BÜYÜK hol DEV üzüntü !
- cCckorcancCc
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
BÜYÜK hol DEV üzüntü !
İkv den bu kadar saçma sapan bir bölge beklemiyodum arkadaşlar. O kadar çok açıkları var ki : giriyorsun gittin gittin öldün kalkıyorsun ki lodos/arz muhafızları karşında sonra hol den çıkmak için yarım saat uğraşıyorsun tam çıkacaksın iki tane karşı klandan gelen adam tarafından kesiliyorsun hadi bir daha ... milletin tek çaresi eme girip alt f4 çekmek bu da kesin çözüm değiki eminönünde doğuyosun işin yeraltındaysa hadi bir daha in . sonra bir saçmalıkta sanki grup bölgesiymiş gibi bir vuruyosun hepsi üstüne çullanıyor. ayrıca her zaman dikkatimizi çeken eskilerden kopyalayıp giydirme işlemi de yine kullanılmış ama bu sefer daha da beter aynısı koyulmuş. Bölgenin adam gibi şefi yok ortalıkta güçlü diye levelini artırıp koydukları şey eminönündeki 12 levellik çeteciler ve fare adamlar olmuş. Lütfen çıkıp bana birilerini savunmayın oyuna arkadaş muhabbeti için giriyoduk muhabbet edecek dostumuzda kalmadı . İnsanlar artık kandırılmaktan oyalanmaktan BIKTI :!:
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: BÜYÜK hol DEV üzüntü !
Bn o yuzdn daha oyunabile girmedim...
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
- osman17
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: My World
Oyuna girmeyeli 2 ay oldu canım istemiyo ama meraktan bi giriyim 
- Eqwador
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Karargah
Dediklerine katilmiyorum,bölge gayet zevkli ve eglenceli ve bölgenin bir cikis ve giris yeri var..Sorunburaya ulasmak.Yol uzun ulasmasi zor,arzlariN veya lodoslarin karsina cikip dalmasi şans,,sende grubunu toplar kesersin ve son olaarak bölgein güclü bir boss'u yok.Ancak bazi arkadaslarin dedigi gibi hidra eklentisi olayı gibi olabilir.
iyi forumlar
iyi forumlar

- Deathxrasmuss
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Death
Eger klan sancaklarinda cikis olsaydi bu isin espirisi olmazdi. Eger oraya gireceksen herseyine katlanarak gireceksin eger tek basinaysan itemi olan biri ile olmayan arasindaki fark ortaya cikacak.
TheRaSMuS