Forum Hakkında Birçok Şey

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
FurkanMert
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Forum Hakkında Birçok Şey

Mesaj gönderen FurkanMert »

Merhabalar.

İKV Forum'da acemi olan veya İKV Forum ile yeni tanışan oyuncularımız için, Konu Yazımında forumdaki özellikleri anlatan kısa videolar hazırladım.Ayrıca İmza Ekleme, Kayıt olma gibi videolar da konuya sonradan eklenecek. Umarım Yeni kullanıcılar için yararlı olur.
İyi Forumlar.

Alıntı yazma ve Yazı Rengini Ayarlama

[spoiler][youtube]http://youtu.be/jSdAYW9DO0A[/youtube][/spoiler]

Facebook Beğeni Linki Oluşturma ve Konuya URL Ekleme

[spoiler][youtube]http://youtu.be/9ndlt6j6RDg[/youtube][/spoiler]

Bu konuda Mevcut Olduğu Gibi Gizli İçerik Ekleme

[spoiler][youtube]http://youtu.be/TynJ4e40jjI[/youtube][/spoiler]

Resim Upload Etme ve foruma yükleme

[spoiler][youtube]http://youtu.be/lPXtyQVcxG4[/youtube][/spoiler]

Youtube'den video yükleme

[spoiler][youtube]http://youtu.be/ngZgglgCU8I[/youtube][/spoiler]

Dailymotion'dan video yükleme

[spoiler][youtube]http://youtu.be/tp2MbR-E6IM[/youtube][/spoiler]

Vimeo'dan video yükleme

[spoiler][youtube]http://youtu.be/OgeoiG4YZsY[/youtube][/spoiler]

{REHBER}xFahrenheitx - Mert arkadaşımızın da eklediği, işinize çok yarayabilecek bazı forum kodları da bulunuyor...

Bazı Forum Kodları

1- Koyu Sarı Renkli Yazı.

Kod: Tümünü seç

[strong][/strong]
Örnek: Rehber Takımı

2- Yazıyı ortalar.

[center][/center]
Örnek:
İstanbul Kıyamet Vakti

3-Bir bağlantı köprüsü oluşturur.

[url][/url]
Örnek: http://www.istanbuloyun.com

4-Liste şeklinde yazı.

[list][*][/list]
Örnek: (1)Teşkilata Katılış Görevi Büyücü Ganimetleri
  • Hançer
  • Kanvas Ceket
  • İnce Deri Ayakkbı
[/color] 5-Sıralı liste şeklinde yazı.

[list=1][*][/list]
Örnek:
  1. Nucleus Yüzük
  2. Nucleus Kolye
6-Altı çizili yazı

[u][/u]
Örnek: Demirci Rüstem

7-Eğik Yazı

[i][/i]
Örnek: Işık Hanım

8-Kalın Yazı

[b][/b]
Örnek: Emre Yücelen

9-Yazının üstüne geldiğinizde ekrana açıklama çıkar

[tooltip t=][/tooltip]
Örnek: [tooltip t=İstanbul Kıyamet Vakti Arz ve Lodos]Son Gelen Güncelleme[/tooltip]

10-Yazı Boyutu

[size=150][/size]
"150" yerine başka sayılarda yazabilirsiniz. Örnek; Bıçak Sırtı Zırh
Kullanıcı avatarı
Beyefendi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Re: Forum Hakkında Birçok Şey

Mesaj gönderen Beyefendi »

Çok güzel bir çalışma.Rehber takımının forumdaki aktifliğine kimsenin laf söyleyebileceğini sanmıyorum.Benim eleştrilerimin çoğu oyun içindeki durumla alakalı.Bu yazı vesilesi ile yukarıda forumun halinden şikayet eden bir arkadaşada cevap verecem önceden affına sığınayım.
ileti Quetx » 10 Oca 2013 12:44
Forum bence cok cansiz eskiden her gun onlarca konu aciliyordu simdi herkes boyle konu mu acilir diye bilmislik yapiyor kimse kimseyi takmamali artik forum canlanmali
mobil giriyorum yaptigim harf yanlisliklari icin ozur dilerim
Arkadaşım bu rehber arkadaşımızn güzel çalışmasına 101 kişi bakmış 102. kişi benim ve bu çalışmayla ilgili ilk yazı bu benim yazım.Ne bekliyorsunuz katılım için ? Sana ve bakanlara sorayım.Forumdan beklentiniz ne ? Biri şaklabanlık yapsın bizde salya sümük katılalım bu şaklabanlığa onumu bekliyorsunuz ? Canlılığın seviyesizlikle bir tutulmak istenmesi inanılır gibi değil.

@FurkanMert arkadaşım çalışman çok faydalı bu ve bunun gibi oyuna katkı sağlıyacak hertürlü bilgilendirme ve çalışmaları yürekten destekliyorum.Eline sağlık.
Beyefendi

Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Foruma yeni katılacak üyeler adına emek vererek hazırladığın yararlı paylaşım için teşekkürler Furkan. Benzeri bir konuyu [GM]Voyant hazırlamıştı, forumda "Sıkça Sorulan Sorular" bölümünde bulabilirsiniz.

Forum Kullanımı ve Biçim Kodları

viewtopic.php?f=47&t=67018
2009-2013
Kullanıcı avatarı
ozcanlar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ozcanlar »

Yeni arkadaşlarımız için hazırlamış olduğun çalışma muhteşem. Ellerine Sağlık. ;)
İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Ahmet ÖZCANLAR
Kullanıcı avatarı
FurkanMert
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen FurkanMert »

Teşekkür ederim arkadaşlar.

Ayrıca {REHBER}xFahrenheitx - Mert arkadaşımızın da hazırladığı forumda kullanılan ve her yerde önümüze çıkan forum kodları, İletiye eklenmiştir. Eline sağlık Mert ;)

Ayrıca sormak istediğiniz sorular olursa özel mesaj yolu ile veyahut
IKV ve IKV Video sayfalarından ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

FurkanMert yazdı:Teşekkür ederim arkadaşlar.

Ayrıca {REHBER}xFahrenheitx - Mert arkadaşımızın da hazırladığı forumda kullanılan ve her yerde önümüze çıkan forum kodları, İletiye eklenmiştir. Eline sağlık Mert ;)

Ayrıca sormak istediğiniz sorular olursa özel mesaj yolu ile veyahut
IKV ve IKV Video sayfalarından ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.
Rica ederim adaş.Seninle ellerine sağlık güzel bir çalışma olmuş. ;)
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
ysrough
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ysrough »

Öncelikle bu işi herkes yapamaz, yüksek derecede pişkinlik ve yumuşacık sözcükler üstünde çalışmaktan jöleleşmiş bir klavye ister.

-Merhaba adaş, ah ne güzel bir konu, çeşitli derlemelerle hazırlanmış fevkaladenin fevkinde.. (Sen bana, ben sana hesabı)
-Teşekkür ederim sevgili {REHBER} falancanınoğlu (yardır musa), sizlerin de çok güzel konuları var. (>>Tagları belirtmeler..)
- Sanırsam [GM] Falanfeşmekan da böyle bir konu hazırlamıştı, ellerinize sağlık çok yararlı impossible! (Buda sıvama kısmı)

Birde bunun Umut Aybek versiyonu vardır ki size taslağını çıkarayım:

Öncelikle konunun ne olduğu hiç farketmez 'Merhabalar' ibaresi hemen kondurulur, peşine bir virgül çakılır bir satır alta inilir. Konu sahibinin hazırladığı konunun kimlere faydası olacağı itinayla belirtilir (sağolsun cümlede ne anlatılmak istendiğini de kendisi yorumlayarak bizi bunu düşünmekten kurtarıyor), teşekkür edilerek kişinin yaşına kati suretle bakılmaksızın hemen yanına ismi yapıştırılır. Sonra sonu -ınız, -iniz ekiyle biten, yine iyi niyetin bir nişanesi dilek kipiyle taçlandırılmış bir cümleyle kapanışa mufakkak olunur.

---

Bu samimi, içten (!) pozları görünce halkımızın gülmek için cem yılmaza ihtiyaç duymayacağı hissine kapılıyorum, ek olarak bir rehberin iletisini görünce akbabalar gibi aynı konuya üşüşen ve konuyu kadınlar gününe çeviren, birbirlerine teşekkürler yağdırarak kendilerinden geçen rehber ekibinin aziz üyelerine beni her saniye güldürmeyi başardıkları için en içten dileklerimle teşekkür ediyorum; Allah sizi başımızdan eksik etmesin :)
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HeilHitler »

ysrough yazdı:Öncelikle bu işi herkes yapamaz, yüksek derecede pişkinlik ve yumuşacık sözcükler üstünde çalışmaktan jöleleşmiş bir klavye ister.

-Merhaba adaş, ah ne güzel bir konu, çeşitli derlemelerle hazırlanmış fevkaladenin fevkinde.. (Sen bana, ben sana hesabı)
-Teşekkür ederim sevgili {REHBER} falancanınoğlu (yardır musa), sizlerin de çok güzel konuları var. (>>Tagları belirtmeler..)
- Sanırsam [GM] Falanfeşmekan da böyle bir konu hazırlamıştı, ellerinize sağlık çok yararlı impossible! (Buda sıvama kısmı)

Birde bunun Umut Aybek versiyonu vardır ki size taslağını çıkarayım:

Öncelikle konunun ne olduğu hiç farketmez 'Merhabalar' ibaresi hemen kondurulur, peşine bir virgül çakılır bir satır alta inilir. Konu sahibinin hazırladığı konunun kimlere faydası olacağı itinayla belirtilir (sağolsun cümlede ne anlatılmak istendiğini de kendisi yorumlayarak bizi bunu düşünmekten kurtarıyor), teşekkür edilerek kişinin yaşına kati suretle bakılmaksızın hemen yanına ismi yapıştırılır. Sonra sonu -ınız, -iniz ekiyle biten, yine iyi niyetin bir nişanesi dilek kipiyle taçlandırılmış bir cümleyle kapanışa mufakkak olunur.

---

Bu samimi, içten (!) pozları görünce halkımızın gülmek için cem yılmaza ihtiyaç duymayacağı hissine kapılıyorum, ek olarak bir rehberin iletisini görünce akbabalar gibi aynı konuya üşüşen ve konuyu kadınlar gününe çeviren, birbirlerine teşekkürler yağdırarak kendilerinden geçen rehber ekibinin aziz üyelerine beni her saniye güldürmeyi başardıkları için en içten dileklerimle teşekkür ediyorum; Allah sizi başımızdan eksik etmesin :)

;)
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
HardTeam
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Lonca: M İ R

Mesaj gönderen HardTeam »

Yeni gelen arkadaşlar için gerekli :) Teşekkürler
Resim