Büyücü tılsımları...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Büyücü tılsımları...

Mesaj gönderen Refresh »

Büyücü tılsımları gayet güzel olmuş.Bir çok alternatif sunulmuş oyunculara bu güzel bir şey.
Elektriği çok beğendim :) Ateş çemberi böylelikle iyice çöp oldu ama yaratıklara karşı :)
Kafama takılan bir şey ise bu güncelleme geldiğinde sınıflarda genel bir enerji arttırımı olacak mı ?
Aslında tılsımların çoğu hatta hepsi yeteneklerle alakalı.Ben isterdim ki enerji arttıran zırh arttıran direnç arttıran tılsımlar da olsun ama maalesef öyle bir şey gelmedi.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Re: Büyücü tılsımları...

Mesaj gönderen HeilHitler »

Refresh yazdı:Büyücü tılsımları gayet güzel olmuş.Bir çok alternatif sunulmuş oyunculara bu güzel bir şey.
Elektriği çok beğendim :) Ateş çemberi böylelikle iyice çöp oldu ama yaratıklara karşı :)
Kafama takılan bir şey ise bu güncelleme geldiğinde sınıflarda genel bir enerji arttırımı olacak mı ?
Aslında tılsımların çoğu hatta hepsi yeteneklerle alakalı.Ben isterdim ki enerji arttıran zırh arttıran direnç arttıran tılsımlar da olsun ama maalesef öyle bir şey gelmedi.
Evet işte dediğin gibi bazı Tılsımlar eksikti sanki en azından bir şeyler eksik gibi geldi bana, bir boşlukta hissediyorum kendimi Tılsımlar konusunda.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen bloodthirsty »

yeteneklerle alakasız tılsımlarda olsa çok iyi olurdu mesela haraket hızı arttıran tılsım yada büyücünün zırhını arttıran tılısım vb. gibi
Kullanıcı avatarı
Hayalxet
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Hayalxet »

Refresh yazdı:Büyücü tılsımları gayet güzel olmuş.Bir çok alternatif sunulmuş oyunculara bu güzel bir şey.

Karakter enerjisi ile ilgili tılsım sadece savaşçıda bulunmakta.Bunun dışında hiçbir sınıfda enerji attırımı söz konusu değil.
Hayalxxet --- (^)Ashab-ı Kehf

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön