Öncelikle bir cok arkadaşımızın tanıdık ve tanımadık görevini yapmasınada aracı ( dikkatinizi cekerim aracı oldum diyorum tek başımadeğildim ) olduğum için mutluyum fakat bazı sorunlarımı siz değerli arkadaşlarla paylaşmak istiyorum.
Bazı arkadaşlarımızın sıralama konusunda şüheleri varmış.bakın 8 kere üt üste kesdiğimiz akşamda yine sıralamayı ben yapdım karışıklık cıkdımı hayır kimsenin sırasını kimseye verdim mi hayır hatta ve hatta sıralamada 3.olmamama rağmen kendi sıramı heretixx e verip ben görevimi 6.sırada yapdım mı evet.şimdi soruyorum sizlere zar atıpda adil olup herkes için uğraşan birine nasıl olurda sırayı alıp başkasına veriyor dersiniz. Adil olupda herkes için uğraşan başka biri geldimi oraya ? biz orda organizasyon yapmadan önce hep ilk kim vuracak tartışması oluyordu ve görev yapamadan dağılıyordu herkes bunun önüne gecdik ekibimle ve sıralama yapdık herkes içinde orda sonuna kadar uraşdık sırlama konusunda şüphesi olanlara sorum şu ben bir lodosun sırasını bir arza verecek kadar adaletsizsem 8 kere kesildiği akşam neden dostlarımı kayırmadım neden lonca üyemin görevini 8. sırada yapdım neden ben kendime 6.olarak görev yapdım ? şüpesi olan allahından bulsun..
Görevi yapıp kacan insanlarada bir şeyler söylemek istiyorum.Vicdanınız rahat mı ? görevinizi bitirip gidiyorsunuz peki o görevi siz tek başınıza mı yapdnız ? sırada bekleyenlerin emeği yokmu sizde ? gercekden utan verici size emek harcayan arkadaşlar sırasını beklerken siz onların emeğini hor görüp kacıyor emeklerine saygısızlık ediyorsunuz ve bunun faturasıda bana kesiliyor.benim orda herkese yetişmem imkansız herkesi kollamam imkansız herkes bir şeyler yazıor cewap veremiyorum bu yüzden sizin yapdığınız saygısızlığın faturası cewap veremdiğim için bana kesiliyor. insanların emeğine saygı göstermeyip sırada bekleyn arkadaşların emeğini hiçe sayıp giden arkadaşlar için diliyorum ki allah cezalaranı verir.
Diğer bir konu Titxdelikurt.arkadaşım sen oraya her geldiğinde sorun cıkarmak zorundamısın ? bunu kendine bir görev mi secdin ? orda 40 50 kişi bir amac uğruna uğraşırken sen ya gelip tartışma cıkarıyorsun yada gelip yaratığa nağra atıp sözd yardım amaclı görevi suistimal ediyorsun ne haysiyetsiz insansın sen pes doğrusu türkiye cumhuriyetinde senin kadar lafdan anlamaz senin kadar rahatsız bir insan tanımadım sanırım tanımıyacağımda.bir de gelmiş bana millete yalakalık etme yok bilmemne kadar vir gül kadar eğilme gibi salak bir yerden duyduun de mode laflar sarfediyorsun.benim kimseye yalakalık etmeye ihtiyacım yok ben orda aynı arkadfaşlarla birlikde görevimi bitirip üretimimi yapdım ve aynı arkadaşlarımda görevlerini bitirene kadar orda olmam gerekli.Adalet budur emeğe saygı budur benim yapmam gerekden budur.Emek veren herkesin görevini yapma gayretimi Adaletli ve sözünün eri olma erdemini senin gibi bir geri zekalıya bozduracak deilim.kaldı ki senin loncana üyelirinden Titxlivane Ve Titxrüzgar a da görrev yapmalarında yardımcı oldum onlar içinde uğraşdım ve görevlerinide ekip olarak yapdık.sen ne haysiyetsiz adamsın ki lonca üyelerinin de içinde olduğu bir organizasyonu bozma gafletinde bulunup sonrada vatan millet sakarya nağraları atabiliyorsun.sen nasıl bir insansın ?
artık kadim hidra görevinde (adem yani Boğazınyargıcı) a görevi yapdıkdan sonra elimi cekiyorum onunda 8 kere ve dün akşam 5 kere kesilmesinde cok emeği var onun görevini yapmayı bir bor bilirim onu yapıp elimi cekeceğim.ama sanılmasın ki kendi cewresinin görevini yapıp gitti.hayır orda hiç tanıadıklarımın bile görevi yapmasında aracı oldum.ben oraya yardı amaclı tekrar gelirim yalnız grup sıralamsına karışmam organiasyonla uraşmam ekip olarak tanglık görevimi yapmaya gelirim sıra kiminse herkese adil olarak yardım ederim.cünkü gercekden cok bunaldım herkesde bir görev telaşı var anlıyorum ama bu telaşınız ile bana yüklenmeniz beni oyundan soğutuyor.bu yüzden kadim hidra organiasyonu yapmamaya karar verdim ama organize olunun her ekibe desteğimi esirgemem.cünkü gercekden yoruldum.
Bir diğer konu görevleri yapılmadığı için bana darılan DOSTLARIM.Biz herkese görev yapma gayreti içindeyiz sadece klendi görevi için milleti popmpalayıp görevini yapan ardından cekip gitmeyem bir ekip olduğumuzu herkese kanıtlamış olduğumuuz düşünüyorum.sizi orda nasıl kayırabiliirm nasıl sıranızı öne alabilirim ve siz bana nasıl böyle bir şeyi teklif edersiniz aklım almııyor.Başkalarının hakkını alıp size vermediğim için Bana darılan dost dediğim insanlarıda yine yüce rabbime havale ediyorum.Ben hak yemem Hak da yedirmem benim doğrum bu hayat felsefemde bu geride bırakdığım 24 sene boyunca hep bu cizgide yaşadım hak yemediğim için bana darılanlarda allahdan bulsun.
Son olarak Bir cok arkadaşımıza görev yapması için birlikde caba sarfettiğimiz kişilere ( Goldsavaş Cazgır Tutadidi Turanxderman Snygzl Alacatı Boğazınyargıcı Livane Asiatik pastel heretixx ve ismini hatırlamadığım ve gercekden herkes için cabalayan arkadaşlara) Teşekkürü bir borc biliri destekerini esirgemedikleri için onlara hem teşekkür eder Hemde tebrik ederim.
Herkese iyi oyunlar...
Hazin KADİM Hidra ve Aqrepuur
- aqrepuur
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: MoonWalker
Hazin KADİM Hidra ve Aqrepuur
AkrepUGUR Turanxakrepuğur
Re: Hazin KADİM Hidra ve Aqrepuur
KARDESIM SONUNA KADAR SANA KATILIYORUM.BIZ ORDA EMEK HARCADIK BIR COK KISININ GOREVLERINI YAPTIK CHARLARIM CALINDI OYUNDAN SOGUDUM AMA GELDIM YINE YARDIMCI OLDUM.DUN OLANLARA GELINCE BENIM SIFAM BASKA GRUBTA SAVASCIM BASKA GRUBTA OLDU 2 CHARLA YARDIMA GELDIM KI 4GUNDUR OYLE GELIYORUM CIFT PC GOLDDRAGON GRUBUNDA SIFA YOK DIYE DEPREME KADAR DALDI SONRA DEPREMDE OLMEYIM DIYE OTURDU DIYE ADINI DAHI ANMAYA DEGMEZ SEREFSIZ BI INSAN BANA IFTIRA ATIYOR KI BU INSANIN DIGER GOREVLERINIDE YAPTIGINDA BENIM EMEGIM VAR AMA O ADI INSAN GELIP BANA KUFUR BILE EDECEK KADAR DUSUYOR UGUR BUGUN SON KEZ BENDE GELIRIM SENLE DAHADA GELMIYORUM TAMAMMI BITMISTIR..
*_*GOLDSİFA**GOLDSAVAS**GOLDDRAGON**GOLDREBEL*_*
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
Yahu çocuk diyeceğim ama sabrımı zorlamaya başladın, ona buna yalakalık ederek çetin yollar aşılmaz, kalkıp hırsızla ahlaksızla kankalık edip ( Sırf bir görev ve pençe uğruna ) hırsızların gazına gelip durduk yerde bana ve loncadaşlarıma çatıyorsun, üstüne bir güzel küfür savurup kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun.
Benim hidra yı nara atarak kaçırdığımı söyleyip kul hakkı yiyorsun behey zındık, şimdi sana söylüyorum bu iddianı
ispatla oyunu bırakacağım, eğer ispat edemezsen ananı da al git demeyceğim gel yanımda kulaklarını çeksin.
Koçum sen giderken biz geliyorduk o yollardan, bu gün sırf bir görev uğruna bitaraflarını yaladığın ve o namus yoksunlarının seni kullanıp diğer üyeler in gözlerini boyaması gelip geçici, yarın tekmeyi en münasip yerinden yer, üstüne de bir bardak soğuk su içersin, adımı bir daha ağzına destur la al.
Merhabalar,
10.02.2010 00:03:46 tarihinde sancak sunucusunda Turanxaqrepuur isimli oyuncu hakkında bulunduğunuz şikayet sonuçlandırılmış ve bu oyuncu 12.02.2010 00:11:11 tarihine kadar Susturma cezası almıştır.
Şikayet edilen karakterin benzer hareketlere devam etmesi halinde almış olduğu ceza katlanarak artacaktır.
İlginiz İçin Teşekkür Ederiz
İKV Destek Takımı
Bu da ettiğin küfürün bilançosu...
Benim hidra yı nara atarak kaçırdığımı söyleyip kul hakkı yiyorsun behey zındık, şimdi sana söylüyorum bu iddianı
ispatla oyunu bırakacağım, eğer ispat edemezsen ananı da al git demeyceğim gel yanımda kulaklarını çeksin.
Koçum sen giderken biz geliyorduk o yollardan, bu gün sırf bir görev uğruna bitaraflarını yaladığın ve o namus yoksunlarının seni kullanıp diğer üyeler in gözlerini boyaması gelip geçici, yarın tekmeyi en münasip yerinden yer, üstüne de bir bardak soğuk su içersin, adımı bir daha ağzına destur la al.
Merhabalar,
10.02.2010 00:03:46 tarihinde sancak sunucusunda Turanxaqrepuur isimli oyuncu hakkında bulunduğunuz şikayet sonuçlandırılmış ve bu oyuncu 12.02.2010 00:11:11 tarihine kadar Susturma cezası almıştır.
Şikayet edilen karakterin benzer hareketlere devam etmesi halinde almış olduğu ceza katlanarak artacaktır.
İKV Destek Takımı
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
- kskxizmir
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
:mrgreen: lAN ML4 SUS KADIM KADIM KADIM ....... KADIM TM MI EZÜQ
K:::::::::::::::::S::::::::::::::::::::::k::::::::::::::::i:::::::::::::Z::::::::::
::::::::::i::::::::::::::::R
K:::::::::::::::::S::::::::::::::::::::::k::::::::::::::::i:::::::::::::Z::::::::::
]ßizLer için dünya Karşıyaka'dan ibarettir.
ßizLer için Karşıyaka'da yaşamak bir ibadettir.
ßizLer için Kaf Sin Kaf'tan başka takımı tutmaksa ihanettir..!
ßiz bu YAKA'yı KARŞI'lıksız sevdik
ÇiRkiN KraL !...
ßizLer için Karşıyaka'da yaşamak bir ibadettir.
ßizLer için Kaf Sin Kaf'tan başka takımı tutmaksa ihanettir..!
ßiz bu YAKA'yı KARŞI'lıksız sevdik
ÇiRkiN KraL !...
- aqrepuur
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: MoonWalker
muhattabım deilsin kapa ceneni artık.ayrıca Aile Fertlerine kötü sözler sölemek zorunda kalmak istemiyorum zihinsel özürlüTitxdelikurt yazdı:Yahu çocuk diyeceğim ama sabrımı zorlamaya başladın, ona buna yalakalık ederek çetin yollar aşılmaz, kalkıp hırsızla ahlaksızla kankalık edip ( Sırf bir görev ve pençe uğruna ) hırsızların gazına gelip durduk yerde bana ve loncadaşlarıma çatıyorsun, üstüne bir güzel küfür savurup kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun.
Merhabalar,
İKV Destek Takımı
AkrepUGUR Turanxakrepuğur
Uğur kardeşime tamamen katılıyorum 8 kere üst üste kesdiğimizde bende vardım orda Sonzeybeklerin grubundaydım.Tam bize sıra geldi bi karışıklık çıktı ama sağolsun uğur halletti işimizi.Görevimizi yapıpta hemen kaçmadık sonuna kadar bekledik.Buradan bizleri kıskanıpta görevin olmaması için elinden gelenleri yapan bazı şahsiyetsiz kişilere sesleniyorum..Adam akıllı durun yerinizde..Daha fazla düşman almayın karşınıza..Sonucuna katlanan siz olursunuz..Saygılar....İyi oyunlar.
RuhsuzŞair