Alayınıza tek şey söyleyeceğim. Kasım 2011 de charlarımızın kullandığımız çemberli itemleri tamamdı. Ve millet 1 item bile düşüremedim diye ağlarken eminönünde terör estiriyorduk 3 kişi. Bizi küçümseyip artislik yapanların hepsi gerek eminönünde gerek er meydanında nasiplerini aldılar. Biz bu oyunu hakkıyla oynadık ve zirvede bıraktık. Bizim verdiğimiz acının tadına bakanlar çoktan kuyuya çekildi. Siz ne kadar havlasanız da boş..
Eminönü .. EIEN .. SVINDLARE ..
Darkemperor .. Xcankurtaranx .. Ateş'e Dayanabiliceğin Kadar Günah İşliceksin.
darkemperor1 yazdı:Alayınıza tek şey söyleyeceğim. Kasım 2011 de charlarımızın kullandığımız çemberli itemleri tamamdı. Ve millet 1 item bile düşüremedim diye ağlarken eminönünde terör estiriyorduk 3 kişi. Bizi küçümseyip artislik yapanların hepsi gerek eminönünde gerek er meydanında nasiplerini aldılar. Biz bu oyunu hakkıyla oynadık ve zirvede bıraktık. Bizim verdiğimiz acının tadına bakanlar çoktan kuyuya çekildi. Siz ne kadar havlasanız da boş..
Gazdan uçuyorsun,ne öyle alayınıza falan lafları ? İnin cinin top oynadığı Eminönü'nde 3 kişiyle dolaşıp iki adam kesmekte ne var ? Hangi zirvede bıraktın? Sende veya yanındakilerde olan itemlerin hiçbiri başkasında yok mu? Bu kadar egoist olunur,senin gibilerine acısam da az kalır.
darkemperor1 yazdı:Alayınıza tek şey söyleyeceğim. Kasım 2011 de charlarımızın kullandığımız çemberli itemleri tamamdı. Ve millet 1 item bile düşüremedim diye ağlarken eminönünde terör estiriyorduk 3 kişi. Bizi küçümseyip artislik yapanların hepsi gerek eminönünde gerek er meydanında nasiplerini aldılar. Biz bu oyunu hakkıyla oynadık ve zirvede bıraktık. Bizim verdiğimiz acının tadına bakanlar çoktan kuyuya çekildi. Siz ne kadar havlasanız da boş..
Kendini ne zannettin Dünyayı kurtarmış bir adammı ?