KARAR SENİN

İKV ile ilgili hazırlamış olduğunuz videolarınız
evrensell
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım

Re: KARAR SENİN

Mesaj gönderen evrensell »

vengeance yazdı:oyunu sildim artık alakam kalmadı oyun ile ve hala ikv yi savunanların beyni yıkanmış !
Kardeşim Öle Bi Yıkanmışki Biz Ne Diyoruz Adam turan Diyo.Yani İşleri Konuyu Baltalamak ve Dalga.Bende Videoları Kapattım.Ne Hali Varsa Görsünler Vallah Kardeş.MAOTUN Senin Amacını Biliyoruz Boşuna Yorum Yazma Artık Buraya.
Arkadaşlar Türkiyenin Yüzde Kaçı Müslüman Diye Araştırın.Bazıları Ateist Hatta Bir Arkadaşım Vardı Ben Ateistim Dedi Bende İlişkimi Kestim.Herkes Özentilik midir Yabancılara Nedir Anlamadım.Neyse Boşuna Yorum Yazmayın Beyler Ne Sölesek Ne Sölesiniz Boş.
Kullanıcı avatarı
MAOTUN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Mutlak Seveceksin Beni

Mesaj gönderen MAOTUN »

evrensell yazdı:
vengeance yazdı:oyunu sildim artık alakam kalmadı oyun ile ve hala ikv yi savunanların beyni yıkanmış !
Kardeşim Öle Bi Yıkanmışki Biz Ne Diyoruz Adam turan Diyo.Yani İşleri Konuyu Baltalamak ve Dalga.Bende Videoları Kapattım.Ne Hali Varsa Görsünler Vallah Kardeş.MAOTUN Senin Amacını Biliyoruz Boşuna Yorum Yazma Artık Buraya.
Arkadaşlar Türkiyenin Yüzde Kaçı Müslüman Diye Araştırın.Bazıları Ateist Hatta Bir Arkadaşım Vardı Ben Ateistim Dedi Bende İlişkimi Kestim.Herkes Özentilik midir Yabancılara Nedir Anlamadım.Neyse Boşuna Yorum Yazmayın Beyler Ne Sölesek Ne Sölesiniz Boş.
Herkesi inancı kendine ona karışamazsın saygı gösterirsin.Benim amacım Turan dır.Ayrıca videonun tekinde "tek ırk,tek din,tek para" gibi bir şeyler vardı sen merak etme Tanrı izin vermez böyle şeylere.
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Karşıt yorum yazan herkese beyni yıkanmış diyorsun. Onu anlamadım.

Videoları izledim. Videonun birinde insanoğlu hiç bir gezegene (aya) ayak basmamıştır. Basamayacaktır gibi bir söylem var. Nereden biliyorsun? İlerleyen teknoloji ile olmayacağını nereden biliyorsun?

Sadece İKV'nin mi Mason olduğunu düşünüyorsun. Kullandığın markaları hepsini teker teker incele o zaman. Hangisi mason hangisi değil karar ver.

Anlamadığım şey şu oyunda bir üçgen veya bir tek göz görünce insanın beyni mi yıkanıyor hemen? Hayır. Çoğumuz dikkat bile etmiyoruz böyle şeylere. Dikkat edip göstermişsin fakat banane.

Bu arada asıl senin beynin yıkanmış. Böyle konularla bozmuşsun kafayı git bir doktora görün.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
evrensell
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen evrensell »

Sadece Kardeşim Size Şunu Söylicem Dahada Bu Foruma Girmicem.(Ayrıca O Videoları Ben Yapmadım)
Sadece 2 Kelime : KUR'AN OKU..
Okumadan Bilemezsin...
Kullanıcı avatarı
MAOTUN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen MAOTUN »

2 kelime Türkçülük öğren ırkından soğuma.Gerçi 2 kelime yetmez
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
Kingkarizma
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Kingkarizma »

evrensell yazdı:"LEPRECHAUN" Sesleri İncelemeye Alıcam Kardeşim.Birkaç Ses Zaten Fısıltılı Ve Anlaşılmayan Kelimeler İçeriyor.
"HayLaZz" Hayır Kardeşim.Bu Oyunda Hiç Yağmur Yağdığını Gördün mü? Rain Man Masonlukta Şeytanı Simgeler.Ve Tüm Dünya Starları Şarkılarında "Bu Gece Yağmur Var mı?" Gibi Sorular Sorar.Rain = Yağmur = Şeytanı Simgeler.Bunları Anlamak Karmaşık Gelebilir Çünkü O Kadar Sinsi Ve Ustaca Saklanmış Mesajlar Vardır Ki..
"mehmet1159357" Desteğin İçin Sağol.Sende İyi Bir Konuya Değindin.Dinimizde "Domuz" Kelimesini Söylemek Günahtır.
Ve Bildiğimiz Gibi Oyuna İlk Başladığımızda Domuz Şeklinde Balonların Üstünde "Bize Katıl" Yazıyor.Yani Söylenecek Fazla Söz Yok.
Aslında Oyunun Her Sokağını , Duvarını , Haritasını Detaylıca Bir Araştırmak Gerekli..
Ben Birkaç Gün İçinde Detaylı Bir Sunum Hazırlarım Arkadaşlar..
Haritaları , Sesleri , Ve Görev Metinleri..
Takip Edin..
iyi Forumlar..
canı gönülden tebrik ediyorum kardeşim sonuna kadar destek

viewtopic.php?f=46&t=103009
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Şuan bu videolarla tüm oynadığım oyunları bıraksammı diye düşünüyorum..
Kullanıcı avatarı
onuraytacc
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: İnci Sözlük

Mesaj gönderen onuraytacc »

Lan neden Kapalı !! Video İzleyecekdik
Resim
Resim
N E M U T L U - T Ü R K Ü M -D İ Y E N E
Anteplixgirl
Anteplixshifa
Anteplixsavaş
Kullanıcı avatarı
yusufcan211
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Dost Kervanı

Mesaj gönderen yusufcan211 »

din düşmanı maotun adam KUR'AN diyo sen türkçülük diyosun bu arada belirtmişsin bizim düşmanımız türk olmayanlar diye ırkçılık yapma kürt olsa ne olur laz olsa ne olur hepimiz insan deilmiyiz...
Resim

İmza:GWYNBLEIDD
Kullanıcı avatarı
MAOTUN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen MAOTUN »

yusufcan211 yazdı:din düşmanı maotun adam KUR'AN diyo sen türkçülük diyosun bu arada belirtmişsin bizim düşmanımız türk olmayanlar diye ırkçılık yapma kürt olsa ne olur laz olsa ne olur hepimiz insan deilmiyiz...
Irkçıyız nolcak ?
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)

“Video” sayfasına dön