Tm s2 oyna sen ama o oyun gerçek değil bak onun psikolojisine göre oyna sen gidip onu oynarsın gerçek sanarsın mahaledeki çocukları fln öldürürsün mazallahLatifGetiren yazdı:oyunu senin gibiler yüzünden bıraktım saol bıraktırdıgınız için (türüne sesleniş) s2 diye bi oyuna basladım ikv den cok daha güzelIReSTIBLE yazdı:Sonrada aglardın nie canlandıromunuz die millete klandan soverdinLatifGetiren yazdı:çok saçma bir şey biri sizi delik deşik etsin siz tekrar canlanın varmı öyle şey ya tabancayla sıkıyosun adam tekte gitmiyor çifteyle kafaya sıkma gelsin bence ve yeniden canlan kaldırılsın şifacılar kaldırabilsin sadece
Yeniden Canlan
Re: Yeniden Canlan

- LatifGetiren
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Re: Yeniden Canlan
ok byIReSTIBLE yazdı:Tm s2 oyna sen ama o oyun gerçek değil bak onun psikolojisine göre oyna sen gidip onu oynarsın gerçek sanarsın mahaledeki çocukları fln öldürürsün mazallahLatifGetiren yazdı:oyunu senin gibiler yüzünden bıraktım saol bıraktırdıgınız için (türüne sesleniş) s2 diye bi oyuna basladım ikv den cok daha güzelIReSTIBLE yazdı:Sonrada aglardın nie canlandıromunuz die millete klandan soverdinLatifGetiren yazdı:çok saçma bir şey biri sizi delik deşik etsin siz tekrar canlanın varmı öyle şey ya tabancayla sıkıyosun adam tekte gitmiyor çifteyle kafaya sıkma gelsin bence ve yeniden canlan kaldırılsın şifacılar kaldırabilsin sadece
Merhabalar Oyuncu
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin