Merhaba arkadaşlar arkadaşımın bilgisayarında ikv çok kasıyor ilk baslarda acılmıyordu swiftshader yükleyince açıldı bu seferde çok kasıyor bilgisayar ve internetin hızında problem yok oyun açılmadıgı zamanalr aldıgımız hata : Bilgisayarınız Direct3D 9 desteklemediği için veya sürücü driver ı yüklü olmadıgı ıcın oyun baslatımalmıyor . bilgisayar direct 9 u desteklerıyor her türlü oyunu açabılıyorum swiftshader sayesınde ıkv yıde acıyorum ama çooookk kasıyor ne yapmalıyım
Bilgisyarın özellikleri: WİNDOWS 7 PROFESSİONAL
İşlemci Intel(R) Core(TM)2 CPU T5500 @ 1.66GHz 1.66 GHz
Yüklü bellek (RAM): 1.00 GB
Sistem türü: 32 bit işletim sistemi
AŞIRI DERECEDE KASIYOR ÖYLE BÖYLE DEĞİL
- Kaptanmelih
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: AŞIRI DERECEDE KASIYOR ÖYLE BÖYLE DEĞİL
Sata Kablosuna bir bak derim yada değiştir derim ne diyem. Arka planda çalışan bir kaç uygulamada olablir yazma sorunuda olablir. Ekran kartının remindende kaynaklanablir ekran akrtının özelliklerini yazarsan 256 mb ise çok kasar 512 olsadın kasacagıı zannetmem ama başka bir program kurarak çalıştırdım dediğine göre 64 mb ekran akrtın var.Kaptanmelih yazdı:Merhaba arkadaşlar arkadaşımın bilgisayarında ikv çok kasıyor ilk baslarda acılmıyordu swiftshader yükleyince açıldı bu seferde çok kasıyor bilgisayar ve internetin hızında problem yok oyun açılmadıgı zamanalr aldıgımız hata : Bilgisayarınız Direct3D 9 desteklemediği için veya sürücü driver ı yüklü olmadıgı ıcın oyun baslatımalmıyor . bilgisayar direct 9 u desteklerıyor her türlü oyunu açabılıyorum swiftshader sayesınde ıkv yıde acıyorum ama çooookk kasıyor ne yapmalıyım
Bilgisyarın özellikleri: WİNDOWS 7 PROFESSİONAL
İşlemci Intel(R) Core(TM)2 CPU T5500 @ 1.66GHz 1.66 GHz
Yüklü bellek (RAM): 1.00 GB
Sistem türü: 32 bit işletim sistemi
A R Z L O D O S
- Kaptanmelih
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
sata kablosunu değiştirme fikri saçma geldi ama değiştir dim şuan 1 gram kasma yok çooooooooooık tşk ederim çok saol
Ne demek ö.d iyi oyunlarKaptanmelih yazdı:sata kablosunu değiştirme fikri saçma geldi ama değiştir dim şuan 1 gram kasma yok çooooooooooık tşk ederim çok saol
A R Z L O D O S