Öncelikle iyi forumlar ,
yöneticilere mesaj atmadan önce genel bir soru sormak istedim. Ben eski 49 lvl savaşcı Eminönü sunucusunda oynayan bir oyuncuydum Hatırladıgım kadarıyla 1 yıldır oyuna girmiyorum , anlık bir düşünceyle oyunu tekrar indirdim ve girdim ama karakterim yoktu . Demek istediğim Belli bir süre oyuna girilmeyince karekter siliniyor mu . Eğer siliniyorsa geri alabilme gibi bir şans var mı ?
Shansasyonel 49 lvl savaşcı
Silinen karakter hakkında bir soru
- IPeNTaGRaMI
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Iıı İstiklal Iıı
Re: Silinen karakter hakkında bir soru
Hayır silinmesi mümkün değildir.Sen en iyisi tüm sunuculara teker teker gir bulamazsan sen silmiş demektir.Eğer sen sildiysen ve o süre zarfında plus paketine sahipsen geri alabilrsin
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Karakteriniz silindiği sırada hesabınız da plus paket ve ya karakter sigortası ürünü var ise silinen karakter veri tabanında kayıtlı kalıyor.Bu karakteri geri alabilmeniz için Üye İşlemleri sayfasından Karakter Kurtarma ya girerek tüm sunucularda kurtarılacak karakterleri tarayıp kurtarabilirsiniz.Tulpar yazdı:Öncelikle iyi forumlar ,
yöneticilere mesaj atmadan önce genel bir soru sormak istedim. Ben eski 49 lvl savaşcı Eminönü sunucusunda oynayan bir oyuncuydum Hatırladıgım kadarıyla 1 yıldır oyuna girmiyorum , anlık bir düşünceyle oyunu tekrar indirdim ve girdim ama karakterim yoktu . Demek istediğim Belli bir süre oyuna girilmeyince karekter siliniyor mu . Eğer siliniyorsa geri alabilme gibi bir şans var mı ?
Shansasyonel 49 lvl savaşcı
İyi Forumlar...
CHIVALROUS
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
6 ayı aşkın bir süre zarfında girmedi isen gm arkadaşlar temizlikte o çarları silebilirler. Ve gm lerin sildikleri çarlar arka planada gitmiyor direk siliniyor.

49 level car silinmez ya kendisi silmiştir ve unutmustur yada yanlış kullanıcı adı altında bakıyordur.XxPEERLESSxX yazdı:6 ayı aşkın bir süre zarfında girmedi isen gm arkadaşlar temizlikte o çarları silebilirler. Ve gm lerin sildikleri çarlar arka planada gitmiyor direk siliniyor.
Karakterinin ismini hatırlıyorsan bir karakter açmaya çalış eger bu var derse demkki yanlış kulanıcı olarak bakıyor eger açılırsa ve karakter silinmiş demktir bir başkası alamdısa hafıazzanı iyi bir kontrol ederek tekrar deneyeblirsin.
Dükkan bolumunden karakter kurtaraya bakablirsin eger kutu yükledisen ve o esanda plsulusan belki ordadır.
A R Z L O D O S
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
49 level çar pek ala silinebilir. Aynı karakter ismi açıp bakabilir haklısın ama hiç girmiyorum dediğine göre o anda kendisi silse bile plus paket yüklü değildir büyük ihtimal. Karakter ismi açılıyorsa zaten komple gitmiştir o çar.ARZLODOS yazdı:49 level car silinmez ya kendisi silmiştir ve unutmustur yada yanlış kullanıcı adı altında bakıyordur.XxPEERLESSxX yazdı:6 ayı aşkın bir süre zarfında girmedi isen gm arkadaşlar temizlikte o çarları silebilirler. Ve gm lerin sildikleri çarlar arka planada gitmiyor direk siliniyor.
Karakterinin ismini hatırlıyorsan bir karakter açmaya çalış eger bu var derse demkki yanlış kulanıcı olarak bakıyor eger açılırsa ve karakter silinmiş demktir bir başkası alamdısa hafıazzanı iyi bir kontrol ederek tekrar deneyeblirsin.
Dükkan bolumunden karakter kurtaraya bakablirsin eger kutu yükledisen ve o esanda plsulusan belki ordadır.

49 level çar pek ala silinebilir. Aynı karakter ismi açıp bakabilir haklısın ama hiç girmiyorum dediğine göre o anda kendisi silse bile plus paket yüklü değildir büyük ihtimal. Karakter ismi açılıyorsa zaten komple gitmiştir o çar.
Nerullun açıklamsına göre yanıt vermiştim alıntısını bulamadım ama aklımdakilere göre.
Çemberli bölgesi geldiğinde sistem 1 yıl içinde girilmeyen hesapların herhangi bir sunucuya giriş yapılmayan karakterlerin ve 36 level altında olan carların silindiğini ama üstüne dokulmadını ve o zamandan bu zamana boyle bir temizlik yapılmadıgını.
Kullanıcı hesapalrın silinmediğini ama içindeki karakterlerin zaman zaman sistem yükünü azaltmak için bir temizlik yapıldını soylemiştir.
Buna göre arkadaş 1 yıl önce 49 level carı varsa ve çemberli ondan daha önce geldiğine göre ve o zamandan bu zamana temzilik yapılamdıgına göre. carı silinmedise halen duruyordur kendi sildisede o zaman plusu ve kutu etkileri varsa dükkan bölümünden karakter kurtarma bölümünden bakablir.
Yada aradan 1 yıl geçmiş hangi kullanıcı adı altında açtığını unutmuş olablir.
Ayrıca çmeberliden sonra acılmış bir hesabımda carların halen durduguu soyleyeblirim.
Nerullun açıklamsına göre yanıt vermiştim alıntısını bulamadım ama aklımdakilere göre.
Çemberli bölgesi geldiğinde sistem 1 yıl içinde girilmeyen hesapların herhangi bir sunucuya giriş yapılmayan karakterlerin ve 36 level altında olan carların silindiğini ama üstüne dokulmadını ve o zamandan bu zamana boyle bir temizlik yapılmadıgını.
Kullanıcı hesapalrın silinmediğini ama içindeki karakterlerin zaman zaman sistem yükünü azaltmak için bir temizlik yapıldını soylemiştir.
Buna göre arkadaş 1 yıl önce 49 level carı varsa ve çemberli ondan daha önce geldiğine göre ve o zamandan bu zamana temzilik yapılamdıgına göre. carı silinmedise halen duruyordur kendi sildisede o zaman plusu ve kutu etkileri varsa dükkan bölümünden karakter kurtarma bölümünden bakablir.
Yada aradan 1 yıl geçmiş hangi kullanıcı adı altında açtığını unutmuş olablir.
Ayrıca çmeberliden sonra acılmış bir hesabımda carların halen durduguu soyleyeblirim.
A R Z L O D O S