plussuz veya arttırıcın olmadan itemi unut
- megaxzupperr
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
plussuz veya arttırıcın olmadan itemi unut
Arkadaşlar belkı 200 kere mıgrat veya sıgınaga girmeme lazım plusluyken düşen alternator kolye dısında hiç bir şey düşmedi ejder ürettim... oyuna para vermemeye gayret ettim hatta ejderi yükseltmedim bile elimden geldiğince oyuna para vermemeye çalısıyorum ama para vermeden bi hiçim
ama buna razıyım beni küçük gören 3 5 ergen dısında rahatım 
HER GEÇEN YIL BİRER BİRER MASADAN EKSİLİYOR DOSTLAR
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Re: plussuz veya arttırıcın olmadan itemi unut
Kısacası şansa bağlı ne düşüp düşmeyeceği. Plussuzken Miğrat ilk girişte Alternatör ve Nucleus zırhımı almıştım. 2. Girişte Kıyamet Amp. ve Nucleus yüzük düştü dahada miğrata girmedim. Sığınakta bayağı uğraşmıştım Alter kolye için. Yaklaşık 200 küsür kesimde Nucleus kolye düştü ve birdaha sığınaklara girmedim. Şuan Çemberlitaş'ta ilk girişte X ten Kıyamet Ayakkabı düşürdüm. 3-4 Stu Kesiminden Sonra Sıfır Kelvin Eldiven verdi. Şimdi zırh düşürmek için uğraşıyorum fakat düşmüyor Gaffar'dada öyle. Şuana kadar düşürdüklerim Plussuz ve Artırıcısız. Herşey pluslu ve artırıcılı düşmüyor.
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Seyr-i Beka
Şifam ile 1 x 3 stu attım plussız ve hiç boş çıkmadım sırasıyla ruh ayak ruh eldiven x2 hdiro eldiven aldım. Aynı zamanda yaklaşık 20 madalyada fundi zırh harıiç kenan ve junonu tamamlamıştım. Hepsi plussız
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
- IIKuRDaNKoLLaRII
- Salgın Koruyucusu

Şansa bağlı değil mevlüt dinç'in özel şöforunun giderlerine ve diğer giderlerine bağlı düşmesin sen artırıcı al lütfetsin düşsün.. şans değil kumarı oynatan kazanır her zaman .XxxChesTeRxxX yazdı:Kısacası şansa bağlı ne düşüp düşmeyeceği. Plussuzken Miğrat ilk girişte Alternatör ve Nucleus zırhımı almıştım. 2. Girişte Kıyamet Amp. ve Nucleus yüzük düştü dahada miğrata girmedim. Sığınakta bayağı uğraşmıştım Alter kolye için. Yaklaşık 200 küsür kesimde Nucleus kolye düştü ve birdaha sığınaklara girmedim. Şuan Çemberlitaş'ta ilk girişte X ten Kıyamet Ayakkabı düşürdüm. 3-4 Stu Kesiminden Sonra Sıfır Kelvin Eldiven verdi. Şimdi zırh düşürmek için uğraşıyorum fakat düşmüyor Gaffar'dada öyle. Şuana kadar düşürdüklerim Plussuz ve Artırıcısız. Herşey pluslu ve artırıcılı düşmüyor.
Şimdi sabah oluyor bak,kentin diğer yarısında.Öyle yorgun ve kimsesiz, Bakıyor bana, bakıyor...
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
İğrendim resmen bu ne yahu 
Hep aynı konular işin enteresanı cevaplar da hep aynı.Kopyala yapıştır mı yapıyorsunuz napıyorsunuz :roll:
Not:2013 e girmek üzereyiz
Hep aynı konular işin enteresanı cevaplar da hep aynı.Kopyala yapıştır mı yapıyorsunuz napıyorsunuz :roll:
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Seyr-i Beka
Sende hep aynı ukalalık, hep muhaliflik. Sende tekdüzeliği aş biraz artıkRefresh yazdı:İğrendim resmen bu ne yahu
VBMaSTeR - BuRRaQ
- Refresh
- Labirent Rehberi

Beni mi takip ediyorsunVBMaSTeR yazdı:Sende hep aynı ukalalık, hep muhaliflik. Sende tekdüzeliği aş biraz artıkRefresh yazdı:İğrendim resmen bu ne yahu
Adamına göre ukalalık tabi ki de yapıyorum.Ukala olana ukalaca davranırım ve haddini bildiririm.
Saçma sapan bir şey varsa tabi ki muhalefet edeceğim mantıklı düşüncesi olanların arkasındayımdır.
Sende biliyorsun ki bu ve buna benzer yığınla konu var.
Bu durumu birazda şaka ile karışık eleştirdim.
Sırf eleştirdiğim için aslı astarı olmayan ithamlarda bulunmamalısın.
GuardianS of İstanbuL
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
herzaman da rahat olman dilegiyle "DyBKaTLiaM"megaxzupperr yazdı:Arkadaşlar belkı 200 kere mıgrat veya sıgınaga girmeme lazım plusluyken düşen alternator kolye dısında hiç bir şey düşmedi ejder ürettim... oyuna para vermemeye gayret ettim hatta ejderi yükseltmedim bile elimden geldiğince oyuna para vermemeye çalısıyorum ama para vermeden bi hiçimama buna razıyım beni küçük gören 3 5 ergen dısında rahatım
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
- IIKuRDaNKoLLaRII
- Salgın Koruyucusu

Refresh yazdı:İğrendim resmen bu ne yahu
Kesin sobee çalışanı veya telekom çalışanı veya mevlüt dinç'in yiğeni burda gelip onları savunabilecek kişi ya ordan ekmek yiyordur.. başka açıklaması yok
Şimdi sabah oluyor bak,kentin diğer yarısında.Öyle yorgun ve kimsesiz, Bakıyor bana, bakıyor...
- Refresh
- Labirent Rehberi

Çok dar düşünceli olduğunu kanıtladın başka birşeyler söyleyerek cevap vermeme gerek yok.IIKuRDaNKoLLaRII yazdı:Refresh yazdı:İğrendim resmen bu ne yahu
Kesin sobee çalışanı veya telekom çalışanı veya mevlüt dinç'in yiğeni burda gelip onları savunabilecek kişi ya ordan ekmek yiyordur.. başka açıklaması yokbu ukalalığının ve vurdumduymazlığının sebebi bi yerlere olan güvenidir.. güvendiği birileridir
uyananlar uyandı oyunu bırakanlar bıraktı ve elbette insanlar düşüncelerini dile getirecek neden soyuluyoruz diyecekler 1000 kerede diyecekler kaldı ki sanmıyorum 1000 oyuncu kalmış olsun..
Cevabı içinde gizli
GuardianS of İstanbuL