Post kasma gibi bir niyetim yok olamaz da bilen bilir...Bölgeyi merakla bekliyoruz,IYI FORUMLAR
Arz Lodos paylaşımları
- Eqwador
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Arz Lodos paylaşımları
2 saattir forumdayım son 1 saatte teste hak kazanan arkadaşlarin pisman oldugu hakkinda düsüncelerim var..Bazilari blok aldi bazilari banlandi .Biri de cikmis foto paylasiyor
bu kisiler özenle mi secildi ne güzel hak kazamissiniz güzelce bölgeyi görüp taniyin ne diye kurallara uymuyorsaniz.Yönetimin pisman oldugu asikar birdahaki yeniliklerde bu tür testlere hak kazanma gibi seylerin yapilmayacagi yönünde kesin yargilara vardim.Keske böyle yapmasaydiniz 
Post kasma gibi bir niyetim yok olamaz da bilen bilir...Bölgeyi merakla bekliyoruz,IYI FORUMLAR

Re: Arz Lodos saçmalığı :)
Kapalı Beta'ya alınan oyuncular çekilişle belirlendi, iyi veya kötü niyetli kişiler olup olmadığı belli değil haliyle.Bilgi paylaşımının yasak olduğunu bildikleri halde rahat durmayanların ceza almaları gayet doğal.
Testlerin, eski usüle göre devam etmesi gerekir diye düşünüyorum bundan sonra.Arz ve Lodos genişleme
paketini merakla beklemedeyiz.
Testlerin, eski usüle göre devam etmesi gerekir diye düşünüyorum bundan sonra.Arz ve Lodos genişleme
paketini merakla beklemedeyiz.
2009-2013
- Eqwador
- Sahaf Yardımcısı

Re: Arz Lodos saçmalığı :)
Ayni düsüncelerdeyiz gerekenin yapilmasi gayet normal,cezalarda cok cazip süper cezalar...

- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Phenomena
Re: Arz Lodos paylaşımları
bu yönetimde mantık olsa şaşarım zaten. Fuara gelenler arasından seçmek yerine en çok online olanlar arasından seçseler daha mantıklı olurdu. Sonuçta vakitlerini en çok ikv ye harcayanların hakkı görmek.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
- SmokyPAUK
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: Ehlim Mürre
MuvaFFa yazdı:bu yönetimde mantık olsa şaşarım zaten. Fuara gelenler arasından seçmek yerine en çok online olanlar arasından seçseler daha mantıklı olurdu. Sonuçta vakitlerini en çok ikv ye harcayanların hakkı görmek.
3 foto nette dolaşıyor. arayan bulur. ha benide banlamayaın bakalım

- Eqwador
- Sahaf Yardımcısı

Hani hani nirdeSmokyPAUK yazdı:MuvaFFa yazdı:bu yönetimde mantık olsa şaşarım zaten. Fuara gelenler arasından seçmek yerine en çok online olanlar arasından seçseler daha mantıklı olurdu. Sonuçta vakitlerini en çok ikv ye harcayanların hakkı görmek.
3 foto nette dolaşıyor. arayan bulur. ha benide banlamayaın bakalımpaylaşan kimse onu bulun

SmokyPAUK şu siteyi atsna özelden