İKV Forum'da acemi olan veya İKV Forum ile yeni tanışan oyuncularımız için, Konu Yazımında forumdaki özellikleri anlatan kısa videolar hazırladım.Ayrıca İmza Ekleme, Kayıt olma gibi videolar da konuya sonradan eklenecek. Umarım Yeni kullanıcılar için yararlı olur.
İyi Forumlar.
Çok güzel bir çalışma.Rehber takımının forumdaki aktifliğine kimsenin laf söyleyebileceğini sanmıyorum.Benim eleştrilerimin çoğu oyun içindeki durumla alakalı.Bu yazı vesilesi ile yukarıda forumun halinden şikayet eden bir arkadaşada cevap verecem önceden affına sığınayım.
ileti Quetx » 10 Oca 2013 12:44
Forum bence cok cansiz eskiden her gun onlarca konu aciliyordu simdi herkes boyle konu mu acilir diye bilmislik yapiyor kimse kimseyi takmamali artik forum canlanmali
mobil giriyorum yaptigim harf yanlisliklari icin ozur dilerim
Arkadaşım bu rehber arkadaşımızn güzel çalışmasına 101 kişi bakmış 102. kişi benim ve bu çalışmayla ilgili ilk yazı bu benim yazım.Ne bekliyorsunuz katılım için ? Sana ve bakanlara sorayım.Forumdan beklentiniz ne ? Biri şaklabanlık yapsın bizde salya sümük katılalım bu şaklabanlığa onumu bekliyorsunuz ? Canlılığın seviyesizlikle bir tutulmak istenmesi inanılır gibi değil.
@FurkanMert arkadaşım çalışman çok faydalı bu ve bunun gibi oyuna katkı sağlıyacak hertürlü bilgilendirme ve çalışmaları yürekten destekliyorum.Eline sağlık.
Beyefendi
Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
Foruma yeni katılacak üyeler adına emek vererek hazırladığın yararlı paylaşım için teşekkürler Furkan. Benzeri bir konuyu [GM]Voyant hazırlamıştı, forumda "Sıkça Sorulan Sorular" bölümünde bulabilirsiniz.
Ayrıca {REHBER}xFahrenheitx - Mert arkadaşımızın da hazırladığı forumda kullanılan ve her yerde önümüze çıkan forum kodları, İletiye eklenmiştir. Eline sağlık Mert
Ayrıca sormak istediğiniz sorular olursa özel mesaj yolu ile veyahutIKV ve IKV Videosayfalarından ulaşabilirsiniz.
Ayrıca {REHBER}xFahrenheitx - Mert arkadaşımızın da hazırladığı forumda kullanılan ve her yerde önümüze çıkan forum kodları, İletiye eklenmiştir. Eline sağlık Mert
Ayrıca sormak istediğiniz sorular olursa özel mesaj yolu ile veyahutIKV ve IKV Videosayfalarından ulaşabilirsiniz.
İyi forumlar.
Rica ederim adaş.Seninle ellerine sağlık güzel bir çalışma olmuş.
Öncelikle bu işi herkes yapamaz, yüksek derecede pişkinlik ve yumuşacık sözcükler üstünde çalışmaktan jöleleşmiş bir klavye ister.
-Merhaba adaş, ah ne güzel bir konu, çeşitli derlemelerle hazırlanmış fevkaladenin fevkinde.. (Sen bana, ben sana hesabı)
-Teşekkür ederim sevgili {REHBER} falancanınoğlu (yardır musa), sizlerin de çok güzel konuları var. (>>Tagları belirtmeler..)
- Sanırsam [GM] Falanfeşmekan da böyle bir konu hazırlamıştı, ellerinize sağlık çok yararlı impossible! (Buda sıvama kısmı)
Birde bunun Umut Aybek versiyonu vardır ki size taslağını çıkarayım:
Öncelikle konunun ne olduğu hiç farketmez 'Merhabalar' ibaresi hemen kondurulur, peşine bir virgül çakılır bir satır alta inilir. Konu sahibinin hazırladığı konunun kimlere faydası olacağı itinayla belirtilir (sağolsun cümlede ne anlatılmak istendiğini de kendisi yorumlayarak bizi bunu düşünmekten kurtarıyor), teşekkür edilerek kişinin yaşına kati suretle bakılmaksızın hemen yanına ismi yapıştırılır. Sonra sonu -ınız, -iniz ekiyle biten, yine iyi niyetin bir nişanesi dilek kipiyle taçlandırılmış bir cümleyle kapanışa mufakkak olunur.
---
Bu samimi, içten (!) pozları görünce halkımızın gülmek için cem yılmaza ihtiyaç duymayacağı hissine kapılıyorum, ek olarak bir rehberin iletisini görünce akbabalar gibi aynı konuya üşüşen ve konuyu kadınlar gününe çeviren, birbirlerine teşekkürler yağdırarak kendilerinden geçen rehber ekibinin aziz üyelerine beni her saniye güldürmeyi başardıkları için en içten dileklerimle teşekkür ediyorum; Allah sizi başımızdan eksik etmesin
ysrough yazdı:Öncelikle bu işi herkes yapamaz, yüksek derecede pişkinlik ve yumuşacık sözcükler üstünde çalışmaktan jöleleşmiş bir klavye ister.
-Merhaba adaş, ah ne güzel bir konu, çeşitli derlemelerle hazırlanmış fevkaladenin fevkinde.. (Sen bana, ben sana hesabı)
-Teşekkür ederim sevgili {REHBER} falancanınoğlu (yardır musa), sizlerin de çok güzel konuları var. (>>Tagları belirtmeler..)
- Sanırsam [GM] Falanfeşmekan da böyle bir konu hazırlamıştı, ellerinize sağlık çok yararlı impossible! (Buda sıvama kısmı)
Birde bunun Umut Aybek versiyonu vardır ki size taslağını çıkarayım:
Öncelikle konunun ne olduğu hiç farketmez 'Merhabalar' ibaresi hemen kondurulur, peşine bir virgül çakılır bir satır alta inilir. Konu sahibinin hazırladığı konunun kimlere faydası olacağı itinayla belirtilir (sağolsun cümlede ne anlatılmak istendiğini de kendisi yorumlayarak bizi bunu düşünmekten kurtarıyor), teşekkür edilerek kişinin yaşına kati suretle bakılmaksızın hemen yanına ismi yapıştırılır. Sonra sonu -ınız, -iniz ekiyle biten, yine iyi niyetin bir nişanesi dilek kipiyle taçlandırılmış bir cümleyle kapanışa mufakkak olunur.
---
Bu samimi, içten (!) pozları görünce halkımızın gülmek için cem yılmaza ihtiyaç duymayacağı hissine kapılıyorum, ek olarak bir rehberin iletisini görünce akbabalar gibi aynı konuya üşüşen ve konuyu kadınlar gününe çeviren, birbirlerine teşekkürler yağdırarak kendilerinden geçen rehber ekibinin aziz üyelerine beni her saniye güldürmeyi başardıkları için en içten dileklerimle teşekkür ediyorum; Allah sizi başımızdan eksik etmesin
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.