Sınıflar arasındaki rekabette büyücü sınıfına haksızlık edildiğini düşünüyorum.
Öncelikle değinmek isteğim konu yetenek uyumsuzluğu
Büyücün savaşçılara karşı tek savunma yeteneği kutup tur (zihinde vardır ama zihin yeni stratejilerde grup bölgeleri için genelde kullanılmaz) ancak kutup yeteneğinin yenileme süresiyle savaşçıların durdurma ve dapar yenileme süreleri daha az. Örnekle açıklar olursak; bir savasçıyla büyücü karşılaştı ve büyücü sardırmaya başladı bakın en iyi ihtimali söylüyorum savaşçı büyücünün üzerine hem deparı atıp hemde durdurma atıp hemde sadece el tutulması atarsa büyücünün kesme olasılığı yüzde 40 larda ancak savaşçılardaki ortak strateji geri kaçıp yeteneklerin süreleri dolana kadar çekilmek ve dolunca büyücün yapıcağı bişi olamıcak ve kesilicek. Bu konudan sıkkın olan çok kişi olduğunu tahmin ediyorum.
Benim çözüm fikrimi sorarsanız ilk önce kutup ile savaşçıların depar ve durdurma yeteneklerinin yenileme sürelerinin eşitlenmesi (savaşçının 1-2 sn önceliği olabilir).
Ve ikinci olarak çok saçma bulduğum bişi zihin tutma benim bundan tek anladığım bi savaşçıyla karşılaştınızmı ya öldünüz ya kaçıcaksınız yada zihin tutmazsa yüzde 40 olasılıkla kesersiniz.Bunun hakkında daha açıklama yapmak istemiyorum.
Bunun çözümü olarak zihin tutma yerine el tutulsun el tutulması derken bildiiniz el tutulması büyücü o süre içerisinde büyü kullanamasın hareket edebilsin ama büyü kullanamasın.
Bu tamamen benim yorumumdur farklı görüşlere ve yorumlara saygı duyarım.
Zaman ayırıp okuduğunuz için Teşekkürler...
MERAN
Sessız
Büyücülere Haksızlık!
- TuzsuzDeliBekir
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Büyücülere Haksızlık!
Meranın Sessız'i
NAMIDEYER KUMARBAZ...

<BEOWULF>
NAMIDEYER KUMARBAZ...

<BEOWULF>
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Seyr-i Beka
Re: Büyücülere Haksızlık!
Ruh kalkanı ve element direncni açmış asitçi şifa gördün mü napıyorsun peki ?
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: RON
kardeş senin dediğine göre büyücü kral olur kimse kesemez.. Bak ben sana yetenek söliyim eminim hak vericeksindir. Ben çok uzun süredir büyücü kullanırım...
Savaşmak adam kesmek istiyosan fizik ve fizik bilgisi 15 buz buz bilgisi 15 kutup 15 zihin 15 büyü bozma 10 tesla 1 medi 1 kons 1
ayrıca bu şekilde bb olarak gaffarada gidebilirsin.Her dakka makina yapmak yerine.. Benim böle bölgeye girdiğim çok oldu
Zaten bb olduğunda kutubun 15 olması ve büyü bozmanın 10 olması yetiyor kii ben pek sanmıyorum bb 15 olarak gaffara giren grubun kaldığını..
Tek olarak düşünürsek bu yeteneklerle savaşcının seni kesme olasığı sadece zihin tutmasına bakar
onun yüzdesini ben hesaplayamıcam şimdii... Bence büyücülere haksızlık yapılmıyor.
Savaşmak adam kesmek istiyosan fizik ve fizik bilgisi 15 buz buz bilgisi 15 kutup 15 zihin 15 büyü bozma 10 tesla 1 medi 1 kons 1
ayrıca bu şekilde bb olarak gaffarada gidebilirsin.Her dakka makina yapmak yerine.. Benim böle bölgeye girdiğim çok oldu
Tek olarak düşünürsek bu yeteneklerle savaşcının seni kesme olasığı sadece zihin tutmasına bakar

