arkadaşın uzmanlık alanı beylerEmperorKing yazdı:En basit şekilde para kasma yontemi hırsızlıktır
EN BASİT ŞEKİLDE PARA KASMA
- LatifGetiren
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Re: EN BASİT ŞEKİLDE PARA KASMA
Merhabalar Oyuncu
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
- EmperorKing
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Senden kaptık bi şeylerLatifGetiren yazdı:arkadaşın uzmanlık alanı beylerEmperorKing yazdı:En basit şekilde para kasma yontemi hırsızlıktır

- SmokyPAUK
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ehlim Mürre
Dün gördüm. 500 bine aktarım yapıyo adam. 500bini veriyosun, malzemeleri alıp adamın diğer çara aktarıyosun. çok yaratıcı taktikler geliştirmişler ya.

SmokyPAUK yazdı:EmperorKing yazdı:En basit şekilde para kasma yontemi hırsızlıktır
Hırsızlık çok kötü birşey, onu yapmasın ama oyuncuların dikkatsizliklerinden biraz faydalanmak diyebiliriz
Yapmadım ama başıma geldi çok:
Çamur yerine yeraltı mantarı, yeraltı mantarı diye çamur, turuncu safir diye çook ok sertleştirici aldım
Yeraltı mantarı yerine çamuru anlarım da turuncu safir diye ok sertleştirici ... Oha
- LatifGetiren
- Işık Hanım'ın Elemanı
benden kapsaydın adam olurdunEmperorKing yazdı:Senden kaptık bi şeylerLatifGetiren yazdı:arkadaşın uzmanlık alanı beylerEmperorKing yazdı:En basit şekilde para kasma yontemi hırsızlıktır
Merhabalar Oyuncu
- SmokyPAUK
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ehlim Mürre
ŞU OK SERTLEŞTİRİCİMİ NE VARYA 3-5 LEVEL.TURUNCU OLAN. ASA KRİSTALİDE OLABİLİR. SİMGELERİ AYNIYineLokal yazdı:SmokyPAUK yazdı:EmperorKing yazdı:En basit şekilde para kasma yontemi hırsızlıktır
Hırsızlık çok kötü birşey, onu yapmasın ama oyuncuların dikkatsizliklerinden biraz faydalanmak diyebiliriz
Yapmadım ama başıma geldi çok:
Çamur yerine yeraltı mantarı, yeraltı mantarı diye çamur, turuncu safir diye çook ok sertleştirici aldım
Yeraltı mantarı yerine çamuru anlarım da turuncu safir diye ok sertleştirici ... Oha
TAM ALACAKKEN ALIŞVERİŞİ KAPATIP YENİDEN AÇIYOR. LAP DİYE ATLIYORUM BENDE. SÖVSEN NE FAYDA

- EmperorKing
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Ne cabuk unuttun koskteki gunlerini...LatifGetiren yazdı:benden kapsaydın adam olurdunEmperorKing yazdı:Senden kaptık bi şeylerLatifGetiren yazdı:arkadaşın uzmanlık alanı beylerEmperorKing yazdı:En basit şekilde para kasma yontemi hırsızlıktır
Bana bi tane adamdan para calacam akçe satacam diyereferans ol lutfen kendini loncanın başkan ıolarak goster lutfen diye yalvardıgın gunleri ne cabuk unuttun

- LatifGetiren
- Işık Hanım'ın Elemanı
sende kuklacıdaEmperorKing yazdı:Ne cabuk unuttun koskteki gunlerini...LatifGetiren yazdı:benden kapsaydın adam olurdunEmperorKing yazdı:Senden kaptık bi şeylerLatifGetiren yazdı:arkadaşın uzmanlık alanı beylerEmperorKing yazdı:En basit şekilde para kasma yontemi hırsızlıktır
Bana bi tane adamdan para calacam akçe satacam diyereferans ol lutfen kendini loncanın başkan ıolarak goster lutfen diye yalvardıgın gunleri ne cabuk unuttun
aman neyse ne bosver böyle daha zevkli zaten alayına p..iz
Merhabalar Oyuncu