Güvence paketi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Sentinus

Güvence paketi

Mesaj gönderen seagle »

Karakter sigortası diye birşey var bu ne işe yarıyor yani demek istediğim karakterinizi her türlü koşuladan silinmeye karşı koruyordu sanırsam ? bunu her karakter için ücretsiz yapılması gerekmşyormu ?
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)
Resim
*2254*
Kullanıcı avatarı
123berkay123
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Güvence paketi

Mesaj gönderen 123berkay123 »

seagle yazdı:Karakter sigortası diye birşey var bu ne işe yarıyor yani demek istediğim karakterinizi her türlü koşuladan silinmeye karşı koruyordu sanırsam ? bunu her karakter için ücretsiz yapılması gerekmşyormu ?

Sen İkv Yönetiminin neyi parasız yaptığını gördün ?
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen seagle »

Bi bakıma o duruma geliyor ama Kullanıcıların karakterinin korunması alsakta almasakta yapılması gereken birşey ..
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)
Resim
*2254*
Kullanıcı avatarı
Docent
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Docent »

xXESREFPASALIXx yazdı:Dostum bı arkadaşin kutu yüklü karakterı vardı plus bitmişti carı silindi plus yok diye karakter saklanmadı böyle bişey bu ikv
Kutu bitse bile o avantaj devam ediyor diye biliyorum.
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

seagle yazdı:Karakter sigortası diye birşey var bu ne işe yarıyor yani demek istediğim karakterinizi her türlü koşuladan silinmeye karşı koruyordu sanırsam ? bunu her karakter için ücretsiz yapılması gerekmşyormu ?
katılıyorum gerekiyor ama isim değiştirme de dier oyunlarda beleşken bunda 20 tl al sana adalet...:)
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

xXESREFPASALIXx yazdı:
Docent yazdı:
xXESREFPASALIXx yazdı:Dostum bı arkadaşin kutu yüklü karakterı vardı plus bitmişti carı silindi plus yok diye karakter saklanmadı böyle bişey bu ikv
Kutu bitse bile o avantaj devam ediyor diye biliyorum.
Yok usta devam etmıyor arkadaşin cari silindi işte destekte vermıyo 2 3 kez msj attı diye bilyorum
Bilip bilmeden yazıyon yok arkdaş destekten istemişte vermemişler.

Kutu avantajı hesabınızda plsu oldugu sürece siinen (plusluken silinen karakterlerniz) geri getirme imkanı var bunu destektende istemessin.
DÜKKANA GRİP KENDİ ELİNLE geri getirsin.

Plusu yokmuş o esnada silmiş demekktir bana plsuluken sildim destek vermedi diyeblirmisin.

Karakter sigortasıda kutu olmasın plusun olmasın istediğin an silip getirmeye denir.

Siz karakterlerizi ne diye siliyorsunuz onu sormak lazım aslındada neyse. (ha biri girmiş hesabıma silmiş hikaye)
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
HUZUR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Anka
Lonca: Çok Yorgunum

Mesaj gönderen HUZUR »

imzamda forum ahalisi tanıtıyorum ben de
Ülkemize hoş geldiniz. Tek bir kanun var düşünmemek, geriye kalan her şey serbest. Ha birde "iki düşün bir söyle" gibi bir öz deyiş bize ait gibi gösterilmek istenmektedir fakat kesinlikle bize ait değildir.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Bilmyorsun at kafası sendin sana plus varken kurtarma seceneğin var diyor sen daha kutu olsa plus olsa ne yazar diyon.

Oyunda klanda nerden baksam şifreler havada dolşaıyor daha konuyon.

sEN BENİM CARA GİR O BENİM CARA GİRSİN SEN ŞUNA GİR YADA xxxxxx buna girebilecek biri varmı ordan ben biliyom diyor onra iki kişi birden giryor muhabeti çok. Plusluken Kuutluken Sigortalıken carı yok etmek basit ona kalırsa sen hepsini al ben nasıl yok edyom gözünün önünde lafa gelincve kralsınız Sana sigorta al diyor sigorta ila kutunun bir özalliği olacak yoksa ne anlamı kalacak la.

Aslında belşe olsadın len 4 yıl yakınmıyormudnuz boyle olmaz bir karakterlermizi kurtaramıyoruz destek vermiyor onlarda size kutuyu getrdiler.

İsim değiştirme bedava nasıl (!) bedava sana isim değiştir diyenmi var. Bir ayrıcalık istiyorsan alırsın yaparsın.

Aslında karakter silme olsun geri getrelim oldu başka derdiniz varmı aç sil aç sil plus yükle işi bitince aynı hesaba bir daha aç onuda sil bir daha aç sonra lazım oldunmu tekrar cıkar.
Ondan sonra oyun bebelere kalmış diyonuz. Oldu plus ile dgierleride aynı olsun biz niye plsu alak sartlar aynıya bas git la açtırma ağzımı.

İşinize geldiğine eyvallah diyonuz işinize gelmeyince mırın kırın keh küm edyonuz.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Alırsın hesabına karakter sigrotası kime istiyorsanız carını verirsiniz oda gider çemberlide item düşürür geri verir.

Plussuz carınızın silinecegini unutmamanızı temenli ederim eğer birilerine de verecekseniz sigortanızı yaptıgın arkasından ağlamayın.

Bu oyunda çiğ süt emmiş kişiler helal süt emmişlerden daha çok.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

xXESREFPASALIXx yazdı:post kasmaktan başka derdın yok belli dedıgım car benım degil ? arkadaşin carı benım carımı herkez bilir bende herkezınkini bilirim kendı karakterlerıme gerekli şeyleriyapıyorum rahat ol para yatırmaktan kacmıyorum düzenli plus düzenli + rıcı alıyorum rahat ol sen bak kendı davana sen senin gibilerde millete laf atmak bı reflex alişkanlik haline gelmiş neyse
O zaman sen biliyon bilmeyen arkdaşına izah et. Burda yanlış bişi yok Başkasının hatasından başkasına at kafası demesini biliyon ama. Post kasma sizin için gecerli ben post sayını 1 de olsan 5 binde olsa trin tirin
A R Z L O D O S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön