vengeance yazdı:oyunu sildim artık alakam kalmadı oyun ile ve hala ikv yi savunanların beyni yıkanmış !
Kardeşim Öle Bi Yıkanmışki Biz Ne Diyoruz Adam turan Diyo.Yani İşleri Konuyu Baltalamak ve Dalga.Bende Videoları Kapattım.Ne Hali Varsa Görsünler Vallah Kardeş.MAOTUN Senin Amacını Biliyoruz Boşuna Yorum Yazma Artık Buraya.
Arkadaşlar Türkiyenin Yüzde Kaçı Müslüman Diye Araştırın.Bazıları Ateist Hatta Bir Arkadaşım Vardı Ben Ateistim Dedi Bende İlişkimi Kestim.Herkes Özentilik midir Yabancılara Nedir Anlamadım.Neyse Boşuna Yorum Yazmayın Beyler Ne Sölesek Ne Sölesiniz Boş.
vengeance yazdı:oyunu sildim artık alakam kalmadı oyun ile ve hala ikv yi savunanların beyni yıkanmış !
Kardeşim Öle Bi Yıkanmışki Biz Ne Diyoruz Adam turan Diyo.Yani İşleri Konuyu Baltalamak ve Dalga.Bende Videoları Kapattım.Ne Hali Varsa Görsünler Vallah Kardeş.MAOTUN Senin Amacını Biliyoruz Boşuna Yorum Yazma Artık Buraya.
Arkadaşlar Türkiyenin Yüzde Kaçı Müslüman Diye Araştırın.Bazıları Ateist Hatta Bir Arkadaşım Vardı Ben Ateistim Dedi Bende İlişkimi Kestim.Herkes Özentilik midir Yabancılara Nedir Anlamadım.Neyse Boşuna Yorum Yazmayın Beyler Ne Sölesek Ne Sölesiniz Boş.
Herkesi inancı kendine ona karışamazsın saygı gösterirsin.Benim amacım Turan dır.Ayrıca videonun tekinde "tek ırk,tek din,tek para" gibi bir şeyler vardı sen merak etme Tanrı izin vermez böyle şeylere.
Karşıt yorum yazan herkese beyni yıkanmış diyorsun. Onu anlamadım.
Videoları izledim. Videonun birinde insanoğlu hiç bir gezegene (aya) ayak basmamıştır. Basamayacaktır gibi bir söylem var. Nereden biliyorsun? İlerleyen teknoloji ile olmayacağını nereden biliyorsun?
Sadece İKV'nin mi Mason olduğunu düşünüyorsun. Kullandığın markaları hepsini teker teker incele o zaman. Hangisi mason hangisi değil karar ver.
Anlamadığım şey şu oyunda bir üçgen veya bir tek göz görünce insanın beyni mi yıkanıyor hemen? Hayır. Çoğumuz dikkat bile etmiyoruz böyle şeylere. Dikkat edip göstermişsin fakat banane.
Bu arada asıl senin beynin yıkanmış. Böyle konularla bozmuşsun kafayı git bir doktora görün.
evrensell yazdı:"LEPRECHAUN" Sesleri İncelemeye Alıcam Kardeşim.Birkaç Ses Zaten Fısıltılı Ve Anlaşılmayan Kelimeler İçeriyor.
"HayLaZz" Hayır Kardeşim.Bu Oyunda Hiç Yağmur Yağdığını Gördün mü? Rain Man Masonlukta Şeytanı Simgeler.Ve Tüm Dünya Starları Şarkılarında "Bu Gece Yağmur Var mı?" Gibi Sorular Sorar.Rain = Yağmur = Şeytanı Simgeler.Bunları Anlamak Karmaşık Gelebilir Çünkü O Kadar Sinsi Ve Ustaca Saklanmış Mesajlar Vardır Ki..
"mehmet1159357" Desteğin İçin Sağol.Sende İyi Bir Konuya Değindin.Dinimizde "Domuz" Kelimesini Söylemek Günahtır.
Ve Bildiğimiz Gibi Oyuna İlk Başladığımızda Domuz Şeklinde Balonların Üstünde "Bize Katıl" Yazıyor.Yani Söylenecek Fazla Söz Yok.
Aslında Oyunun Her Sokağını , Duvarını , Haritasını Detaylıca Bir Araştırmak Gerekli..
Ben Birkaç Gün İçinde Detaylı Bir Sunum Hazırlarım Arkadaşlar..
Haritaları , Sesleri , Ve Görev Metinleri..
Takip Edin..
iyi Forumlar..
canı gönülden tebrik ediyorum kardeşim sonuna kadar destek
din düşmanı maotun adam KUR'AN diyo sen türkçülük diyosun bu arada belirtmişsin bizim düşmanımız türk olmayanlar diye ırkçılık yapma kürt olsa ne olur laz olsa ne olur hepimiz insan deilmiyiz...
yusufcan211 yazdı:din düşmanı maotun adam KUR'AN diyo sen türkçülük diyosun bu arada belirtmişsin bizim düşmanımız türk olmayanlar diye ırkçılık yapma kürt olsa ne olur laz olsa ne olur hepimiz insan deilmiyiz...