Hele 39 lwl zamanı halen dün gibi aklımda
Ozamanların ortamını çok özlüyorum be ne güzeldi eski günler şimdiye bakıyorum da gurup bölgeleri geldi eski arkadaşlıklar bitti herkes bir item için saatlerce bölgede gidiyor sonunda ne oluyor madalya sadece madalya!
Sadece Büyücü Çarımda bulunan madalya sayısı 1200 ü geçti..
Ama ümidimi kesmedim hiç bir zaman Türk oyunu dedim destek çıkalım dedim arkadaşlarımı çağırdım oyunun her zaman arkasında durdum oyun her geçen gün kötüye gitti Arz ve Lodos eklentisi gelicek dediniz herkes merakla bekledi vee sonunda oynanışı tamamen değiştirecek o büyüüük eklenti, İKV Arz ve Lodos geldi...
Hemen girdim içeri birde ne göreyim akrep rengi değiştirilip hasarı arttırılmış akrep slotları neyse devam ettim ilerlemeye ve akrepler tarafından öldürüldüm. Yeniden canlandıgımda maden ocagındaydım çıkışı aradım bulamadım ama em çekip çıktım görevleri aldım ve bütün görevler bitti sadece 1 günde tek kalan görev Huzursuzluğum açıklama desen yok boss desen yok kesmedik yaratık kalmadı bölgeden sıkıldım çemberliye giren insan kalmadı herkes tılsım peşinde
Bana göre İKVde gelmiş en iyi yeniliklerden bir tanesi tılsım sistemi ama grafikler aynı, aynı yaratıkları görmek sıktı ibossu olmayan bir bölgede tılsım aramak gerçekten iyice bunalttı..
Çıkın şuan bi eminönüne 1 saat gezin orada en fazla göreceğiniz karakter sayısı 20 dir..
Artık bırakıyorum..
Dükkana ürünlerime girdim bir bakayım dedim
oyuna bu sene çektiğim akçe: 25.000 yani 250 TL
Aldığım kutu adedi 2 oda yapar 60 TL Toplam= 310 TL bu para sadece 1 senelik para..
-Bu Yönetim Olduğu Sürece Bu Oyun Yürümez..
-Bu oyunda birçok dost tanıdım hepsini çok seviyorum.. Allaha Emanet Olun