IKV Müzik Denemesi 2

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

IKV Müzik Denemesi 2

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Bir Önceki Konu
viewtopic.php?f=46&t=106246

Müziği dinlemek için:
https://soundcloud.com/gwynbleidd32/deneme-2

Umarım yorumlarınızı eksik etmezsiniz.İyi eğlenceler :)
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: IKV Müzik Denemesi 2

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

ritim girse daha heyecanlı ve sürükleyici olur.zaten İKV müziklerinin hoş olmasının sebebi sürükleyiciliği.Devamlı ritim ve melodi değişiyor ama bağlantılı olarak.Bunu örnek alırsan çok güzel çalışmalar alacağına eminim.
Kullanıcı avatarı
MuvaFFa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Phenomena

Mesaj gönderen MuvaFFa »

Bu müziğini dinleyemedim fakat ilki şahane olmuş sana şunu söyleyeyim. Beni bilirsin belki İKVVİDEO'da Davut Öz Nirvana loncası, Roa loncası, Drowx loncası, Şifacı savaşçı ve büyücü tanıtım videolarım var görmüşsündür. Bizim bir video çalışmamız daha var güzel ve farklı bir hikaye bu videoyu hazırlıyorum. Şimdi müziğini dinledim ve izninle videoda kullanmak istiyorum. Eğer hareketli bu tarz bir müzik daha yaparsan onuda kullanmak isterim.

Ellerine sağlık...
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
[/b][/i][/size]
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

MuvaFFa yazdı:Bu müziğini dinleyemedim fakat ilki şahane olmuş sana şunu söyleyeyim. Beni bilirsin belki İKVVİDEO'da Davut Öz Nirvana loncası, Roa loncası, Drowx loncası, Şifacı savaşçı ve büyücü tanıtım videolarım var görmüşsündür. Bizim bir video çalışmamız daha var güzel ve farklı bir hikaye bu videoyu hazırlıyorum. Şimdi müziğini dinledim ve izninle videoda kullanmak istiyorum. Eğer hareketli bu tarz bir müzik daha yaparsan onuda kullanmak isterim.

Ellerine sağlık...

Tabiki.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön