Meteorit 1 [Tüm Sunucularda İlk ve Tek]
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Meteorit 1 [Tüm Sunucularda İlk ve Tek]
tebrik ederim h.o baya maliyetli olmuştur herhalde 
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
[youtube]http://youtu.be/JuqpEZhGYag[/youtube]Forumikv1 yazdı:Hayırlı olsun.Tılsım konsantrasyondan gelen 1 sn azaltma ile birlikte etkin oluyormu yani meteorit in yenileme süresi 1 sn düşüyormu ?
2006-2013
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Kristal
Hayırlı olsun. Grup bölgelerini alt üst edecek bu tılsımlar. O yönden baya yararlı )

Süpermiş. Sanırım büyücü tılsımları tartışma konusundaki 4 tılsımı tamamlayacaksın.izdirapgrafik yazdı:[youtube]http://youtu.be/JuqpEZhGYag[/youtube]Forumikv1 yazdı:Hayırlı olsun.Tılsım konsantrasyondan gelen 1 sn azaltma ile birlikte etkin oluyormu yani meteorit in yenileme süresi 1 sn düşüyormu ?
Minör
Meteorit III [Meteorit büyüsü kritik vurursa rakibin zırhını azaltma süresini 10 saniye yapar.]
Konsantrasyon III [Konsantrasyon yeteneğini uygulayan kişi %100 hareket edebilir. ] DEHŞET!
Majör
Meteorit I [Meteorit'in yenilenme süresini 1 saniye azaltır](Konsantrasyon açıkken 1 saniye daha düşüyor konsantrasyon boyunca 6 meteorit!)
Fiziksel Bilgi III [Fiziksel büyü hasarını %20 arttırır.]
Bu arada Meteorit 1 de 3 büyü fizik atıyor.Biraz gecikmeni varsayarsak 4 atabilir.O hesap tutmamış.Fakat bu tılsımları tamamlamış 4 büyücü ile çemberlitaş atmak isterim
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ASiL
Ben daha başka acidan bakıyorum. Bu tilsimlari tamamlamis büyücüyle full tankımla bile karsilasmak istememHaNdSoMe yazdı:Süpermiş. Sanırım büyücü tılsımları tartışma konusundaki 4 tılsımı tamamlayacaksın.izdirapgrafik yazdı:[youtube]http://youtu.be/JuqpEZhGYag[/youtube]Forumikv1 yazdı:Hayırlı olsun.Tılsım konsantrasyondan gelen 1 sn azaltma ile birlikte etkin oluyormu yani meteorit in yenileme süresi 1 sn düşüyormu ?
Minör
Meteorit III [Meteorit büyüsü kritik vurursa rakibin zırhını azaltma süresini 10 saniye yapar.]
Konsantrasyon III [Konsantrasyon yeteneğini uygulayan kişi %100 hareket edebilir. ] DEHŞET!
Majör
Meteorit I [Meteorit'in yenilenme süresini 1 saniye azaltır](Konsantrasyon açıkken 1 saniye daha düşüyor konsantrasyon boyunca 6 meteorit!)
Fiziksel Bilgi III [Fiziksel büyü hasarını %20 arttırır.]
Bu arada Meteorit 1 de 3 büyü fizik atıyor.Biraz gecikmeni varsayarsak 4 atabilir.O hesap tutmamış.Fakat bu tılsımları tamamlamış 4 büyücü ile çemberlitaş atmak isterim![]()
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Sanki Sene 2008
Hayırlı olsun umut darısı başıma 
- izdirapgrafik
Yorum yazan herkese teşekkür ediyorum,aklımdaki bir diğer tılsımı da üretmeye başladım.Sunucudaki gadolinyum krizini çözebilirsem eğer üçüncü seviyesini de birkaç güne üreteceğim

2006-2013
- uLtrAsLaN95
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Osmanlı İmparatorluğu
Para bol oluncaizdirapgrafik yazdı:Yorum yazan herkese teşekkür ediyorum,aklımdaki bir diğer tılsımı da üretmeye başladım.Sunucudaki gadolinyum krizini çözebilirsem eğer üçüncü seviyesini de birkaç güne üreteceğim
Gerçekleri Tarih yazar,Tarihide Galatasaray !
- brack33
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: GuardianS of Istanbul
Süper olmuş umut.Devamını bekleriz
Kons hareket büyü bozma meteorit zırh kırma ve saniye düşürme toplamda ne kadar tutar şu anda ?
3. seviye olanlar 3. seviyeye kadar
Kons hareket büyü bozma meteorit zırh kırma ve saniye düşürme toplamda ne kadar tutar şu anda ?
IxFRAUSONTACKxI
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- izdirapgrafik
Sağolasın:),ben sana fiyat konusunu net bir biçimde açıklayayım,Jadeit 10-15 arası,Xenotim 8-10 arası Gadolinyum da 5-8 arası satılıyor.I'den III'e kadar üretimlerde 32 tane Xenotim garanti,Jadeit ve Gadolinyum da değişmeli olarak gerekiyor.Bunun kondritini,salgısını ve klorosunu da eklemiyorum.Hadi kondrite para vermedin akçeyle çektin,diğerlerini de kastın desek I'den III'e bir tılsımın maliyeti 250'yi aşıyor.brack33 yazdı:Süper olmuş umut.Devamını bekleriz![]()
Kons hareket büyü bozma meteorit zırh kırma ve saniye düşürme toplamda ne kadar tutar şu anda ?3. seviye olanlar 3. seviyeye kadar
2006-2013