59 Level mi? Yeni Bölgeler mi?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SmokyPAUK
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ehlim Mürre

59 Level mi? Yeni Bölgeler mi?

Mesaj gönderen SmokyPAUK »

Arkadaşlar oyunun gelişimi yeni leveller doğrultusunda mı olsun yoksa yeni bölgeler mi gelsin?
Eskiden level atlıycaz diye zevkle kasardık. Yeni yaratıklar mekanlar görürdük zevkle oynardık. E şimdi 300 Çemberli yaptım item düşmedi diyorlar. Nasıl canınız sıkılmıyor. 300 kere nasıl girdin oraya da aynı şeyleri yaptın sıkılmadan. Yeni leveller gelse de, birde çok zor olsa yine birlik beraberlikle kassak. 4 gündür Cevriye kesmek için eleman arıyorum Meran sunucusunda. Ya arkadaşlarıma bakıyorum Çemberli 1-Çemberli 2 yazıyor listede :D Yazıyorum bi Cevriye keselimmi? Ne yapıcan Cevriyeyi kesipte doğru düzgün item bile vermiyor boşver. E benim 4 tane çarım var. 1 tanesi eskiden kalma diğer 3 ü oyuna yeniden başlayınca (yaklaşık 1.5 ay önce falan) kastım bunları hepsi 49 level. Karakürk nerde Cevriye nerde bunları unuttum ya. 4 çardan 3ünün cevriye - karakürk duruyor.
Anlıycağınız grup bölgelerinden şikayetçiyim. Oyunun asıl mantığı olan level atlama, exp kasma gibi şeyleri öldürdü bu grup bölgeleri. Yeni mantık item düşürme. O yüzden şiddetle yeni leveller istiyorum
Resim
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Re: 59 Level mi? Yeni Bölgeler mi?

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

Yeni item ve şaheserlerin glmeside war
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
Kullanıcı avatarı
HuNKaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen HuNKaR »

adam bulamıyorum diye yakınmışsın gayette haklısın. oyunun temel eksiklikleri giderilseydi sende rahat rahat adam bulur görevini yapardın.senelerdir içinde tenekelerden delilerden başka bişi olmayan bölgeleri karşımıza çıkarıp durdular.ne grafikler iyileştirildi nede oyuncuları memnun edecek bi eklenti veya güncelleme geldi. böyle olunca oyuncular tükendi ve oyuna başlayanlarda çok çok az. dilimizde tüy bitti ama bu gidişat böyle devam edicekdir yönetimin kimseyi salladığı çıkıpda bir konuya cevap verdiği yok.
Kullanıcı avatarı
SmokyPAUK
Cin Avcısı
Cin Avcısı

xXESREFPASALIXx yazdı:Dostum yenı levellerın gelmesı zor.şimdi yenı lv gelirse ilk başta kenan çöp olcak 3 kişi kesilcek jnn desen oda çöp olcak cemberli zaten onu söylemıyorum bile yenı lv gelmesı mumkun degil şimdi 59 oldu demı ? adam knn jnn atmaz direk tanıdıklarınla oraya gider mesela adam 59 lv ne yapsın 49 lv zırhı 59 lv zrh varken biraz mantık yürütünce yenı lv gelcegı imkansız bir hal aldı

şu cemberli taş 59 lv olup gelseydı ozaman sözüm yok 69 79 bile uzardı oyun oyunu kendı elleriyle bitirdiler kısaca.

O da doğru haklısın ama yeni level gelse, yeni itemler gelmese bile ilgi çekici olur yani . Ne olursa olsun ucunda bişey olmasa da takılır millet. Ama dediğiniz gibi grup bölgeleri öldürdü oyunu. Bundan sonra nasıl olacakki merak ediyorum.
Adam üstünü full dizmiş, 1 milyonu aşkın KP si var, rütbesi iyi, loncası üst seviyelerde, parası bol. E ne kaldı bu adama oyunda zevk verecek şey? Hergün git Gaffar kes. 2 fizik 1 dk 1 kutup :D hergün anı şey. Yenilik nasıl olursa olsun gelmeli biran önce.

Resim
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

xXESREFPASALIXx yazdı:Dostum yenı levellerın gelmesı zor.şimdi yenı lv gelirse ilk başta kenan çöp olcak 3 kişi kesilcek jnn desen oda çöp olcak cemberli zaten onu söylemıyorum bile yenı lv gelmesı mumkun degil şimdi 59 oldu demı ? adam knn jnn atmaz direk tanıdıklarınla oraya gider mesela adam 59 lv ne yapsın 49 lv zırhı 59 lv zrh varken biraz mantık yürütünce yenı lv gelcegı imkansız bir hal aldı

şu cemberli taş 59 lv olup gelseydı ozaman sözüm yok 69 79 bile uzardı oyun oyunu kendı elleriyle bitirdiler kısaca.
Çemberlitaş 59 seviye olunca oyun 69 79 a uzayabiliyorda 49 seviye olunca niye uzayamıyor doğrusu çok merak ettim.
59 seviye sınırı çok rahat gelebilir.Dediğiniz gibi junon ,kenan çöp olmaz.Tabi seviye atlamayı çok zor yaparlarsa.1 seviyeyi 5 6 günde atlanacak kadar zor yapabilirler.Böylece bir kişi 2 ay gibi bir zamanda 59 olabilecek.2 ayda üzeri ezik gezmek kimse istemez dolayısıyla grup bölgelerine girmek isteyecek düşük seviyedekiler.
Bizim oyunda oyuncuların yapabileceği şeyler kısıtlı.Bunu değiştirmeleri lazım.Oyuncuların zevk alması için alternatif şeyler olması lazım.49 olup üzerini dizince ki kimileri 2 haftada bile dizebiliyor oyunda yapacak birşey kalmıyor.Klan savaşı bir yere kadar zevk veriyor fakat daha sonra o da sıkıcı oluyor çünkü bir amaç yok.Gözük desen kp çarlarıyla çok rahat kasabilirsin.Dolayısıyla klan savaşı yapmanında pek bir anlamı kalmıyor.Zaten sıralama denen birşey de yok.
Pvp yetenekleri gelebilir lonca puanıyla değil de lonca parasıyla alınabilen eşyalar gelebilir lonca savaşlarından lonca parası kazanılacak şekilde.Ne biliyim daha bir çok şey diğer oyunlara bakıp fikir sahibi olabilirler.Aynısını bizim oyuna getirsinler demiyorum uyarlayabilirler veya çok orjinal birşey yapabilirler.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
SmokyPAUK
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Gaffar olsun, stu olsun, yol savaşçısı olsun kenan olsun vs... aslında hepsi yeni levellerin boss ları olmalıydı. O zaman daha iyi olurdu. Ama arkadaşın dediği gibi level atlamak zorlaşırsa ve düşen itemler değişiklik gösterirse kenan çöp olmaz. Çünkü Lonca sistemi var klanlar va. kenandan yada diğerlerinden düşen itemler klandaki vs atan oyuncular için çok değerli. Büyücü full Sıfır Kelvin çektiği zaman Çemberlitaş dan vs lerde muhteşem işine yarar. Ama görev itemleri de yeni leveller ve yeni yaratıklar için önem arz eder. Ne bilim şu ana ne kadar hasar itemi varsa bir yensi daha eklensin. Hava itemi gelsin birde. Fırtınalar kopsun falan filan bu da yeni level için değer kazanırsa çemberlitaş falan önemini kaybetmez. Çünkü loncalar ve klanlar çok değer kazandı. Çoğu kişi vs ve kp için diziyor üstünü. Kaç level gelirse gelsin millet ne loncadan ne de vs den vazgeçmez.
Resim
Kullanıcı avatarı
physX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Şan I Hükümdar

Mesaj gönderen physX »

59 level gelirse büyük bir hayal kırıklığına uğrarım çoğunluğunda böyle olacağını düşünüyorum çünki Çemberli itemleri daha yeni yükseltilmeye başlamışken çöp olursa oyunda oyuncu kalacağını pek sanmam grup bölgesi geleceği fikrindende pek taraf değilim.Ama meteor,eminönü gibi yeni bir bölge gelmesi olası gibi gözüküyor.
Kullanıcı avatarı
physX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Şan I Hükümdar

Mesaj gönderen physX »

49 kalacağını sanmam ilerleyen zamanlarda mutlaka 59 level gelir ama şuan öyle bir olasılık olmadı kanaatindeyim.
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

39 level iken örnek olarak bir büyü silahının hasarı 200 ü bulmazken 49 olup çemberliden önce 448 çemberlide 900 oldu.
59 olunca bu kadar değerli itemlerin hali ne olur ve daha ne kadar çok yükseltebilirler bu hasarları merak ediyorum açıkçası.
Resim
Kullanıcı avatarı
SmokyPAUK
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Bu radyo yayınını dinleyenler özetlemişler konuyu zaten. 59 gelmeyecekmiş yakın zamanda.
viewtopic.php?f=46&t=104714

Ama yeni hasar mekanizmaları çıkıyormuş. Demekki yeni efsunlar, itemler yolda.

Sınıflar arası denge hk.

** tılsım sistemi ile sınıflar arası denge sağlancak.Çeşitlilik olacak.başka hamleler yapılarak yeteneklere karşı önlemler alınabilecek.

- OKO sistemi Hk.

** Tılsım sistemi ile birlikte herşey farklı olacak

bu şekil yazmışlar doğruysa. Yeni yeteneklerde beraberinde gelecek diye anladım ben. Öyle düşünüyorum en azından. Bu tılsım sistemi nasıl olacaksa artık. Demekki oyun Level yerine yeni bölgeler şeklinde devam edecek sonuna kadar.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön