Demokratik Yönetim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
sshinobi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Demokratik Yönetim

Mesaj gönderen sshinobi »

Merhaba,

Oyunla ilgili yönetim kademelerine gelecek kişileri oyuncuların kendilerinin seçmesi gerektiğini düşünüyorum. Yönetimin kendi istediklerini yetkilendirmesinin haklı yönleri vardır fakat yönetimin yetkilendirdikleri dışında oyuncuların seçtiği kişilerin de görev almaları gerekir.
Kullanıcı avatarı
physX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Şan I Hükümdar

Re: Demokratik Yönetim

Mesaj gönderen physX »

Böyle bir şeyin olabilmesi için adayları herkezin iyi bir şekilde tanıması lazım bu yüzden söylediğiniz şeyin pek fazla mümkün olabileceğini sanmıyorum.
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

sshinobi yazdı:Merhaba,

Oyunla ilgili yönetim kademelerine gelecek kişileri oyuncuların kendilerinin seçmesi gerektiğini düşünüyorum. Yönetimin kendi istediklerini yetkilendirmesinin haklı yönleri vardır fakat yönetimin yetkilendirdikleri dışında oyuncuların seçtiği kişilerin de görev almaları gerekir.

Oyunda üst kademelere ulaşmak için inanın bir sürü kademe atlıyorsunuz ve neredeyse Destek Takımının her bölümünde çalışıyorsunuz.İnsanlara Destek Takımı deyince bu takımın sadece Destek İletişim kanallarına gelen maillere geri dönüş yapan ekipten oluştuğu sanılıyor.Oysaki Destek Takımı gerçekten bir çok farklı bölümden oluşan büyük bir ekip.Örnek vermek gerekirse;

Rehber Ekibi
Reklam Ekibi
Denetmen Ekip
Forum Denetleme Ekibi
Etkinlik Takımı

vs... bunlardan sadece birkaçı.Siz üst kademelere yükselmek istiyorsanız öncelikle Rehber Takımına seçilmeniz gerekiyor.Burada görevini yerine getiren çalışkan Rehberler daha sonra diğer kademelere atanıyor ve bu böyle devam ediyor.Ayrıca tüm bunlar için biraz zaman gerekiyor.

Bahsettiğiniz seçim konusunda olabilecek fake oylar vs... oylamanın pekte sağlıklı sonuçlanmama ihtimalini yükseltiyor.O yüzden olabileceğini pek sanmıyorum.Ama yinede önerinizi Destek İletişim sayfasından Bildirim Tipi - Öneri' yi seçerek gönderebilirsiniz.

İyi Forumlar...
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

sshinobi yazdı:Merhaba,

DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön