Büyük Hol ARZ ve LODOS Bölge Şifacısı

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
Dehamustafa
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Büyük Hol ARZ ve LODOS Bölge Şifacısı

Mesaj gönderen Dehamustafa »

Merhaba Arkadaşlar,

Yeni Bölge ARZ ve LODOS gelmesi ile birlikte yine şifacı arkadaşlarımızın yetenek dağılımları hakkında kafalarımızda soru işareti oluştu. 103 Puanlık yetenek dağılımı tablomuzu tekrardan yapılandırmamız gerekiyor, en iyi bölge şifacısının yetenek dağılımının nasıl olması gerekli ? Hayatları elimizde olan arkadaşlarımızı tekrar hayata bağlamak için yetenek dağılımlarımızı oluşturuyoruz. Herkes konu başlığımız altından yorumlarını yetenek dağılımlarını bizimle paylaşabilir.
Herkes yüzlerce hayat taşır. Ama bunların sadece biri, hatırlanmaya değer. Bu, sizinki olabilir... Sakın harcamayın.

Deham

Dehamustafa
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri

Re: Büyük Hol ARZ ve LODOS Bölge Şifacısı

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

Dehamustafa yazdı:Merhaba Arkadaşlar,

Yeni Bölge ARZ ve LODOS gelmesi ile birlikte yine şifacı arkadaşlarımızın yetenek dağılımları hakkında kafalarımızda soru işareti oluştu. 103 Puanlık yetenek dağılımı tablomuzu tekrardan yapılandırmamız gerekiyor, en iyi bölge şifacısının yetenek dağılımının nasıl olması gerekli ? Hayatları elimizde olan arkadaşlarımızı tekrar hayata bağlamak için yetenek dağılımlarımızı oluşturuyoruz. Herkes konu başlığımız altından yorumlarını yetenek dağılımlarını bizimle paylaşabilir.
şuana kadar büyük holdeki şifacıların hepsini iyileştirmeci olarak gördüm...:)
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
Kullanıcı avatarı
SiYaSiYaBeND
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KARDES

Re: Büyük Hol ARZ ve LODOS Bölge Şifacısı

Mesaj gönderen SiYaSiYaBeND »

Benim anladığım kadarıyla drençlik hiç bişey yok drençden alıp çembere verebilirsiniz büyü bozmayıda 15 yaparsak süper olur artanınıda meditasyona yükleyin gitsin çünkü seri olmak gerekiyor yolda çbk kalkıyorlar

Gelelim nedenlere Çember yeni tılsımlar kolay düşüüyor ve çoğu zaman donuk halde olduğun için can basamıyosun. elleme işi çember yapsın
büyü bozma bildiğiniz üzre çok işe yarıyor bu bölgede tılsım +15 bb ile rahatca etkiyi bozabilirsin ister kendi etkini boz ister tankın isterde büyücünün ;) sana ve grubuna bağlı
Meditasyonun gereğini söyledim seri ilerlemek için şart bence şuan tam hesaplamadım ama 13 falan oluyo meditasyon bu baya işe yarar ;)
^^ILoveRockNRool^^
^^Siyasiyabend^^
^^Axeman^^

“Şifacı” sayfasına dön