Oyuncu hata kullanım acil şikayet
- Eqwador
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Oyuncu hata kullanım acil şikayet
Eminönü Sunucusu'nda şuan oyunda olan lodos klanına mensup İkvxşifa adlı karakter oyuncu hata kullanımı kullanmaktadır.Kendisine vurulmayıp,menzil dışı diyor.Gerekenin hemen yapılmasını arz ederim,kaleden çıkamıyoruz.Desteğe yolladım ancak gerekenin hemen yapılmasını rica ediyorum.

- sshinobi
- FareAdam Düşmanı

Re: Oyuncu hata kullanım acil şikayet
Desteğe yollaman yeterli kaleye birlik mi göndersinler çıkmanız için? Biraz sabredin gereken yapılacaktır.
- Hengames
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ultimatom
Yaptık oldu...! İkv Ekibi Kaleye destek için birlik yolladısshinobi yazdı:Desteğe yollaman yeterli kaleye birlik mi göndersinler çıkmanız için? Biraz sabredin gereken yapılacaktır.

-
ikvxsifa
- Acemi Savaşçı

- Klan: Lodos
- Lonca: unuttum :D
o fotodakı şeyı ıstıyerek yapmadım bi anda kendı oldu
- uLtrAsLaN95
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı İmparatorluğu
Bu hatayı kullanmayı damı isteyerek yapmadınikvxsifa yazdı:o fotodakı şeyı ıstıyerek yapmadım bi anda kendı oldu
Gerçekleri Tarih yazar,Tarihide Galatasaray !
- Eqwador
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Karargah
o hatanin senden kaynaklanmadigini biliyoruz ve bundan dolayi 1 gun blok aliyorsun hatayi kullanmaman icin ancak senin o hata ile kestigin kisi sayisi 20 yi geckin 19.04de oyuna girdim klaeden cikmamla beraber sen kestin Ve bu duruma 20.00a kadar devam ettin,kardesimin ve digerlerinin karakterlerini keserek.Bsana karsi garezim yok yanlis anlama sadece kullanmandan dolayi ben ve diger oyunculara engel oldun.
Konunun kilitlenmesini istiyorum,arkadasa yonelik kotu suclamalarin olmamasi iicin.
Konunun kilitlenmesini istiyorum,arkadasa yonelik kotu suclamalarin olmamasi iicin.