Kondrit ve üretim maddiyatı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
iskar43
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Kondrit ve üretim maddiyatı

Mesaj gönderen iskar43 »

Refresh yazdı:
Alex10 yazdı:Yanlış biliyorsun.Ben Meteoritten 3 tane kondrit çektim loncamda lokman artırıcı var bendede ayrı lokman artırıcı var çamur gibi herhangi bir madenin artırıcısı olsun meteoroit çok sayıda çekebilirsiniz.
Meteorit lokmandır.Çünkü bende hem maden hem sarraf arttırıcı var henüz hiç 2 tane torba düşmedi.

Meteorit lokman ise ben nasıl çekiyorum.Karakterim madenci ve sarraf bölge geldiğinden beri 152 tane çektim.
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS

Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bloodthirsty »

iskar43 yazdı:
Refresh yazdı:
Alex10 yazdı:Yanlış biliyorsun.Ben Meteoritten 3 tane kondrit çektim loncamda lokman artırıcı var bendede ayrı lokman artırıcı var çamur gibi herhangi bir madenin artırıcısı olsun meteoroit çok sayıda çekebilirsiniz.
Meteorit lokmandır.Çünkü bende hem maden hem sarraf arttırıcı var henüz hiç 2 tane torba düşmedi.

Meteorit lokman ise ben nasıl çekiyorum.Karakterim madenci ve sarraf bölge geldiğinden beri 152 tane çektim.
meteorit çekmek için 1 seviye lokman bile yetiyor sanırım
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Arkadaslar çamur ve meteorit sinifsiz madenlerdir. Ben Toplama puani 0 olan çarla 2 sinide çekebiliyorum ;) (Zirhçi + Silahtar ) 2 tane çekme durumuna gelirsek. Emin olmamakla birlikte hangi toplama türünün artiricisini alirsaniz alin sansi artacaktır. Çamurda bizzat bunu yasamistim. Ama meteorit için deneme sansim olmadi.
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

TeknoBYraM yazdı:Arkadaslar çamur ve meteorit sinifsiz madenlerdir. Ben Toplama puani 0 olan çarla 2 sinide çekebiliyorum ;) (Zirhçi + Silahtar ) 2 tane çekme durumuna gelirsek. Emin olmamakla birlikte hangi toplama türünün artiricisini alirsaniz alin sansi artacaktır. Çamurda bizzat bunu yasamistim. Ama meteorit için deneme sansim olmadi.
Meteorit lokman arttırıcı ile artıyor.Diğer 2 arttırıcı var daha hiç 2 tane poşet çıkmadı.
6. yıla özel hediye paket vaardı 3 arttırıcı da mevcuttu o zamanlar 2 tane çektiğim olmuştu.
Yani lokman arttırıcı olması lazım yada 3 arttırcı da olması lazım 2 poşet çıkması için.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
GoodByeKisS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Veda

Mesaj gönderen GoodByeKisS »

Arkadaşlar bende bir kerede 2 Meteorit çekmedim yalnız lokman artırıcı olduğunu Çamur'a dayanarak söylüyorum..
GoodByeKisS ( Ahixrocker )
uykugeReksiz ( Vazgeçgönlüm )
eLvedaÖpücüğü ( Linkinpark )
GoodNightKisS

Melankolik Müzikler Youtube Kanalı

"Veda" etmek gerekir bazen daha fazla yormadan..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön