O Şimdi Asker | S.MuNeZ
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HİCRET
Re: O Şimdi Asker | S.MuNeZ
Hayırlı teskereler kardeşim selametle git gel işn ALLAH yar ve yardımcın olsun her zaman dualarım seninle
-
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Cihanı Hükümran
Herkeze teşekkür ederim eksik olmayın...
- ahsu6344
- FareAdam Düşmanı
arada bi şafak kaç hatırlatırsın. yolun acık olsun

İntikamxxx --Asiasi--İntikamxşifa--İntikamxasiasi
YERYÜZÜNDE İNTİKAM OLDUGU SÜRECE ASİLER ÖLMEZ
-
- Sahaf Yardımcısı
Halilciğim öncelikle okulunu bırakmana üzüldüğümü belirtmek isterim elbet geçerli sebeplerin vardır bunları gelince ya da görüşebilirsek bir ara konuşuruz.
)
Oyun ile tamamen bağımın kopması sebebiyle bu yazını bu kadar geç gördüm kusura bakma. Kim bilir ne zaman okuyacaksın yazılarımızı. Olsun ben yine yazayım; seni unuttuğumuzu asla zannetme.
Hatta bu başlığı görmem bile büyük bir tesadüf : )). Seninde belirttiğin gibi bu oyundaki dostlukların yeri bambaşka. Özellikle sen, burak, hüseyin (3 silahşör) kalbimde apayrı yeriniz var.
Gelelim her Türk Erkeğinin en kutsal görevi olan askerlik görevine; görevini bir an önce yapıp sağ salim aramıza dönmen en büyük temennimiz. Dualarımız seninle, Rabbim sana ve tüm Mehmetçiklerimize sabır versin, sayılı gün çabuk geçer. Seni seviyoruz. Bizi merakta bırakma arada foruma girip yazarsan senden haberdar olmak yüzümüzü tebessüm ettircektir. Foruma ara ara bakmaya çalışacağım.
EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER..!! 
Tüm ikv halkına saygı, sevgilerimle.
Oyun ile tamamen bağımın kopması sebebiyle bu yazını bu kadar geç gördüm kusura bakma. Kim bilir ne zaman okuyacaksın yazılarımızı. Olsun ben yine yazayım; seni unuttuğumuzu asla zannetme.
Gelelim her Türk Erkeğinin en kutsal görevi olan askerlik görevine; görevini bir an önce yapıp sağ salim aramıza dönmen en büyük temennimiz. Dualarımız seninle, Rabbim sana ve tüm Mehmetçiklerimize sabır versin, sayılı gün çabuk geçer. Seni seviyoruz. Bizi merakta bırakma arada foruma girip yazarsan senden haberdar olmak yüzümüzü tebessüm ettircektir. Foruma ara ara bakmaya çalışacağım.

Tüm ikv halkına saygı, sevgilerimle.
bestofcarisma
BESTOFCARISMA
zbiddy
"İKV - Rehber Takımı Kısa Tanıtım videosu" izlemek için;
BESTOFCARISMA
zbiddy
"İKV - Rehber Takımı Kısa Tanıtım videosu" izlemek için;
- ECHO
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Luxury Exclusive
Şuanda Benim Çömezsin Kardeşim Ben 260 Sayıyorum
Şaka bi yana az zamanımız geçmedi kuklacıda halil kendine dikkat et allaha emanetsin tez zamanda gider gelirsin inşallah.Faruk ULUSOY
selametle halıl okulu bırakmana üzüldüm..her şeyin hayırlısı diyelim..hayırlı tezkereler
<<<<<<<Cihan ı Hükümran>>>>>>>
IIxXPiYaNiStxXII IxXPiYaNiStxI ThePiyanist
IIxXPiYaNiStxXII IxXPiYaNiStxI ThePiyanist
- sallabash1993
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Oyunda tanıdığım birisisin nickin hep dikkatimi çekmişti
tabi o filmi izlediğimden beri
ben oyunu bıraklı çok oldu artık ilişkim pek yok...Hayırlı teskereler dilerim her şey gönlünce olsun kal sağlıcakla Munez... 
Damdan düşer gibi vurulmak isterdim bir kıza...
- MusicCcreatoR
- Sahaf Yardımcısı