AŞIRI DERECEDE KASIYOR ÖYLE BÖYLE DEĞİL

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kaptanmelih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

AŞIRI DERECEDE KASIYOR ÖYLE BÖYLE DEĞİL

Mesaj gönderen Kaptanmelih »

Merhaba arkadaşlar arkadaşımın bilgisayarında ikv çok kasıyor ilk baslarda acılmıyordu swiftshader yükleyince açıldı bu seferde çok kasıyor bilgisayar ve internetin hızında problem yok oyun açılmadıgı zamanalr aldıgımız hata : Bilgisayarınız Direct3D 9 desteklemediği için veya sürücü driver ı yüklü olmadıgı ıcın oyun baslatımalmıyor . bilgisayar direct 9 u desteklerıyor her türlü oyunu açabılıyorum swiftshader sayesınde ıkv yıde acıyorum ama çooookk kasıyor ne yapmalıyım

Bilgisyarın özellikleri: WİNDOWS 7 PROFESSİONAL

İşlemci Intel(R) Core(TM)2 CPU T5500 @ 1.66GHz 1.66 GHz

Yüklü bellek (RAM): 1.00 GB
Sistem türü: 32 bit işletim sistemi
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: AŞIRI DERECEDE KASIYOR ÖYLE BÖYLE DEĞİL

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Kaptanmelih yazdı:Merhaba arkadaşlar arkadaşımın bilgisayarında ikv çok kasıyor ilk baslarda acılmıyordu swiftshader yükleyince açıldı bu seferde çok kasıyor bilgisayar ve internetin hızında problem yok oyun açılmadıgı zamanalr aldıgımız hata : Bilgisayarınız Direct3D 9 desteklemediği için veya sürücü driver ı yüklü olmadıgı ıcın oyun baslatımalmıyor . bilgisayar direct 9 u desteklerıyor her türlü oyunu açabılıyorum swiftshader sayesınde ıkv yıde acıyorum ama çooookk kasıyor ne yapmalıyım

Bilgisyarın özellikleri: WİNDOWS 7 PROFESSİONAL

İşlemci Intel(R) Core(TM)2 CPU T5500 @ 1.66GHz 1.66 GHz

Yüklü bellek (RAM): 1.00 GB
Sistem türü: 32 bit işletim sistemi
Sata Kablosuna bir bak derim yada değiştir derim ne diyem. Arka planda çalışan bir kaç uygulamada olablir yazma sorunuda olablir. Ekran kartının remindende kaynaklanablir ekran akrtının özelliklerini yazarsan 256 mb ise çok kasar 512 olsadın kasacagıı zannetmem ama başka bir program kurarak çalıştırdım dediğine göre 64 mb ekran akrtın var.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Kaptanmelih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Kaptanmelih »

sata kablosunu değiştirme fikri saçma geldi ama değiştir dim şuan 1 gram kasma yok çooooooooooık tşk ederim çok saol
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Kaptanmelih yazdı:sata kablosunu değiştirme fikri saçma geldi ama değiştir dim şuan 1 gram kasma yok çooooooooooık tşk ederim çok saol
Ne demek ö.d iyi oyunlar
A R Z L O D O S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön