39ve29[BETA] Dönemi.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
IIScorpioNII
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: MoRTaL

39ve29[BETA] Dönemi.

Mesaj gönderen IIScorpioNII »

Öncelikle Merhaba arkadaşlar.
29 ve 39 seviye sınırlı dönemlerde oyunumuz Bireyseldi Fakat Nezaman 49 seviye geldi oyun bireysellikten çıktı Grup takımlar halinde Oynanmaya Başlandı Oyundan Soğduk.
Şaheserler Olmadan Hiçbirşey Yapamıyorsun.Oyun Gruplarla oynanıyor Fakat Hiçbir Birlik Beraberlik Belirtisi Yok.
Büyük Hol adında Yeni bir bölge geldi bölgede 1 tane işportacı var Onada ulaşmak çok güç , Bölgeden çıkmak için özellikle büyücüler adına söylüyorum bunu ter döküyorsun.
Ve bir süre sonra Yeni bir Olay daha olacak Tangriss.
Orada bizi ne bekliyor Muamma Ama oyunun Çöküş zamanlarını yaşıyoruz Bu açık ve Net Oyun paraya dayalı oynanıyor Tamam eyvallah Kazanmak onların en doğal hakkı ama yakın zamanda Karakter Açmak Parayla olursa Şaşırmayın.
Benim Ve Bir Kaç arkadaşımın Düşüncesi Söyle;
Oyun Kaldığı yerden devam etsin ama 1 Tane Ayrı Sunucu açılsın seviye sınırı 39 olarak.
Bu sunucuda Herşey eskisi gibi olsun vs element ıtemlerle atılsın Max itemlerlede Kasılsın.
Kütük Yaran En büyük dileğimiz olur Eğer böyle bi sunucu açılacak olursa.
Böyle bir sunucu açılırsa eğer Eminimki Oyun şuankinden daha fazla ilgi görür Çünkü 49 seviye gelince eski oyuncuların Çoğu oyunu terk etti. 39 seviye sunucu açılırsa oyunu bırakan oyuncuların Tekrar Kazanılacağına Eminim Buda Sobee İçin daha fazla Kàr Demek ;)
Eğer Aranızda Böyle bir olaya sevinecek olanlar varsa Destek vermesini rica ediyorum.
Teşkilat:IIScorpioNII
IIScorpioNII
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: 39ve29[BETA] Dönemi.

Cevaplarınızı Bekliyorum.
SanaLBeLa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SanaLBeLa »

Ben katılmıyorum. Ama görüşlerine saygı duyuyorum. Şuanda oyunda şaheserlerin olması bence çok mantıklı. İtemi olan iş görür bu olay böyledir.hem de şuan 1 tane arkadaşınızda varsa ejder çantada keklik. Ben grup istiyordum geldi o yüzden mutluyum :) arkadaşlar oyuna çok para yatırmasamda paraya dayalı olması artık bu devir de olacak.tılsımlar geldi çok iyi oldu. Çoğu kişi bir tane tılsım sahibi olmadan tılsımı eleştiriyorlar. Görüşlerine saygı duyuyorum. İyi oyunlar...
IIScorpioNII
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Görüşlerine Bende saygı duyuyorum Fakat. Benim gibi düşünen birçokinsan var Düşünen demeyeyim 39 zevkini tadan insanlar Bunu istiyorlar. Bence Bize yönelik birçalışma hiçte fena olmazdı.
SanaLBeLa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen SanaLBeLa »

Elbette özellikle benim gibi oyun ilk çıktığı zamanlardan itibaren oynayan biriysen nedenini bilmiyorum -belki ikv türk oyunu olduğu içindir- tuhaf bir şekilde çok ilginç ve heyecanlı gelmişti.Oyunun gizemi filan muhteşem geliyordu. İnsan belli bir süre sonra buna alışıyor ve eskiyi özlediğini düşünüyor.Ama eminimki eski zamanlarda tekrar oynamaya başlamasam yenilik yok diye etrafta bağıracağıma eminim. Artık önümüze bakıp geçmişi unutacağız.
IIScorpioNII
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Kardeş Bana Full+full milyontane çar verseler almazsan 39 sürümçıkacak 29 sürüm çıkacak deseler Full+full çarları elımın tersıyle ıterım ozamanın zevki çok ayrıydı ayrı surumu kutuyla satsınlar almayan adam değil.
Kullanıcı avatarı
alisergvn
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen alisergvn »

bana herhangi bir zararı yok hatta arada ben de girerim o sunucuya ve eskiyi isteyenlerde kendini tatmin eder :lol:
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

Yönetim isteğinizi yaptI ve 39 seviye sunucu açtı, ve kasıp 39 level oldunuz, istediğiniz itemleri düşürdünüz. ya sonra sabah akşam karakürkmü keseceksiniz ? nereye kadar devam edeceksiniz ? bırakın 29-39 u 59 u isteyin.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
Lazkopatilyas
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen Lazkopatilyas »

yeni bir sunucu açılabilir bu şekilde katılıyorum bende o yorumuna...ama şunu söyleyebilirim bu oyun paraya dayalı değil bence diğer online oyunlarla karşılaştırırsan anlarsın....
kirikxcocuk
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Lonca: Turn The Page

Mesaj gönderen kirikxcocuk »

marasaldadas yazdı:Yönetim isteğinizi yaptI ve 39 seviye sunucu açtı, ve kasıp 39 level oldunuz, istediğiniz itemleri düşürdünüz. ya sonra sabah akşam karakürkmü keseceksiniz ? nereye kadar devam edeceksiniz ? bırakın 29-39 u 59 u isteyin.
Bende senin gibi düşündüm geri kafalının teki eşyalar çöp olacak o zaman diyo. kim olduğunu hatırlamıyorum ama işte beynini eskir diye kullanmayanlar çok.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön