Bilgisi olan
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Crash
Bilgisi olan
Arkadaşlar ben şimdi olum oyuununu kazandım onu imzama eklemek istiyorum nasıl ekleyeiblirim teşekkürler.
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- Eqwador
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Re: Bilgisi olan
Bende bunu bilmiyordum ancak gayet kolay oncelikle photoshop programini indir,sonra aç.
yeni proje ac fotoyu ekle,sonra bildigin fotuyu paintte de fotunun tamimini secebilecegin kesikli cizgiler var photoshopda solda enbasta gorursun onu sec sonra fotodan yazisma alaninda imza yapcagin kismi kes kopyala sonra yeni proje ac oraya yapistir png formatina kaydet,uploadlayip siteye imza olarak eklersin..pek aciklayici olmamis olabilir ama kolay uygula yaparsin
yeni proje ac fotoyu ekle,sonra bildigin fotuyu paintte de fotunun tamimini secebilecegin kesikli cizgiler var photoshopda solda enbasta gorursun onu sec sonra fotodan yazisma alaninda imza yapcagin kismi kes kopyala sonra yeni proje ac oraya yapistir png formatina kaydet,uploadlayip siteye imza olarak eklersin..pek aciklayici olmamis olabilir ama kolay uygula yaparsin

-
Yurnero
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: RON
Re: Bilgisi olan
Bence bunlarla uğraşmanıza gerek yok ölüm oyununu kazandın ne oldu
bizde kazandık ama hiç böle çabalara girmedik. Başka şeylerle uğraşın... Kolay gelsin.