RoA - Nefer [ Er Meydanı Hk. ]
Re: RoA - Nefer [ Er Meydanı Hk. ]
Şu duruma düşeceğime 100m değil 500m veririm. Er meydanı olmuş tavuk meydanı:((
- Atazade
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
RoA - Nefer [ Er Meydanı Hk. ]
Bölgede olan tartışmalara dair forumda bir açıklama yapma gereği hissettik .
Öncelikle Nefer loncası ile EM atmaya karar verdik .
Şunu belirtelim; biz ucunda 500 Milyon para olacak şekilde bir EM yapmayı planlarken , KıRıGeR ; o kadar paranın çıkmayacağını ve ödülün 100 milyon olmasını istediklerini belirtti .
[ Bundan ileride bahsedeceğiz , o yüzden aktarıyorum ]
Her neyse; taraflar 100 milyon para konusunda anlaştı. 3 el oynayacaktık, 2 el kazanan parayı alır ...
Buraya kadar her şey normal !
Kendilerini sancak konumuna aldıkları için saldırmayı bırakıp, EM'i terk ettik.
Oyunda yazılı olmayan ahlaki ve sanal kurallar vardır arkadaşlar. Er Meydan'ını savaşmak için kullanıyoruz . Bu yüzden, bundan sonra ; savaşmak isteyen loncalar bizlere Er Meydanı teklifinde bulunsunlar. Bu nedenle savaşı yarıda bıraktık.
Haaaa!!!!.... Şunu da söyleyelim... Karşı taraf hiç bir zaman skor anlamında üstünlük kurmadı.
Fakat buna rağmen , tartışma esnasında ;
Sadaka?... 500 milyonluk teklifimizi red edip, '' 100 milyon çıkar '' anca şeklinde bir beyanat veren bir lonca var karşımızda .
Kim , kime ? sadaka veriyor .... anlamış değiliz.
Şu konuda da pişmanız aslında ...
Bu sunucuda resmi bir lonca şampiyonası yapıldı. Ve çok şükür ki , biz kazandık . Bu nedenle hiç bir loncayla EM atıp, kendimizi kanıtlama gereksinimi duymuyoruz. Bunca yaygara boşuna çıktı anlayacağınız ... Ama olsun , heyecanlı ve eğlenceli zaman geçirmiş olduk .
Karşılıklı tecrübe(?) edindik... Kimle ne iş yapılır , kimle ne iş yapılmaz ... buna dair.
Bölgede bizlerin adı geçtiği için burada bunları yazma gereksinimi duyduk.
Oluşan kirlilik için Kuklacı sunucusundan özür dileriz.
Öncelikle Nefer loncası ile EM atmaya karar verdik .
Şunu belirtelim; biz ucunda 500 Milyon para olacak şekilde bir EM yapmayı planlarken , KıRıGeR ; o kadar paranın çıkmayacağını ve ödülün 100 milyon olmasını istediklerini belirtti .
[ Bundan ileride bahsedeceğiz , o yüzden aktarıyorum ]
Her neyse; taraflar 100 milyon para konusunda anlaştı. 3 el oynayacaktık, 2 el kazanan parayı alır ...
Buraya kadar her şey normal !
Birinci El
/color]
Birinci eli 37 - 15 gibi bir skor ile kazandık.

İkinci El:
Çok zevkli bir savaştı. 44-44 beraberlik ile sonuçlandı.

Üçüncü El:
Buraya kadar 1-0 önde gidiyorduk. Daha sonraki elde berabere kaldık. Ve en son bu oyunda; Lodos tarafının 4-5 sayılık üstünlüğü bulunuyordu. 5-6 dakikalık zaman dilimi kalmıştı.
Bu durumda doğal olarak tekrar saldırma pozisyonuna geçtik fakat kendilerini Sancaklarında bulduk.........

Birinci eli 37 - 15 gibi bir skor ile kazandık.

İkinci El:
Çok zevkli bir savaştı. 44-44 beraberlik ile sonuçlandı.

Üçüncü El:
Buraya kadar 1-0 önde gidiyorduk. Daha sonraki elde berabere kaldık. Ve en son bu oyunda; Lodos tarafının 4-5 sayılık üstünlüğü bulunuyordu. 5-6 dakikalık zaman dilimi kalmıştı.
Bu durumda doğal olarak tekrar saldırma pozisyonuna geçtik fakat kendilerini Sancaklarında bulduk.........

Kendilerini sancak konumuna aldıkları için saldırmayı bırakıp, EM'i terk ettik.
Oyunda yazılı olmayan ahlaki ve sanal kurallar vardır arkadaşlar. Er Meydan'ını savaşmak için kullanıyoruz . Bu yüzden, bundan sonra ; savaşmak isteyen loncalar bizlere Er Meydanı teklifinde bulunsunlar. Bu nedenle savaşı yarıda bıraktık.
Haaaa!!!!.... Şunu da söyleyelim... Karşı taraf hiç bir zaman skor anlamında üstünlük kurmadı.
Fakat buna rağmen , tartışma esnasında ;
'' RoA loncası hırsızdır , EM paramızı vermediler ''
'' 100 M RoA loncasına sadakamız olsun '' tarzı laflar sarfedildi.
Sadaka?... 500 milyonluk teklifimizi red edip, '' 100 milyon çıkar '' anca şeklinde bir beyanat veren bir lonca var karşımızda .
Kim , kime ? sadaka veriyor .... anlamış değiliz.
Şu konuda da pişmanız aslında ...
Bu sunucuda resmi bir lonca şampiyonası yapıldı. Ve çok şükür ki , biz kazandık . Bu nedenle hiç bir loncayla EM atıp, kendimizi kanıtlama gereksinimi duymuyoruz. Bunca yaygara boşuna çıktı anlayacağınız ... Ama olsun , heyecanlı ve eğlenceli zaman geçirmiş olduk .
Karşılıklı tecrübe(?) edindik... Kimle ne iş yapılır , kimle ne iş yapılmaz ... buna dair.
Bölgede bizlerin adı geçtiği için burada bunları yazma gereksinimi duyduk.
Oluşan kirlilik için Kuklacı sunucusundan özür dileriz.

.
ATABEY
AtabeyII
AtabeyIII
- ardawolf22
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: VaRa vaRa
Öncelikle Merhaba,
Bölgeden hala süren tartışma Sizin nekadar düşük insanlar olduklarınızı zaten bize açıklıyor.
Sancağa çekilmeyle alakalı;Taktriniz Bu bir oyun. Oyunda herşey taktık meselesi Sancağımızı savunmamız gerekıyordu Bizde öyle yaptık. Birinci el 'deki Oyunu kazanmanız ise Tamamen taktiksel bir hata sonucu. Fark ettiğiniz gibi diyer karşılaşmalarda belli oluyor.
Lonca savaşlarında iddalısınız madem bu iletiyi unutmazsınız inşallah.
Son el atmamız gereken em'e gelmeyerek dolayısıyla yenilmiş sayılıyorsunuz.
Para konusunada gelelim. Bunları her yerde sölemekden hoşnut olmam ama. Sizin lonca olarak topladğınız parayı Tek çarda bulunduruyorum.
İddalarınızı Lonca savaşlarınıza taşımanız dileğiyle.
İyi forumlar
http://c1301.hizliresim.com/15/y/jjr4g.jpg
Bölgeden hala süren tartışma Sizin nekadar düşük insanlar olduklarınızı zaten bize açıklıyor.
Sancağa çekilmeyle alakalı;Taktriniz Bu bir oyun. Oyunda herşey taktık meselesi Sancağımızı savunmamız gerekıyordu Bizde öyle yaptık. Birinci el 'deki Oyunu kazanmanız ise Tamamen taktiksel bir hata sonucu. Fark ettiğiniz gibi diyer karşılaşmalarda belli oluyor.
Para konusunada gelelim. Bunları her yerde sölemekden hoşnut olmam ama. Sizin lonca olarak topladğınız parayı Tek çarda bulunduruyorum.
İyi forumlar

Since 2006...

IıBLoDyDeaTHıI
IBLoDyDeaTHI
IBLoDyDeaTHSI
#UzakDurmaJacopS'dan
Yakup
IıBLoDyDeaTHıI
IBLoDyDeaTHI
IBLoDyDeaTHSI
#UzakDurmaJacopS'dan
Adam Sizin 6 kişi Topladığınız Parayı Tek Çarında Bulunduruyor.Parayı Vermemek İçin Yaptığınız Bahanelerle Kendinizi Kandırın .
HızLıSıBeNDe
- Atazade
- Sahaf Yardımcısı
Savaşı tamamlamadık. Savaşmadığınız bir savaşı nasıl tamamlayabilirdik ?
Biz lonca olarak 500 M toplamadık , lonca kasamızda bulunan paradan ; 500 Milyonunu savaşta harcamak üzere riske attık .
Bireysel zenginlikleri bu konunun dışında tutuyorum . Lonca kasamızın dışında adamın birinde 1 milyar oyun parası vardır , diğerinde 1 milyon oyun parası.
Biz lonca olarak 500 M toplamadık , lonca kasamızda bulunan paradan ; 500 Milyonunu savaşta harcamak üzere riske attık .
Bireysel zenginlikleri bu konunun dışında tutuyorum . Lonca kasamızın dışında adamın birinde 1 milyar oyun parası vardır , diğerinde 1 milyon oyun parası.