- physX
- Cin Avcısı
- Lonca: Şan I Hükümdar
Bence büyücü ve savaşçı arasında ki tek haksızlık savaşçının dikkat yeteneğinin hız kesmesi adam bize deparla koşuyor neyse el tutulması geliyor diyelim kutup açıyoruz adam da eğer Maraton ayak ve ma göz falan var sa zaten yetişmesi işten bile değil yakalanmamak çok zor özellikle dar alanlarda bu yüzden tek haksızlık dikkat yeteneğinin yavaşlatması.
- nightfox
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Respect
Katılmıyorum haksızlık yapıldığı düşüncesine 
Ortada bir haksızlık varsa bu savaşçıya yapılmıştır ki adamlar gb lere bile giremiyolar.
Deparı varsa zihinin var, durdurman varsa kutubun var dikkati varsa seninde yavaşlatan teslan var adaletsizlik nerede?
Büyücü kullanmak savaşçı kadar kolay değil ona hemfikirim biraz maharet ister sürekli mesafeyi koruyup iyi kaçmak lazım.
Savaşçının attığı durdurma zihin geldiği zamanda büyücünün kestiği çok kez gördüm şayet bb 15 ise onuda kesiyor
Meğerki karşındaki ofansın ayak ve göz maraton ise sıkıntılı bir vs geçer.
Ortada bir haksızlık varsa bu savaşçıya yapılmıştır ki adamlar gb lere bile giremiyolar.
Deparı varsa zihinin var, durdurman varsa kutubun var dikkati varsa seninde yavaşlatan teslan var adaletsizlik nerede?
Büyücü kullanmak savaşçı kadar kolay değil ona hemfikirim biraz maharet ister sürekli mesafeyi koruyup iyi kaçmak lazım.
Savaşçının attığı durdurma zihin geldiği zamanda büyücünün kestiği çok kez gördüm şayet bb 15 ise onuda kesiyor
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Seyr-i Beka
Adaletsizlik nerde biliyor musun büyücünün 12k savaşçının 24 k canı var. Aynı zamanda full savaşçının ne kadar vurduğunu da biliyorsundur diye düşünüyorum.nightfox yazdı:Katılmıyorum haksızlık yapıldığı düşüncesine
VBMaSTeR - BuRRaQ
- physX
- Cin Avcısı
- Lonca: Şan I Hükümdar
Yakaladığı anda ölüyorsun 
büyücünün canı 4.000 kadar artırılırsa denge sağlanır diye düşünüyorum
- BeSGiDeRiM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Sentinus
Aslında neredeyse bütün online oyunlarda büyücünün, uzak dövüş sınıfının canı az olur. Fakat Yetenekleri de, canına göredir.
Fakat İKV'de 49 seviye Yücelen Balyozlu işini bilen bir savaşçı, Üstü çt full olan ve işi bilen bir büyücüyü yakaladımmı affetmiyor
Bir düzenleme yapılırsa, bütün İKV Halkının memnun olacağını düşünüyorum
İyi forumlar.
Fakat İKV'de 49 seviye Yücelen Balyozlu işini bilen bir savaşçı, Üstü çt full olan ve işi bilen bir büyücüyü yakaladımmı affetmiyor
Bir düzenleme yapılırsa, bütün İKV Halkının memnun olacağını düşünüyorum
İyi forumlar.
- Earth
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Vuslatt
Yapılması gereken tek düzenleme vs lerin daha uzun sürmesi bence. 5-10 sn yede vs biter mi
. Zaten klan savaşı bile yapılamıyor bu düşük enerji yüzünden. İster savaşçı olsun ister büyücü, bir anda kendinizi yeri öpüyorken bulabiliyorsunuz. Sonra bir bakmışsın karizma yarılanmış. Zaten sonrasında kp de kasılamıyor.
EARTH
DisToRtioN