% 10 büyü tılsım etkisi gerçekten çalışıyor mu ?
- abdullatif82
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
% 10 büyü tılsım etkisi gerçekten çalışıyor mu ?
arkadaşlar büyü çarım için fiziksel ve buz hasar % 10 etki eden tılsım aldım yaratıkları keserken bir fark olmadığını hissedince topkapı sarayında bulunan hedeflerde hasarı test etmek istedim . videoya çekip kayıt yapamadığım için kanıt koyamayıyorum ancak kesinlikle bu tılsımların hiç bir etkisi yok . video çekmeyi bilen arkadaşlar bunu test edebilir ve görüntüyü paylaşabilirler .
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
- uLtrAsLaN95
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Osmanlı İmparatorluğu
Re: % 10 büyü tılsım etkisi gerçekten çalışıyor mu ?
Aynen etkisi yok mahalsefabdullatif82 yazdı:arkadaşlar büyü çarım için fiziksel ve buz hasar % 10 etki eden tılsım aldım yaratıkları keserken bir fark olmadığını hissedince topkapı sarayında bulunan hedeflerde hasarı test etmek istedim . videoya çekip kayıt yapamadığım için kanıt koyamayıyorum ancak kesinlikle bu tılsımların hiç bir etkisi yok . video çekmeyi bilen arkadaşlar bunu test edebilir ve görüntüyü paylaşabilirler .
Gerçekleri Tarih yazar,Tarihide Galatasaray !
Merhaba,abdullatif82 yazdı:arkadaşlar büyü çarım için fiziksel ve buz hasar % 10 etki eden tılsım aldım yaratıkları keserken bir fark olmadığını hissedince topkapı sarayında bulunan hedeflerde hasarı test etmek istedim . videoya çekip kayıt yapamadığım için kanıt koyamayıyorum ancak kesinlikle bu tılsımların hiç bir etkisi yok . video çekmeyi bilen arkadaşlar bunu test edebilir ve görüntüyü paylaşabilirler .
Bir arkadaşım fiziksel bilgi tılsımı aldı.Hasarlarında 100-300 arası bir artış oldu.Hasar artışında 1000,3000 gibi hasar artışı olmuyor.
Örnek vermek gerekirse bir yaratığa tılsımsız 6000 vuruyorsa tılsımı taktığında 6200-6300 vurdu.
Paylaşım için teşekkürler!

- CARMENTA
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dönüşüm
Sanıyorum ki bu tılsımlar üzerimizdeki efsunların verdiği hasar bonuslarını etkilemiyor.Örneğin 2000 büyü hasarın var yüzde 15 hasar artırıcı tılsım kullandığında 2300 hasarın olmuyor.Sadece ham hasara etkisi var.Bana göre tılsım açıklamaları oldukça yetersiz ve yanlış anlaşılmalara müsaittir.Ben de aldım ve pişmanım yazık oldu 10 m paraya 

- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
belki etki ediyordur fakat yüzde 10 çok ufak bi artış olduğundan farkında değilizdir
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: mahşer
elek yüzde 10 tılsımını bende aldım kullandım hedeflerde denedim
tılsımsız 9100 civarı tılsımlı 10 bin civarı sapmalar oluyor tabiki net ortalama yazmaya çalıştım , rakamlar bunlar değişiyor sürekli
tılsımın işe yaradıgını denemek için
10 defa tılsımsız vuruş yap ortalama al
10 defada tılsımlı ortalama al yüzde 10 çıkıyormuş
tılsımsız 9100 civarı tılsımlı 10 bin civarı sapmalar oluyor tabiki net ortalama yazmaya çalıştım , rakamlar bunlar değişiyor sürekli
Yusuf
- abdullatif82
- Işık Hanım'ın Elemanı
evet bende böyle düşünüyorum haklısın kesinlikle .CARMENTA yazdı:Sanıyorum ki bu tılsımlar üzerimizdeki efsunların verdiği hasar bonuslarını etkilemiyor.Örneğin 2000 büyü hasarın var yüzde 15 hasar artırıcı tılsım kullandığında 2300 hasarın olmuyor.Sadece ham hasara etkisi var.Bana göre tılsım açıklamaları oldukça yetersiz ve yanlış anlaşılmalara müsaittir.Ben de aldım ve pişmanım yazık oldu 10 m paraya
- abdullatif82
- Işık Hanım'ın Elemanı
ben en alt ve en üst vuruşlara baktım tılsımsız en düşük 8000 vuruyorsa tılsımlada aynı 8000 vurdu . tılsılmla 8000 vuruyorsa esas hasar 7300 + 700 de tılsım bonusu olur . ama zaten tılsım olmadan 7300 vurmadığı için tılsımın hiç bir etkisinin olmadığı ortaya çıkar .Aslanbambam yazdı:elek yüzde 10 tılsımını bende aldım kullandım hedeflerde denedim
ayrıca tılsımla vurabildiğim en yüksek hasarı tılsım olmadanda vurabiliyorum buda tılsımın çalışmadığını yada düşünüldüğü gibi efsun puanı 1500 ise + %10 150 = 1650 efsun olmadığını ispatlıyor .
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Organize İşler
Hasar artışını nasıl farkedemediniz ben de onu çözemedim.Eksiksiz çemberlitaş üstü nadide gözlükle birlikte 2331 hasar verir,bunun yüzde 10'u da 230 hasar demektir.Bir Kıyamet veya Kelvin eşya fazladan giydiğinizi düşünün.Hasarları test ettik çalışıyor.Karakter penceresinde hasar artışı görememenizin nedeni ise birtakım kişilerin üşengeçliğinden kaynaklanıyor.Full büyücünün tılsımla hasarı 2560 oluyor.
2006-2013