? Şaka gibisiniz.

Pişkin pişkin Bu programı kullandığını söyleyen, biz kullanmayanları aptallıkla suçlayan birinin nasıl olurda blokesi kaldırılır.

Bugünden tezi yok biz de makro kullanmaya başlıyoruz o zaman.
Kullanıcı avatarı
ismail1087
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: MAHŞER

Mesaj gönderen ismail1087 »

KuzuLar Için Aglayan Kurtlarda vardır Hayatta …!!!

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Resim
Resim
Resim
VerderVeremem
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Lonca Alımım Yok

Mesaj gönderen VerderVeremem »

yaw sen ne aciz bir varlıksın böyle :) bi bitmediniz
01.04.2013 İKV'DEN EMEKLİ :)
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bordo »

VerderVeremem yazdı:Modere edilen ileti silinmiştir. Fuerte
Hakkını aramak, haklıyı haksızı ayırmak, haklıyla haksıza aynı muameleyi yapanı uyarmak acizlikse kabul ediyorum ben ve benim gibi düşünen yani kurallara uyulmasını ve herkese adil davranılmasını düşünen bizler aciziz.
Bizim ne olduğumuz belli ama senin için aynı şey söz konusu değil.
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bordo »

emrah yazdı:Son soylenecek sozlerı kuralak arkadasımız ustune basa basa bugun sabahkı sohbetımızde bana soledı bıraz dertlestık abı kardes gıbı o anlattı ben dınledım ben anlattım o dınledı cok delıkanlı konusmalarını gordum ben efendıme soylım bız oyuncular sadece 1 2 tusları tab tusunu kullanan arkadaslarımız zavallı olarak goruyormus o pc de cocolasını cayını yudumlarken ekrandan bız farelerı ızlemek hosuna gıdıyormus ve teknolojıyı degerlendırıyormus madem sen bu oyunu zevk ıcın oynuyorsan neden programla ısını halledıyorsun ben once yaratık kalkıcak ben vurcam heycanıyla oynarken sen pc den benım gıbı oynayanları gulup dalga gecerekmı zevk alıyorsun bana dıyorsun bunları sen dusundugunu bende bılıyorum senın karın oynuyor oyunda 15 yasındakı cocuklar senın karını gorunce dalga gecıyor bundanmı zevk alıyorsun sen anlamıyorum Dogru bu sekılde ıkv yonetımı olursa sen ıstedıgını yaparsın ben sana helal olsun dıyorum daha senınle ugrasmıyorum kardesım harbıden delıkanlı adamsın sen bu ıkv yonetımınıde dıze getırdın helal sana 999 gunle macro cezasını 7 gune cektın sende gokan zan gıbı ıyı nıyetlılıkten kazanıyorsun
:DD

Kuralak ve kasandıradan ozur dılıyorum bırdaha da onlarla ugrasmıyorum ıkısıde ıkv yı dıze getırmıs.
RadeN

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
İşini yapan yönetici kaldı mı ?
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

İnsanlar bulduğu veya bulduğunu sandığı yöntemleri abartmayı severler.Saklı ırklarda uzun süreli kasmak,hayatta kalmak saniyelik müdahaleler ve dikkat gerektirir,hatta şans bile ister.Şu anda bunu yapabilecek makro yok,varsa da ABD ordusunda vardır.Nokta koyalım bitsin.Çok uzadı :)
2006-2013
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön