Tılsım-Ofansif Dövüşme 2(III) Hayırlı olsun

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
themoments
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Prisoners Of Freedom

Re: Tılsım-Ofansif Dövüşme 2(III) Hayırlı olsun

Mesaj gönderen themoments »

ARZLODOS yazdı:Sorun o degil ürettik simdi diyelim malum fiyatları el yakıyor sonradan bir hata var bunlar bağlamalı oalcak derse oz aman 3 tılsımalrı üretmek kimse istemez sadece 1 leren 2 ler ve 3 lerde kendinize üreteblirniz konusu biraz kafa karıltırıyor.

Testlerde her tılsım aktarılıyor ama Tılsım bölümündeki bu yazı bazı sorunalrı beraberinde getiriyor.

Tılsımalrın hepsi aktarılsa bir sorun yok ama 3 cüler sadece kendisi üretebielcek ibaresi sorun orda aktarılmayacak akraktere bağlanacak ibaresi yok.

Diyelim ürettik sonradan bir düzenleme gelirse ne olacak şu haliyle aktarılıyorsa o 10 level car keserken bile kullnabileceğiz bundan güzel bişi olablirmi.

Üretitğimizn karşılığını alabilecegiz ya ilerde bağlanırsa işte bu sorular kafa kurcalıyor.

sana hak vermiyor değilim karaktere bağlı kalıyor olması başlı başına bir dar düşünce sadece çünkü o kadar masraf yapıp üretim yapacaksın ama bunu sadece 1 karakteriniz kullanabilecek olması oyuncunun sırtına vurulmuş kamçıdan başka bir şey olmazdı
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

themoments yazdı:
izdirapgrafik yazdı:
themoments yazdı:
ORHANBEY yazdı:Resim

Hayırlı olsun. Güzel yerlerde kullanmanı diliyorum :D

not : ne kadar maliyeti oldu
maliyet 900m 1.000.000.000 e alıcısı vardı ama ben kendime üretmekten yana seçtim tercihimi

not: savaşçılara karşı 7400-7600 arası değişen ağır vuruş hasarı 6700-6800 arası sert vuruş hasarı
büyücülere karşı ise 8200 ağır vuruş 7700 sert vuruş hasarı
Maliyeti nasıl 900m tutuyor?

135m gönül e veriyorsun maden durumları malum karaborsa 5 m fln reçetedeki madenlerin hepsini 4 ile çarp 32 xenotim 32 safran 16 örümcek salgısı 16 peptit 24 kondrit +135 gönül e reçeteler ve ofansif dövüşme 2 (I) için
Gönül'e verilen parayı bir kenara bırakalım reçetede adam akıllı hiçbir şey istemiyor.Jadeit yok bir kere.Xenotim ve safran 3m,900 çok değil mi ona yahu?
2006-2013
Kullanıcı avatarı
themoments
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Prisoners Of Freedom

Mesaj gönderen themoments »

izdirapgrafik yazdı:
themoments yazdı:
izdirapgrafik yazdı:
themoments yazdı:
ORHANBEY yazdı:Resim

Hayırlı olsun. Güzel yerlerde kullanmanı diliyorum :D

not : ne kadar maliyeti oldu
maliyet 900m 1.000.000.000 e alıcısı vardı ama ben kendime üretmekten yana seçtim tercihimi

not: savaşçılara karşı 7400-7600 arası değişen ağır vuruş hasarı 6700-6800 arası sert vuruş hasarı
büyücülere karşı ise 8200 ağır vuruş 7700 sert vuruş hasarı
Maliyeti nasıl 900m tutuyor?

135m gönül e veriyorsun maden durumları malum karaborsa 5 m fln reçetedeki madenlerin hepsini 4 ile çarp 32 xenotim 32 safran 16 örümcek salgısı 16 peptit 24 kondrit +135 gönül e reçeteler ve ofansif dövüşme 2 (I) için
Gönül'e verilen parayı bir kenara bırakalım reçetede adam akıllı hiçbir şey istemiyor.Jadeit yok bir kere.Xenotim ve safran 3m,900 çok değil mi ona yahu?

teşkilatta fiyatlar farklı her sunucunun maden piyasası bir değil ki ? senin sunucu öyleyse en kısa zaman için de gelirim merak etme hangi sunucudasın :DD

“Genel Etkileşim” sayfasına dön