Şaheser Takı Hakkında Soru

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kristal

Re: Şaheser Takı Hakkında Soru

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Takının verilmesi güzel ancak İstanbul'da olmayanların hakkı yeniyor gibi.
Resim
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

CaptainATX yazdı:Merhaba,

Üyelikal 6. Yıl Paketi alan her oyuncumuz istediği bir şaheser takıya sahip olabilecek.
CaptainATX size havale yapsam ve rica etsem bana bir adet Üyelikal 6. Yıl Paketi alır mısınız?

Bu güzel paketi dükkan üzerinden veya Üyelikal.com üzerinden satışını mümkün kılsanız şahane olacak. Uğruna adaklar adadığımız Nucleus yüzüğe kavuşsak artık.
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

Cloutier yazdı:

Üyelikal 6. Yıl Paketi alan her oyuncumuz istediği bir şaheser takıya sahip olabilecek.
CaptainATX size havale yapsam ve rica etsem bana bir adet Üyelikal 6. Yıl Paketi alır mısınız?

Bu güzel paketi dükkan üzerinden veya Üyelikal.com üzerinden satışını mümkün kılsanız şahane olacak. Uğruna adaklar adadığımız Nucleus yüzüğe kavuşsak artık.
bana yolla belki alırım ben :)
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

ahh ulen ahh Playstoredekılerde öyle olsaydı keşke 3 adet almıştım :)
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

veym2 yazdı:
Cloutier yazdı:

bana yolla belki alırım ben :)
Belki mi :shock: :lol:
Kullanıcı avatarı
Carismatiq
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Lonca: KARDES

Mesaj gönderen Carismatiq »

Konuyu hortlatıyorum ancak dediğinize göre üyelikal üzerinden alınan 6.yıl paketlerinde bir adet şaheser takı verilmesi gerekiyor. Bende aldım üyelikaldan ancak bununla ilglili birşey vermediler. Aksine, haftabaşında şaheser takıları 25 TL karşılığı satıyorlardı.. Şimdi kontrol ettimde onlarda kaldırılmış acaba bu 6.paketinden verilmeyenlermiydi bunlar?
Carismatiq - Carismatiqx - xCarismatiqx

Don´t let your fears stand in the way of your dreams!
FETiHNESLi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen FETiHNESLi »

Merhaba Arkadaşlar ;

İKV 6.Yıl Paketi içerisinde 5.000 Akçe ve 3 Aylık Plus Paket yer alıyor. Üstelik 5.000 Akçe %10 Akçe avantajlı. Böylece hesabınıza tam 5.500 Akçe hesabınıza yüklenmiş olacak. Bu özel paket içeriğine kutu olarak edinmenize gerek kalmadan Playstore avantajlarıyla dijital olarak hemen sahip olabileceksiniz.

İKV'nin 6.Yılına özel olarak hazırladığımız çok avantajlı İKV 6. Yıl Paketine Playstore üzerinden 80 TL yerine sadece 50 TL'ye hemen ulaşabilirsiniz. Üstelik TTNET kullanıcılarına 12 Aya varan taksit fırsatı sadece Playstore'da!

Carismatiq yazdı:
üyelikal üzerinden alınan 6.yıl paketlerinde bir adet şaheser takı verilmesi gerekiyor. Bende aldım üyelikaldan ancak bununla ilglili birşey vermediler.

Yazmışsınız ; Böyle birşey hiç olmadı 6. yıl paket ile şaheser takının sunulduğu paket ayrı ayrı satışa sunulmuş idi.

Bilginize...

Göster
İbrahim BEYAZKAYA

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
omeqla
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen omeqla »

XxPEERLESSxX yazdı:Takının verilmesi güzel ancak İstanbul'da olmayanların hakkı yeniyor gibi.
evet bende ıst yaşamıyorum ve malesef gıdemıyoruz ıster ınanın ıster ınanmayın 600 maldayama çok az kaldı 7 tane madalya sonra 600 olucak ama verdığı takılar kıyamet alevı kolye 3 tane alter kolye 2 tane 1 tane kıyamet alevı zırh bunun neyını açıklıyım düşmüyor bana başkalarına 50 madalyada takıları tamamlarken ben tamamlayamadım bu adılmı şımdı .Bunu karşı çıkanların hepsı takıları ve zırhı hemen çıkanlardır Bızler daha sürünüyoruz yazıklar olsun böyle şans sıstemıne eskıden alman okucu setım komet merlın setım vardı şımdı bır setı tamamlayamadım hem oraya yazıyorlar 2 saat kaldınız sağlığınız ıçın tehlıkelıdır ama saatlerce bızı buna muhtaç edıyorlar söyle bır sıstem gelebılırde örn, 100 kes sığınak attınmı kenan çıkan şaheser takı alabılırsın akçe ıle böyle olursa daha adıl olur
ugur0907
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Kyk

Mesaj gönderen ugur0907 »

satısa sunulsun takılar 5000 akce verırım valla dukkanda belıyoruz su takıları artık yeter. Çıkmıyor arkadas bolgeye gırmeden almak isteyenler de olacak ama bız artık bıktık bı yuzuk ıcın aynı junonu kesıp durmaktan yeter artık
******* UĞUR ******** lııALPERENııl , llııKÜRŞADııll , lııAYBÜKEııl

GÖKTE TANRI YERDE BİZ, ASİL KANLI TÜRKLERİZ....
spyTRspy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen spyTRspy »

Mevlana asa,kıyamet asa gibi şaheserleride dükkanda akçe ile satışa çıkarsanız tadından yenmez. Valla tanesi 15.000 akçe (150tl) olsa yine alırım,alırız,alırlar.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön