Etkinlik Öneri ve Yorumları

İKV Dünyasına yönelik etkinlikler ve etkinlik önerileri
Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Etkinlik Öneri ve Yorumları

Mesaj gönderen Fuerte »

Tekrar merhaba ORHANBEY,

Önceki iletimde de dediğim gibi.. tecrübeyle sabittir. Kesinlikle ve kesinlikle kişiler uyarılır. Etkinlik esnasında hasar veriyorsa ve alıyorsa bir sıkıntı olmayacaktır zaten. Fakat sizin durumunuz biraz farklıydı. Takdir edersiniz ki görevli ekip işlerinde gerekli tecrübeyi edinmiş kişilerdir. Durum tarafınız ile alakalı olmayıp tamamıyle etkinlik kurallarının yürürlüğüyle alakalıdır. Bir başka oyuncu aynı tavrı göstermiş olsaydı, bizlerde elbet aynı tavır içerisinde olacaktık.

Bilgi ve dikkatinize sunarım.
İyi eğlenceler.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

Selamlar;

Tam olarak bir etkinlik önerisi değil ancak var olan etkinliğin biraz değiştirilmesi için bir öneride bulunacaktım.Her ay genellikle Meteor ve Eminönün de düzenlenen ve ara ara klan liderlerinin de katıldığı Klan Savaşı Etkinliği bence bundan sonra ARZ ve LODOS un yeni savaş alanı Büyük Holde yapılmalı.Hem böylece Büyük Hol' ün asıl amacı olan ARZ & LODOS savaşını kızıştırma olayı da böylece gerçekleşmiş olur diye düşünüyorum.

İyi Forumlar...
CHIVALROUS
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

xFahrenheitx yazdı:Selamlar;

Tam olarak bir etkinlik önerisi değil ancak var olan etkinliğin biraz değiştirilmesi için bir öneride bulunacaktım.Her ay genellikle Meteor ve Eminönün de düzenlenen ve ara ara klan liderlerinin de katıldığı Klan Savaşı Etkinliği bence bundan sonra ARZ ve LODOS un yeni savaş alanı Büyük Holde yapılmalı.Hem böylece Büyük Hol' ün asıl amacı olan ARZ & LODOS savaşını kızıştırma olayı da böylece gerçekleşmiş olur diye düşünüyorum.

İyi Forumlar...
Selam xFahrenheitx,
Neden olmasın =)
Göstermiş olduğunuz ilgi ve desteğe teşekkür ediyoruz,iyi eğlenceler.
Kullanıcı avatarı
Gulyabani
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Gulyabani »

Etkinlik takvimine baktım haftada kanlı, dövüşlü bir etkinlik var. Bu etkinlik sayısı artmalı. Zaten okullar tatile girmek üzere.
Sancak savaşı neredeyse 1 ay önce yapılmış. Sancak savaşıda yapılabilir haftada 1. Ödül olarak iksir dağıtılabilir.
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
Kullanıcı avatarı
RifatSrky
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen RifatSrky »

xFahrenheitx yazdı:Selamlar;

İyi Forumlar...
++
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

Gulyabani yazdı:Etkinlik takvimine baktım haftada kanlı, dövüşlü bir etkinlik var. Bu etkinlik sayısı artmalı. Zaten okullar tatile girmek üzere.
Sancak savaşı neredeyse 1 ay önce yapılmış. Sancak savaşıda yapılabilir haftada 1. Ödül olarak iksir dağıtılabilir.
Selam Gulyabani,
Neferlerimizin Büyük hol de vakit geçirmeyi tercih ettikleri gözlemlenerek,ocak ayı etkinliklerimiz hafta sonları olacak şekilde düzenlenmiştir.Önümüzdeki aydan itibaren takvim normal akışına dönecektir.
İlginize teşekkür eder,iyi eğlenceler dileriz.
Kullanıcı avatarı
CLeanFamiLyGirL
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Also Known As

Mesaj gönderen CLeanFamiLyGirL »

Selam,

Kayıp çocuk etkinliği neden kaldırıldı ?
Kullanıcı avatarı
Ayhilallll
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Ayhilallll »

SelamlaR...
Kıyamet Takımına Karşı birer grup şeklinde etkinlikler oluyor hafta bir kez veya iki kez Belli saat önceden hazırlık yapıyoruz carlara makıne atıyoruz ıksır falan üretiyorz vb hazırlıklar kac saatımızı ayırıyoruz ve kıyamaet takımı geldınde nerde görev grubu veya bölgeye gircek grub varsa onu cekiliyor buna bir cözüm bulamazmısınız Mesala grubda 4 savaşcı 2 şifa bulunan grupları ceke bilirsiniz veya grup liderlerine sora bilirisiniz buna benzer bir cözüm her seferinde boşuna zaman kaybı yapıyoruz İlgilenen olursa şimdiden teşekkürler ...
Ezan Oldum Dinmedim
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim

Eymenbey Çığlıkx
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

CLeanFamiLyGirL yazdı:Selam,

Kayıp çocuk etkinliği neden kaldırıldı ?
Selam CLeanFamiLyGirL,
Kayıp çocuk etkinliğimiz kaldırılmadı.Etkinlik takvimimiz oyuncularımızın istekleri doğrultusunda oluşturulmakta ,mevcut etkinliklerimiz dönüşümlü olarak takvimde yer almaktadır.İlerleyen zamanlarda kayıp çocuk etkinliğimiz yenilenen ödülüyle tekrarlanacaktır.
Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder,iyi eğlenceler dileriz.
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

Ayhilallll yazdı:SelamlaR...
Kıyamet Takımına Karşı birer grup şeklinde etkinlikler oluyor hafta bir kez veya iki kez Belli saat önceden hazırlık yapıyoruz carlara makıne atıyoruz ıksır falan üretiyorz vb hazırlıklar kac saatımızı ayırıyoruz ve kıyamaet takımı geldınde nerde görev grubu veya bölgeye gircek grub varsa onu cekiliyor buna bir cözüm bulamazmısınız Mesala grubda 4 savaşcı 2 şifa bulunan grupları ceke bilirsiniz veya grup liderlerine sora bilirisiniz buna benzer bir cözüm her seferinde boşuna zaman kaybı yapıyoruz İlgilenen olursa şimdiden teşekkürler ...
Selam Ayhilallll,
Bilindiği üzere salona alınan grupları sistem belirlemektedir.Takdir edersiniz ki seçerek tek tek alınması büyük bir hengame yaratacak,bu defa farklı durumlar vuku bulacaktır.Kaldı ki grup bölgesine giderken salona alınan gruplara istekleri sorulmakta ve savaşmak istemedikleri takdirde alan dışına alınmaktadırlar.Kıyamet takımı,yakın zamanda süprizlerle aranızda olacak ;)
Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder,iyi eğlenceler dileriz.

“Etkinlikler” sayfasına dön