İlk olarak herkese merhabalar.Aylardır aklımda olan bir fikri sizlerle paylaşmak istiyorum. Oyunda bir türlü arkadaş çevresi edinemeyen-arkadaş çevresi olup oyundan sıkılan-oyunu para için değilde eğlence için oynayan arkadaşlar.
- Aramızda kararlaştırıp 0 Dan karakter açıp, sunucu seçip, lonca kuralım diyorum.Elimden geldiğince Para yardımı edeceğim. Lonca olsun EXP artışı olsun Şans olsun...
Tabii bazı gereksinimler arıyoru(z)m
- Yaşı en az 16 olan
- Saygı nedir bilen
- Asla küfür etmeyen
- Üçkağıtcılık yapmayan
- Yardım sever olan
- Arkadaşlığı iyi yapan
Kişiler.. Lütfen bu konu altında haberleşelim.
Mesela loncayı ben kurabilirim loncaya EXP Artışı alabilirim.
Oyuna 0 dan başlayacak arkadaşlar BURAYA
- Hengames
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ultimatom
Re: Oyuna 0 dan başlayacak arkadaşlar BURAYA
Oyundan sıkılan kişiler 0 dan başlamayı göze almasını sağlamak deveye hendek atlatmanın ta kendisi...

Sanırım demek istediğimi anlamadın. Arkadaş ortamı olunca zaten eğlenceli geçecek? - Birde TS kurdukmu tamamdırHengames yazdı:Oyundan sıkılan kişiler 0 dan başlamayı göze almasını sağlamak deveye hendek atlatmanın ta kendisi...
Ben bugün 0'dan tekrar başladım şuan 10 levelim teşkilattayım gelirsen beraber başlayabilirizOnbasiTR yazdı:İlk olarak herkese merhabalar.Aylardır aklımda olan bir fikri sizlerle paylaşmak istiyorum. Oyunda bir türlü arkadaş çevresi edinemeyen-arkadaş çevresi olup oyundan sıkılan-oyunu para için değilde eğlence için oynayan arkadaşlar.
- Aramızda kararlaştırıp 0 Dan karakter açıp, sunucu seçip, lonca kuralım diyorum.Elimden geldiğince Para yardımı edeceğim. Lonca olsun EXP artışı olsun Şans olsun...
Tabii bazı gereksinimler arıyoru(z)m
- Yaşı en az 16 olan
- Saygı nedir bilen
- Asla küfür etmeyen
- Üçkağıtcılık yapmayan
- Yardım sever olan
- Arkadaşlığı iyi yapan
Kişiler.. Lütfen bu konu altında haberleşelim.
Mesela loncayı ben kurabilirim loncaya EXP Artışı alabilirim.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Güzel düşünce. Ama katılımın pek olacağını sanmıyorum. Ama inşallah böyle bişey olur. :arrow:
- uLtrAsLaN95
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı İmparatorluğu
AnkaSayginer yazdı:Peki hangi sunucuda başlayacağız. :?:
Gerçekleri Tarih yazar,Tarihide Galatasaray !
Cinlerle mi arkadaşlık edip oynayacağız. Oysa ki eminönü sunucusu çok kalabalık. Gerçi bu konuyada gerek yoktu. Oyunu oynadıkça ister istemez arkadaş sahibi oluyorsun zatenuLtrAsLaN95 yazdı:AnkaSayginer yazdı:Peki hangi sunucuda başlayacağız. :?:

- uLtrAsLaN95
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı İmparatorluğu
Tm eminonuSayginer yazdı:Cinlerle mi arkadaşlık edip oynayacağız. Oysa ki eminönü sunucusu çok kalabalık. Gerçi bu konuyada gerek yoktu. Oyunu oynadıkça ister istemez arkadaş sahibi oluyorsun zatenuLtrAsLaN95 yazdı:AnkaSayginer yazdı:Peki hangi sunucuda başlayacağız. :?:
Gerçekleri Tarih yazar,Tarihide Galatasaray !
Lodos diye dusunuyorum ben