Merhaba Arkadaşlar,
Yeni Bölge ARZ ve LODOS gelmesi ile birlikte yine şifacı arkadaşlarımızın yetenek dağılımları hakkında kafalarımızda soru işareti oluştu. 103 Puanlık yetenek dağılımı tablomuzu tekrardan yapılandırmamız gerekiyor, en iyi bölge şifacısının yetenek dağılımının nasıl olması gerekli ? Hayatları elimizde olan arkadaşlarımızı tekrar hayata bağlamak için yetenek dağılımlarımızı oluşturuyoruz. Herkes konu başlığımız altından yorumlarını yetenek dağılımlarını bizimle paylaşabilir.
Büyük Hol ARZ ve LODOS Bölge Şifacısı
- Dehamustafa
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Büyük Hol ARZ ve LODOS Bölge Şifacısı
Herkes yüzlerce hayat taşır. Ama bunların sadece biri, hatırlanmaya değer. Bu, sizinki olabilir... Sakın harcamayın.
Deham
Dehamustafa
Deham
Dehamustafa
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: Büyük Hol ARZ ve LODOS Bölge Şifacısı
şuana kadar büyük holdeki şifacıların hepsini iyileştirmeci olarak gördüm...Dehamustafa yazdı:Merhaba Arkadaşlar,
Yeni Bölge ARZ ve LODOS gelmesi ile birlikte yine şifacı arkadaşlarımızın yetenek dağılımları hakkında kafalarımızda soru işareti oluştu. 103 Puanlık yetenek dağılımı tablomuzu tekrardan yapılandırmamız gerekiyor, en iyi bölge şifacısının yetenek dağılımının nasıl olması gerekli ? Hayatları elimizde olan arkadaşlarımızı tekrar hayata bağlamak için yetenek dağılımlarımızı oluşturuyoruz. Herkes konu başlığımız altından yorumlarını yetenek dağılımlarını bizimle paylaşabilir.
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
- SiYaSiYaBeND
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KARDES
Re: Büyük Hol ARZ ve LODOS Bölge Şifacısı
Benim anladığım kadarıyla drençlik hiç bişey yok drençden alıp çembere verebilirsiniz büyü bozmayıda 15 yaparsak süper olur artanınıda meditasyona yükleyin gitsin çünkü seri olmak gerekiyor yolda çbk kalkıyorlar
Gelelim nedenlere Çember yeni tılsımlar kolay düşüüyor ve çoğu zaman donuk halde olduğun için can basamıyosun. elleme işi çember yapsın
büyü bozma bildiğiniz üzre çok işe yarıyor bu bölgede tılsım +15 bb ile rahatca etkiyi bozabilirsin ister kendi etkini boz ister tankın isterde büyücünün
sana ve grubuna bağlı
Meditasyonun gereğini söyledim seri ilerlemek için şart bence şuan tam hesaplamadım ama 13 falan oluyo meditasyon bu baya işe yarar
Gelelim nedenlere Çember yeni tılsımlar kolay düşüüyor ve çoğu zaman donuk halde olduğun için can basamıyosun. elleme işi çember yapsın
büyü bozma bildiğiniz üzre çok işe yarıyor bu bölgede tılsım +15 bb ile rahatca etkiyi bozabilirsin ister kendi etkini boz ister tankın isterde büyücünün
Meditasyonun gereğini söyledim seri ilerlemek için şart bence şuan tam hesaplamadım ama 13 falan oluyo meditasyon bu baya işe yarar
^^ILoveRockNRool^^
^^Siyasiyabend^^
^^Axeman^^
^^Siyasiyabend^^
^^Axeman^^