Yıldırım 2 Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Re: Yıldırım 2 Hakkında

Mesaj gönderen Refresh »

weissmann yazdı:arkadaşlar sunucuda ilk üretip deneyenlerden biriyim öyle yaratığa 28 k vurdum yanında savaşçı vardı aynısını vurdum carttı curttu diyenlere inanamayın tılsım etkisiyle yanyana ne kadar mob veya player varsa aynısını vuruyorsunuz fakat playerlarda işin içine direnç girdiği için tank' a 2 bin vurduğunda yanında bulunan büyücüye direncine göre 4 bin 5 bin aynı şekilde ofansada 4 bin 5 bin vuruyor ha yine normal player'a 5 bin vurdun diyelim yanındaki mob ada 10 k vuruyor yani hiç bir şekilde hata sösz konusu deyildir.

EternaLSorcereR
viewtopic.php?f=46&t=105795&start=30
4. sayfaya bak 8-)
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
uLtrAsLaN95
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı İmparatorluğu

Mesaj gönderen uLtrAsLaN95 »

Herkes yıldırım 2 ye tutturmuş ama bence su an için gereksiz bir tılsım neymiş çevreisndekine aynı hasarı veriyormuş.Bu tılsım sadece çemberlitaşın tarruzlarında bir işe yarar başka hiç bir şeye yaramıyor.Benim gorusurum fizikselin suresini 1. saniye azaltan tılsımı uretmeniz yonundedir.
Gerçekleri Tarih yazar,Tarihide Galatasaray !
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen HeilHitler »

uLtrAsLaN95 yazdı:Herkes yıldırım 2 ye tutturmuş ama bence su an için gereksiz bir tılsım neymiş çevreisndekine aynı hasarı veriyormuş.Bu tılsım sadece çemberlitaşın tarruzlarında bir işe yarar başka hiç bir şeye yaramıyor.Benim gorusurum fizikselin suresini 1. saniye azaltan tılsımı uretmeniz yonundedir.
Bence üretip denemeden böyle kesin bir yargıya varma üret, dene sonra yıldırım 2 yi eleştir :)
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
uLtrAsLaN95
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı İmparatorluğu

Mesaj gönderen uLtrAsLaN95 »

HeilHitler yazdı:
uLtrAsLaN95 yazdı:Herkes yıldırım 2 ye tutturmuş ama bence su an için gereksiz bir tılsım neymiş çevreisndekine aynı hasarı veriyormuş.Bu tılsım sadece çemberlitaşın tarruzlarında bir işe yarar başka hiç bir şeye yaramıyor.Benim gorusurum fizikselin suresini 1. saniye azaltan tılsımı uretmeniz yonundedir.
Bence üretip denemeden böyle kesin bir yargıya varma üret, dene sonra yıldırım 2 yi eleştir :)
Kardeşim denememe ne luzum orada yazıyor ozelligi işte elektrigin diğerlerinede vurmus hali.Klansavşaında ne işine yarayacak.Sanki adamlar full yan yana duruyor buyucu başka bi yerde şifacı bşaka bi yerde savaşcı başka bi yerde duruyor.Ws de ne işine yarayacak ?Veya gaffardayken ne işine yarayacak.Veya her hangi bir bosstayken.Meteoritin suresini 1 saniye dusuren tılsım hepsine yarıyor
Gerçekleri Tarih yazar,Tarihide Galatasaray !
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen HeilHitler »

uLtrAsLaN95 yazdı:
HeilHitler yazdı:
Kardeşim denememe ne luzum orada yazıyor ozelligi işte elektrigin diğerlerinede vurmus hali.Klansavşaında ne işine yarayacak.Sanki adamlar full yan yana duruyor buyucu başka bi yerde şifacı bşaka bi yerde savaşcı başka bi yerde duruyor.Ws de ne işine yarayacak ?Veya gaffardayken ne işine yarayacak.Veya her hangi bir bosstayken.Meteoritin suresini 1 saniye dusuren tılsım hepsine yarıyor
Bak işte olmuyor böyle tek yönlü düşünüyorsunuz :) Şöyle söyleyeyim bu tılsımı tek bu yönde düşünmek yanlış. Büyük hol'de slotların çok olduğu o büyük alana gidiyorum topluyorum hepsini 2 vuruşta hepsi yerde, madeni mi de rahatlıkla çekiyorum lp de kasıyorum para da kasıyorum, salgıda kasıyorum peptit de kasıyorum. Ama sadece burada işe yarıyor değil ki o tren yollarını da aynı şekil toplayıp rahatlıkla kesebiliyorsunuz ve seri bir şekilde gidebiliyorsunuz saklı ırkları söylemiyorum bile. Sığınak ve Miğrat atmanın da tadı bambaşka

Ayrıca şu yönden de bakmak gerekir ileride bir grup bölgesi geldiğinde veya yeni bireysel bölge geldiğinde yada yeni seviyeler geldiğinde hem level kasarken hem eşya düşürmeye çalışırken yine bu tılsımdan yararlanacaksın. Tüm diğer tılsımlar da işe yarıyor tamam ama en başta üretilmesi gereken tılsım YILDIRIM 2 diye düşünüyorum şuan kullanıyorum ve gayette memnunum iyi ki de ürettim.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer

“Genel Etkileşim” sayfasına dön