hard disk flash bellek niyetine kullanılabilir mi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
RapLesh
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

hard disk flash bellek niyetine kullanılabilir mi

Mesaj gönderen RapLesh »

arkadaşlar flash belleğimi kaybettim yarın internet kafeden oyunun setupunu indirmeyi düşünüyorum bilgisayarın hard diskini söksem internet kafedeki bilgisayara flash bellek niyetine bağlayıp içine setupu atabilir miyim bilenler yorum yaparsa sevinirim !
RapLeshFuRKaN [ Ecel Getiren ^ ]
Soğukvesessiz [ Ejder Asa ^ ]

FİKİRLER KURŞUN GEÇİRMEZ
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Re: hard disk flash bellek niyetine kullanılabilir mi

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

RapLesh yazdı:arkadaşlar flash belleğimi kaybettim yarın internet kafeden oyunun setupunu indirmeyi düşünüyorum bilgisayarın hard diskini söksem internet kafedeki bilgisayara flash bellek niyetine bağlayıp içine setupu atabilir miyim bilenler yorum yaparsa sevinirim !
Harddiskin taşınabilir ise dediğin işlemi çok kolay şekilde halledebilirsin.Ancak taşınabilir değil ise bu yöntemi pek tavsiye etmem.Zira Harddiskin çıkarılıp başka bilgisayara takılması durumda hem zarar görebilir hemde içindeki yüklü olan işletim sistemindeki bazı dosyalar hasar görebilir.Yok ben bunu yapacağım dersen Harddisk girişlerine (ATA, SATA) dikkat etmeni öneririm.İnternet kafa dekiler ile uyuşmaz ise harddiski bilgisayara bağlayamazsın.

Son olarak internet kafe sahibininde bunu hoş göreceğini pek sanmam :)

İyi Şanslar. :)
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
RapLesh
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen RapLesh »

xFahrenheitx yazdı:
RapLesh yazdı:arkadaşlar flash belleğimi kaybettim yarın internet kafeden oyunun setupunu indirmeyi düşünüyorum bilgisayarın hard diskini söksem internet kafedeki bilgisayara flash bellek niyetine bağlayıp içine setupu atabilir miyim bilenler yorum yaparsa sevinirim !
Harddiskin taşınabilir ise dediğin işlemi çok kolay şekilde halledebilirsin.Ancak taşınabilir değil ise bu yöntemi pek tavsiye etmem.Zira Harddiskin çıkarılıp başka bilgisayara takılması durumda hem zarar görebilir hemde içindeki yüklü olan işletim sistemindeki bazı dosyalar hasar görebilir.Yok ben bunu yapacağım dersen Harddisk girişlerine (ATA, SATA) dikkat etmeni öneririm.İnternet kafa dekiler ile uyuşmaz ise harddiski bilgisayara bağlayamazsın.

Son olarak internet kafe sahibininde bunu hoş göreceğini pek sanmam :)

İyi Şanslar. :)
teşekkürler cevap için peki hard diskin taşınabilir olup olmadığını anlamanın bir yolu var mıdır ? bu arada internet kafeci tanıdık sorun olmaz :)
RapLeshFuRKaN [ Ecel Getiren ^ ]
Soğukvesessiz [ Ejder Asa ^ ]

FİKİRLER KURŞUN GEÇİRMEZ
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

RapLesh yazdı: teşekkürler cevap için peki hard diskin taşınabilir olup olmadığını anlamanın bir yolu var mıdır ? bu arada internet kafeci tanıdık sorun olmaz :)
Taşınabilir harddiskler aşağıda bulunan örnek resimdeki gibi USB bağlantısı ile bilgisayarlara bağlanıyor.Ayrıca klasik harddiskler gibi kasa içine monte edilmiyor.Resimdeki gibi bilgisayarın yanında durabiliyor.Eğer senin ki de buna benzer ise sorun olmaz.

Resim
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
RapLesh
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen RapLesh »

tekrar teşekkürler

konu kilit