.
ATABEY
AtabeyII
AtabeyIII
- ardawolf22
- Sahaf Yardımcısı
Savaşımı tamamladınız güldürmeyin, Durum 1 1 olmuşken Biz atmıyoruz Diyip işin içinden çıkan sizler deyilmisiniz.
Bİreysel zenginlik falan,geçelim Bireysel vs ye davet ediyorum Büyücü/Şifacı (Gazaplı) ?
Ha vardır bir bahaneniz gene
İkinci turda berabere kaldığmız zaman Sizin bizim oldumuz yere gelmemek yerine sancak toplamanız ' bizim yaptığımız şeyle eşit oluyor Taktık dersiniz sizinki taktık bizimki kaçmak olur neyse
Bİreysel zenginlik falan,geçelim Bireysel vs ye davet ediyorum Büyücü/Şifacı (Gazaplı) ?
Ha vardır bir bahaneniz gene
İkinci turda berabere kaldığmız zaman Sizin bizim oldumuz yere gelmemek yerine sancak toplamanız ' bizim yaptığımız şeyle eşit oluyor Taktık dersiniz sizinki taktık bizimki kaçmak olur neyse
Since 2006...

IıBLoDyDeaTHıI
IBLoDyDeaTHI
IBLoDyDeaTHSI
#UzakDurmaJacopS'dan
Yakup
IıBLoDyDeaTHıI
IBLoDyDeaTHI
IBLoDyDeaTHSI
#UzakDurmaJacopS'dan
Kovalaklık yapmışssın burda para falan göstermişssinardawolf22 yazdı:Öncelikle Merhaba,
İyi forumlar
![]()
- ardawolf22
- Sahaf Yardımcısı
Diyoruzya. Sizinle karşılaşmamız için Tekrar bir Er meydanına çıkmamıza gerek yok,
Lonca savaşlarında zaten yüz yüze gelicez.
Bizim attığımız resim utanç verici oluyor Sizin konu başlangıcındakı siz 500 m demişsiniz biz 100 m Demişiz falan ne oluyor artık oda meçhul.
Ben ortaya attığım İddanın arkasındayım,Bireysel olarak vs ye davet ediyorum .. Sizin seçiminiz ..
Roa'nın ne oldğunu bilmiyordum evet .
Arkadaşlarınız son 60 dakika içinde Bölgeden ne olduğunuzu bana Anlattılar örenmem gereken Herşeyide örenmiş oldum.
Boş muhappeti çok seviyorsunuz
Lonca savaşlarında zaten yüz yüze gelicez.
Bizim attığımız resim utanç verici oluyor Sizin konu başlangıcındakı siz 500 m demişsiniz biz 100 m Demişiz falan ne oluyor artık oda meçhul.
Ben ortaya attığım İddanın arkasındayım,Bireysel olarak vs ye davet ediyorum .. Sizin seçiminiz ..
Roa'nın ne oldğunu bilmiyordum evet .
Arkadaşlarınız son 60 dakika içinde Bölgeden ne olduğunuzu bana Anlattılar örenmem gereken Herşeyide örenmiş oldum.
Boş muhappeti çok seviyorsunuz
Since 2006...

IıBLoDyDeaTHıI
IBLoDyDeaTHI
IBLoDyDeaTHSI
#UzakDurmaJacopS'dan
Yakup
IıBLoDyDeaTHıI
IBLoDyDeaTHI
IBLoDyDeaTHSI
#UzakDurmaJacopS'dan
Şu tabloya bakarken yüzünüz kızarmıyor aksine savunacak yüz bulabiliyorsanız kendinizde ve bu durumu kendinize yakıştırabiliyorsanız siz Er meydanını karıştırıyorsunuz kümes meydanıyla, bu taktik değil kuluçkaya yatmaktır
Şu yazılanada sonuna kadar katılıyorum... Şu duruma düşeceğime 100m değil 500m veririm....
- feroleytee
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Raiders of Anatolia
RoAilem adamlar ne yapsın mecburlar. İlk defa öne geçmişler, çıksalar sahneye olacaklardan haberdarlar o yüzden bildiklerini yapmışlar. Fakat unutulan birşey var. Adının Er Meydanı olduğu bir alanda saklanmak, birşeyleri kabullenmek ne kadar doğru onu da siz yorumlayın.