Kondrit ve üretim maddiyatı
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kondrit ve üretim maddiyatı
en azından bizden aldıkları parayı oyuna yatırsalar içim acımayacak ama daha lag bile çözülmedi 
Sobee şirketi bu kadar para kazanmasına ve kazanacak olmasına rağmen başta grafikler ve birçok alanda yenileşmeye gidemiyorsa.. Biz bu paraları oyuna değil birilerinin cebine yatırıyoruz demektir.

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
yüksek matematik dedikleri bu olsa gerek
:geek: :geek:
RapLeshFuRKaN [ Ecel Getiren ^ ]
Soğukvesessiz [ Ejder Asa ^ ]
FİKİRLER KURŞUN GEÇİRMEZ
Soğukvesessiz [ Ejder Asa ^ ]
FİKİRLER KURŞUN GEÇİRMEZ
oyunun kazandığı bu para süpercanın I can serisinin ve sobee nin diğer yapımlarına gidiyor.Yoksa dile kolay 6 sene oldu sobee bu oyundan kazandığı parayı sadece bu oyuna yatırsaydı şimdiye ne lag sorunu ne grafik derdi kalırdı.
- GoodByeKisS
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Veda
Beyler yönetime bi çıkışmadan önce iyi arştıralım.
Kondrit evet 295 Akçe'den satışa sunulmuş.. Neden mi ? Zor çıktığı için tabiki de..
Ben 10 tane alıcam 3000 Akçe vericem diyorsan gidersin 1 aylık Lokman artırıcı alıp herhangi bir Meteorit'in başına oturursun zaten düzenli olarak oyundaysan 20 25 tane Kondritin olur.
Yönetime laf söylemeden önce biraz araştırma yapalım arkadaşlar..
iyi Forumlar.
Kondrit evet 295 Akçe'den satışa sunulmuş.. Neden mi ? Zor çıktığı için tabiki de..
Ben 10 tane alıcam 3000 Akçe vericem diyorsan gidersin 1 aylık Lokman artırıcı alıp herhangi bir Meteorit'in başına oturursun zaten düzenli olarak oyundaysan 20 25 tane Kondritin olur.
iyi Forumlar.
GoodByeKisS ( Ahixrocker )
uykugeReksiz ( Vazgeçgönlüm )
eLvedaÖpücüğü ( Linkinpark )
GoodNightKisS
Melankolik Müzikler Youtube Kanalı
"Veda" etmek gerekir bazen daha fazla yormadan..
GoodNightKisS
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
Sen ne diyorsun kardeşimGoodByeKisS yazdı:Beyler yönetime bi çıkışmadan önce iyi arştıralım.
iyi Forumlar.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
Hemen herşeyim olsun diyenler parayla alacaklar kaçarı yok bunun. İlle de 3üncü seviye tılsımım olsun diyenler de zamanla çekerek ve alarak üretecekler.
Ben zamana bırakıyorum zamanla herşey bir düzene girecektir.
Zamanında Köşk madalyonu da 20m civarındaydı şimdi 500binden alan yok.
1inci seviye tılsımlar da zaten şimdiden çöp olmaya başladı. Zamanla 2inci seviyeler de düşecek.
Tek yapmanız gereken her zaman sağlam bir maden stoğuna sahip olmak.
Ben zamana bırakıyorum zamanla herşey bir düzene girecektir.
Zamanında Köşk madalyonu da 20m civarındaydı şimdi 500binden alan yok.
1inci seviye tılsımlar da zaten şimdiden çöp olmaya başladı. Zamanla 2inci seviyeler de düşecek.
Tek yapmanız gereken her zaman sağlam bir maden stoğuna sahip olmak.
- GoodByeKisS
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Veda
Bazı şeyler için acele ediyorsun kardeşim derim o zaman.HeilHitler yazdı:Sen ne diyorsun kardeşimGoodByeKisS yazdı:Beyler yönetime bi çıkışmadan önce iyi arştıralım.
iyi Forumlar.20-25 tane kondrit mi çekeceksin ? :mrgreen: Peki tamam sen git al arttırıcı 25 tane kondrit çek. O kadar zor çıkıyor ki kondrit. Kimse gidip de 24 tane kondriti çekme ile uğraşmaz emin ol buna istediği kadar oyunda düzenli bir şekilde takılıyor olsun. Ben bile karşı iken kondriti akçe ile almaya, bende alacağım mecburum çünkü.
II. ve III. Tılsımlar boşuna konulmadı sonuçta.. Yeni bir Boss gelicek ve üst seviye tılsımlar ondan düşecek diye bekleniyor..
Doğruluğundan emin değilim ama ufak bi teori sadece..
GoodByeKisS ( Ahixrocker )
GoodNightKisS
GoodNightKisS
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
GoodByeKisS yazdı:Bazı şeyler için acele ediyorsun kardeşim derim o zaman.HeilHitler yazdı:Sen ne diyorsun kardeşimGoodByeKisS yazdı:Beyler yönetime bi çıkışmadan önce iyi arştıralım.
iyi Forumlar.20-25 tane kondrit mi çekeceksin ? :mrgreen: Peki tamam sen git al arttırıcı 25 tane kondrit çek. O kadar zor çıkıyor ki kondrit. Kimse gidip de 24 tane kondriti çekme ile uğraşmaz emin ol buna istediği kadar oyunda düzenli bir şekilde takılıyor olsun. Ben bile karşı iken kondriti akçe ile almaya, bende alacağım mecburum çünkü.
II. ve III. Tılsımlar boşuna konulmadı sonuçta.. Yeni bir Boss gelicek ve üst seviye tılsımlar ondan düşecek diye bekleniyor..
Doğruluğundan emin değilim ama ufak bi teori sadece..![]()
Öyle bekleyemezsin işte. Bu kadar insan salak mı üretecek üst seviye tılsımları bir boss gelirse bile tılsım düşecek umudunda bulunmayın derim ben. Diğer arkadaş her şeyi zamana bırakmak gerek demiş de, şu madenler tamamlansın kondrit daha da pahalanacak. Şuan kondrite fazla yüklenen yok çünkü diğer maden eksiklikleri var jadeit, ganodelyum gibi.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
295 akçeye satılan bir maden taş çatlasa 7m olur daha fazla çıkamaz. Gözünüzde büyütmeyin bu kadar.