29 ve 39 seviye sınırlı dönemlerde oyunumuz Bireyseldi Fakat Nezaman 49 seviye geldi oyun bireysellikten çıktı Grup takımlar halinde Oynanmaya Başlandı Oyundan Soğduk.
Şaheserler Olmadan Hiçbirşey Yapamıyorsun.Oyun Gruplarla oynanıyor Fakat Hiçbir Birlik Beraberlik Belirtisi Yok.
Büyük Hol adında Yeni bir bölge geldi bölgede 1 tane işportacı var Onada ulaşmak çok güç , Bölgeden çıkmak için özellikle büyücüler adına söylüyorum bunu ter döküyorsun.
Ve bir süre sonra Yeni bir Olay daha olacak Tangriss.
Orada bizi ne bekliyor Muamma Ama oyunun Çöküş zamanlarını yaşıyoruz Bu açık ve Net Oyun paraya dayalı oynanıyor Tamam eyvallah Kazanmak onların en doğal hakkı ama yakın zamanda Karakter Açmak Parayla olursa Şaşırmayın.
Benim Ve Bir Kaç arkadaşımın Düşüncesi Söyle;
Oyun Kaldığı yerden devam etsin ama 1 Tane Ayrı Sunucu açılsın seviye sınırı 39 olarak.
Bu sunucuda Herşey eskisi gibi olsun vs element ıtemlerle atılsın Max itemlerlede Kasılsın.
Kütük Yaran En büyük dileğimiz olur Eğer böyle bi sunucu açılacak olursa.
Böyle bir sunucu açılırsa eğer Eminimki Oyun şuankinden daha fazla ilgi görür Çünkü 49 seviye gelince eski oyuncuların Çoğu oyunu terk etti. 39 seviye sunucu açılırsa oyunu bırakan oyuncuların Tekrar Kazanılacağına Eminim Buda Sobee İçin daha fazla Kàr Demek
Eğer Aranızda Böyle bir olaya sevinecek olanlar varsa Destek vermesini rica ediyorum.
Teşkilat:IIScorpioNII