BİLİŞİM SUÇLARI İKV

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kaptanmelih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

BİLİŞİM SUÇLARI İKV

Mesaj gönderen Kaptanmelih »

MERHABA ARKADAŞLAR BEN KUKLACI SUNUCUSUNDAN MİR LONCASI NEFERİ ÖZGÜRÜM BENİ MUTLAKA KUKLACIDA EN AZ 1 KERE GÖRMÜŞSÜNÜZDÜR NEYSE KONUYA GEÇEYİM ŞU SON 3 HAFTADIR LONCA BAŞKANIMIZIN KARAKTERİNİN ADIYLA YANINA . EKLEYEREK KENDİSİNİN LONCA BAŞKANIMIZ OLDUĞUNU İDDA EDEN VE HİÇ BİR ZAMAN BAŞARILI OLAMAYAN VE BUNU SIK SIK YAPAN GEREKSİZ BİR KİŞİLİK VAR. BU KİŞİLİK BENİM BİLGİSAYARIMA Bİ ÇEŞİT KEYLOGGER GİBİ BİR ŞEY YERLEŞTİRMİŞTİR HESAPLARIMIN ŞİFRESİNİ BİLİYOR ARTIK VE BEN BUNU BUGUN FARKETTİM VE BAŞKA BİR PCDEN E MAİL ŞİFREMİ FACE ŞİFREMİ İKV ŞİFREMİ DEĞİŞTİRDİM DÜN SAAT 14:34 TE ÖZEL BİR HAVAYOLU ŞİRKETİNDEN UÇAK BİLETİ SATIN ALDIM ÖDEMEYİ KREDİ KARTIYLA YAPTIM VE O ŞAHSIN BİLGİLERİMİ ELE GEÇİRDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM BUTÜR SUÇLARA BİLİŞİM SUÇU DENİLİYORDU GALİBA HER NEYSE BEN BU KİŞİYİ MAHKEMEYE VERECEĞİM EMİNİMKİ SEN BU YAZIYI OKUYOSUNDUR SENİ TEK BİR ŞARTLA MAHKEMEYE VERMEM FORUMDA GENEL ETKİLEŞİME KONU AÇACAKSIN KUKLACIDAKİ BÜTÜN DOLANDIRDIGIN KİŞİLER ADINA VE MİR LONCASI ADINA ÖZÜR DİLEYECEKSİN VE BU SINUCUDAN GİDECEKSİN
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ferday-i kyamet

Re: BİLİŞİM SUÇLARI İKV

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

Manevi tazminat davası da aç, 2 mahkeme parasını da ona yükle, hemde siciline işlensin resmi dairelerce arka plana itilsin ve köklü kuruluşlara üye olamasın, sicile önem veren yerlerde iş bulamasın. Çok ciddiyim yalnız, bu tarz sanal hırsızlıklar insanın hayatını karartabilir.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön