Şaheser Takı Hakkında Soru
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Re: Şaheser Takı Hakkında Soru
Takının verilmesi güzel ancak İstanbul'da olmayanların hakkı yeniyor gibi.

CaptainATX size havale yapsam ve rica etsem bana bir adet Üyelikal 6. Yıl Paketi alır mısınız?CaptainATX yazdı:Merhaba,
Üyelikal 6. Yıl Paketi alan her oyuncumuz istediği bir şaheser takıya sahip olabilecek.
Bu güzel paketi dükkan üzerinden veya Üyelikal.com üzerinden satışını mümkün kılsanız şahane olacak. Uğruna adaklar adadığımız Nucleus yüzüğe kavuşsak artık.
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
bana yolla belki alırım benCloutier yazdı:CaptainATX size havale yapsam ve rica etsem bana bir adet Üyelikal 6. Yıl Paketi alır mısınız?CaptainATX yazdı:Merhaba,
Üyelikal 6. Yıl Paketi alan her oyuncumuz istediği bir şaheser takıya sahip olabilecek.
Bu güzel paketi dükkan üzerinden veya Üyelikal.com üzerinden satışını mümkün kılsanız şahane olacak. Uğruna adaklar adadığımız Nucleus yüzüğe kavuşsak artık.
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
ahh ulen ahh Playstoredekılerde öyle olsaydı keşke 3 adet almıştımCaptainATX yazdı:Merhaba,
Belki mi :shock: :lol:veym2 yazdı:bana yolla belki alırım benCloutier yazdı:CaptainATX size havale yapsam ve rica etsem bana bir adet Üyelikal 6. Yıl Paketi alır mısınız?CaptainATX yazdı:Merhaba,
- Carismatiq
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Lonca: KARDES
Konuyu hortlatıyorum ancak dediğinize göre üyelikal üzerinden alınan 6.yıl paketlerinde bir adet şaheser takı verilmesi gerekiyor. Bende aldım üyelikaldan ancak bununla ilglili birşey vermediler. Aksine, haftabaşında şaheser takıları 25 TL karşılığı satıyorlardı.. Şimdi kontrol ettimde onlarda kaldırılmış acaba bu 6.paketinden verilmeyenlermiydi bunlar?CaptainATX yazdı:Merhaba,
Carismatiq - Carismatiqx - xCarismatiqx
Don´t let your fears stand in the way of your dreams!
Don´t let your fears stand in the way of your dreams!
-
- Teşkilat Neferi
Merhaba Arkadaşlar ;
İKV 6.Yıl Paketi içerisinde 5.000 Akçe ve 3 Aylık Plus Paket yer alıyor. Üstelik 5.000 Akçe %10 Akçe avantajlı. Böylece hesabınıza tam 5.500 Akçe hesabınıza yüklenmiş olacak. Bu özel paket içeriğine kutu olarak edinmenize gerek kalmadan Playstore avantajlarıyla dijital olarak hemen sahip olabileceksiniz.
İKV'nin 6.Yılına özel olarak hazırladığımız çok avantajlı İKV 6. Yıl Paketine Playstore üzerinden 80 TL yerine sadece 50 TL'ye hemen ulaşabilirsiniz. Üstelik TTNET kullanıcılarına 12 Aya varan taksit fırsatı sadece Playstore'da!
Yazmışsınız ; Böyle birşey hiç olmadı 6. yıl paket ile şaheser takının sunulduğu paket ayrı ayrı satışa sunulmuş idi.
Bilginize...
İKV 6.Yıl Paketi içerisinde 5.000 Akçe ve 3 Aylık Plus Paket yer alıyor. Üstelik 5.000 Akçe %10 Akçe avantajlı. Böylece hesabınıza tam 5.500 Akçe hesabınıza yüklenmiş olacak. Bu özel paket içeriğine kutu olarak edinmenize gerek kalmadan Playstore avantajlarıyla dijital olarak hemen sahip olabileceksiniz.
İKV'nin 6.Yılına özel olarak hazırladığımız çok avantajlı İKV 6. Yıl Paketine Playstore üzerinden 80 TL yerine sadece 50 TL'ye hemen ulaşabilirsiniz. Üstelik TTNET kullanıcılarına 12 Aya varan taksit fırsatı sadece Playstore'da!
Carismatiq yazdı:
üyelikal üzerinden alınan 6.yıl paketlerinde bir adet şaheser takı verilmesi gerekiyor. Bende aldım üyelikaldan ancak bununla ilglili birşey vermediler.
Yazmışsınız ; Böyle birşey hiç olmadı 6. yıl paket ile şaheser takının sunulduğu paket ayrı ayrı satışa sunulmuş idi.
Bilginize...
evet bende ıst yaşamıyorum ve malesef gıdemıyoruz ıster ınanın ıster ınanmayın 600 maldayama çok az kaldı 7 tane madalya sonra 600 olucak ama verdığı takılar kıyamet alevı kolye 3 tane alter kolye 2 tane 1 tane kıyamet alevı zırh bunun neyını açıklıyım düşmüyor bana başkalarına 50 madalyada takıları tamamlarken ben tamamlayamadım bu adılmı şımdı .Bunu karşı çıkanların hepsı takıları ve zırhı hemen çıkanlardır Bızler daha sürünüyoruz yazıklar olsun böyle şans sıstemıne eskıden alman okucu setım komet merlın setım vardı şımdı bır setı tamamlayamadım hem oraya yazıyorlar 2 saat kaldınız sağlığınız ıçın tehlıkelıdır ama saatlerce bızı buna muhtaç edıyorlar söyle bır sıstem gelebılırde örn, 100 kes sığınak attınmı kenan çıkan şaheser takı alabılırsın akçe ıle böyle olursa daha adıl olurXxPEERLESSxX yazdı:Takının verilmesi güzel ancak İstanbul'da olmayanların hakkı yeniyor gibi.
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Kyk
satısa sunulsun takılar 5000 akce verırım valla dukkanda belıyoruz su takıları artık yeter. Çıkmıyor arkadas bolgeye gırmeden almak isteyenler de olacak ama bız artık bıktık bı yuzuk ıcın aynı junonu kesıp durmaktan yeter artık
******* UĞUR ******** lııALPERENııl , llııKÜRŞADııll , lııAYBÜKEııl
GÖKTE TANRI YERDE BİZ, ASİL KANLI TÜRKLERİZ....
GÖKTE TANRI YERDE BİZ, ASİL KANLI TÜRKLERİZ....
Mevlana asa,kıyamet asa gibi şaheserleride dükkanda akçe ile satışa çıkarsanız tadından yenmez. Valla tanesi 15.000 akçe (150tl) olsa yine alırım,alırız,alırlar.