Müzikleri değişme var mı ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sanalkorkun
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos
Lonca: Sanalkorkun

Müzikleri değişme var mı ?

Mesaj gönderen Sanalkorkun »

İkvnin oyuna giriş resimleri kendi istediğimiz resimlerle değiştirmeyi biliyorum.

:arrow: Peki ikv nin oyun içinde çalan müzikleri değişme imkanı var mı? Bilgisi olan var mı bu konuda ?
Göster
Resim
DUVAR KAĞIDI KATEGORİSİ:
1. Sancak - Sanalkorkun - Cehennem
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat

Re: Müzikleri değişme var mı ?

Mesaj gönderen xPrince »

Ben onu denemiştim sanırım ya, başka bi oyunda da denemiş olabilirim ama şöyle bi sorunu iyi hatırlıyorum, mesela eminönünde çalan müzik atıyorum 3:00 dakika ise sen oraya 5 dakkalık bi müzik attığında 3. dakkasında başa sarıyodu.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
BeSGiDeRiM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen BeSGiDeRiM »

Yasal olup olmadığını bilmediğim için yardımcı olamıyorrum :(

Mert FURKAN
CaNHaVLi

Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Burada yükleme sayfası resimlerini nasıl değiştirebileceğinle ilgili resimli anlatım mevcut. Yasak bir tarafı olacağını düşünmüyorum Furkan, kendi zevkine göre resimlerin olduğu giriş sayfası herhangi bir sorun teşkil etmemeli.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
BeSGiDeRiM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen BeSGiDeRiM »

JouRney yazdı:Burada yükleme sayfası resimlerini nasıl değiştirebileceğinle ilgili resimli anlatım mevcut. Yasak bir tarafı olacağını düşünmüyorum Furkan, kendi zevkine göre resimlerin olduğu giriş sayfası herhangi bir sorun teşkil etmemeli.
Haklısın Umut'um. Sonuçta bir hile teşvik etmiyor. Sadece kullanıcının zevkine yönelik bir işlem.

Kullanmadk istediğiniz müziği ".ogg" uzantısına dönüştürücü program kullanarak dönüştürünüz.
(Bkz: MP3/WGA/OGG Converter)

Sonrasında ise dönüştürdüğünüz dosyayı, "C:\Sobee\Istanbul Kiyamet Vakti\base\audio\music" klasöründe istediğiniz müzikle değiştirebilirsiniz. Unutmayın. Değiştirmek istediğiniz müziğin adını, kendi müziğinize vereceksiniz.

Fakat İKV Oyun Müziklerinin verdiği zevki, coşkuyu verir mi, orasını bilemem :)
İyi forumlar

Mert FURKAN
CaNHaVLi

Kullanıcı avatarı
wsyegel
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen wsyegel »

BeSGiDeRiM yazdı:
JouRney yazdı:Burada yükleme sayfası resimlerini nasıl değiştirebileceğinle ilgili resimli anlatım mevcut. Yasak bir tarafı olacağını düşünmüyorum Furkan, kendi zevkine göre resimlerin olduğu giriş sayfası herhangi bir sorun teşkil etmemeli.
Haklısın Umut'um. Sonuçta bir hile teşvik etmiyor. Sadece kullanıcının zevkine yönelik bir işlem.

Kullanmadk istediğiniz müziği ".ogg" uzantısına dönüştürücü program kullanarak dönüştürünüz.

Sonrasında ise dönüştürdüğünüz dosyayı, "C:\Sobee\Istanbul Kiyamet Vakti\base\audio\music" klasöründe istediğiniz müzikle değiştirebilirsiniz. Unutmayın. Değiştirmek istediğiniz müziğin adını, kendi müziğinize vereceksiniz.

İyi forumlar
Yapacaktım fakat c ye girdiğim zaman c bomboştu.Çünkü sistem e de.N'olacak şimdi ?
ah güzel eski ikv'li günler...
Kullanıcı avatarı
IReSTIBLE
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen IReSTIBLE »

Bu neyin kafası ttnete favori muziklerinizi yazın sonra arka plan muzigini kapatın oradan çalsın işte
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

wsyegel yazdı:
BeSGiDeRiM yazdı:

İyi forumlar
Yapacaktım fakat c ye girdiğim zaman c bomboştu.Çünkü sistem e de.N'olacak şimdi ?
benim format bilgim o kadar lan. laf mı sokuon :D
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

IReSTIBLE yazdı:Bu neyin kafası ttnete favori muziklerinizi yazın sonra arka plan muzigini kapatın oradan çalsın işte
Türkiye bu yüzden bu halde işte :cry:
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

Sanalkorkun yazdı:İkvnin oyuna giriş resimleri kendi istediğimiz resimlerle değiştirmeyi biliyorum.

:arrow: Peki ikv nin oyun içinde çalan müzikleri değişme imkanı var mı? Bilgisi olan var mı bu konuda ?
Resimleri nsl deiştiriosun
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön