ARZ ve LODOS KAPALI BETAYA HAK KAZANDIM BAŞURUMU 26.10.2012 tarihinde yaptım fakat destek hala bi cevap vermedi
Karakter Adı Toxic
mümkünse bi bakılsın!!!!
ARZ ve LODOS KAPALI BETA
- PHxUFUQ
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Şehitler Ölmez
ARZ ve LODOS KAPALI BETA
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Re: ARZ ve LODOS KAPALI BETA
Selam PhxUFUQ,PHxUFUQ yazdı:ARZ ve LODOS KAPALI BETAYA HAK KAZANDIM BAŞURUMU 26.10.2012 tarihinde yaptım fakat destek hala bi cevap vermedi
Karakter Adı Toxic
mümkünse bi bakılsın!!!!
Kapalı betaya katılmaya hak kazanan karakter adları arasında Toxic yok. Mevcut isimler arasında Teşkilat sunucusunda "Toxsıc" karakter adı yer alıyor. Bu karakter adıyla ise bize ulaşmış herhangi bir başvuru yok.
Bilgine
Toxsıc
Toxsıc carı başvuru yapmış arkdaşda her ne sebepten ulaşmamış desteğe de yazmıs herhangi bir cevap ondanda gelmemiş acaba gönderdiği mail destek kara listeyemi ekli.
Yada Desteğin bir kara listesi varmı meraktan.
Aynı arkadaş hatırlıyorum gecen sane subat ayımı mart ayındada klan aktarımı yaptığı için lodos klanından cıkıp tekrar lodos oldugunu soyluyordun defalarca destekten cevap gelmiyor diyordun.
Acaba desteğin bir kara listesi varmı bu sebepten o mailden gönderdiği mailler yerine ulaşmıyormu.
Toxsıc carı başvuru yapmış arkdaşda her ne sebepten ulaşmamış desteğe de yazmıs herhangi bir cevap ondanda gelmemiş acaba gönderdiği mail destek kara listeyemi ekli.
Yada Desteğin bir kara listesi varmı meraktan.
Aynı arkadaş hatırlıyorum gecen sane subat ayımı mart ayındada klan aktarımı yaptığı için lodos klanından cıkıp tekrar lodos oldugunu soyluyordun defalarca destekten cevap gelmiyor diyordun.
Acaba desteğin bir kara listesi varmı bu sebepten o mailden gönderdiği mailler yerine ulaşmıyormu.
A R Z L O D O S
Paylaşım için teşekkürler!

- Hayalxet
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
1 Hafta 10 gün önce mail geldi ve işte bu mail;
Merhaba,
Arz ve Lodos kapalı beta testlerimiz için hazırlanıyoruz. Sizlerinde bu büyük test için hazır olduğunuzu ve heyecanla bu testi beklediğinizi biliyoruz.
Testlere katılabilmeniz için bu maile geri dönüş olarak test sunucusunda sizlere özel birer karakter vereceğiz. Karakterin/Karakterlerin kullandığınız bir hesaba aktaracağız. Bunun için size ait olan ve sizden başka hiç kimsenin şifre dahil hiç bir bilgisini paylaşmadığınız bir İKV hesabına ait kullanıcı adını bu maile geri dönüş olarak göndermenizi rica ediyoruz.
Kullanıcı adınız mail veya GSM numarası şeklinde olmalıdır.
Ayrıca ekte test sunucusuna giriş için gizlilik sözleşmesi niteliğinde olan Test sunucusu yönergesini gönderiyoruz. Test sunucusuna giriş yaptığınız anda bu sözleşmeyi kabul etmiş sayılacaksınız. Bu yüzden şimdiden gizlilik konusunda gereken hassasiyeti göstereceğinizi umuyoruz.
Sizden gelecek bildirimlere göre karakterleriniz hazırlanacak ve kapalı beta başladığında yine mail olarak bilgilendirileceksiniz.
Arz ve Lodos testlerinde görüşmek üzere!
İKV Destek Takımı
Merhaba,
Arz ve Lodos kapalı beta testlerimiz için hazırlanıyoruz. Sizlerinde bu büyük test için hazır olduğunuzu ve heyecanla bu testi beklediğinizi biliyoruz.
Testlere katılabilmeniz için bu maile geri dönüş olarak test sunucusunda sizlere özel birer karakter vereceğiz. Karakterin/Karakterlerin kullandığınız bir hesaba aktaracağız. Bunun için size ait olan ve sizden başka hiç kimsenin şifre dahil hiç bir bilgisini paylaşmadığınız bir İKV hesabına ait kullanıcı adını bu maile geri dönüş olarak göndermenizi rica ediyoruz.
Kullanıcı adınız mail veya GSM numarası şeklinde olmalıdır.
Ayrıca ekte test sunucusuna giriş için gizlilik sözleşmesi niteliğinde olan Test sunucusu yönergesini gönderiyoruz. Test sunucusuna giriş yaptığınız anda bu sözleşmeyi kabul etmiş sayılacaksınız. Bu yüzden şimdiden gizlilik konusunda gereken hassasiyeti göstereceğinizi umuyoruz.
Sizden gelecek bildirimlere göre karakterleriniz hazırlanacak ve kapalı beta başladığında yine mail olarak bilgilendirileceksiniz.
Arz ve Lodos testlerinde görüşmek üzere!
İKV Destek Takımı
İzmir buluşmada eğer 30 dk daha bekleseydim betaya girecektim.Karnım acıktığından gittim BK ye fakat betayı kaçırdım :twisted:
ah güzel eski ikv'li günler...
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Gölge Haramileri
Kapalı beta çok uzadı bi sonuç verin bari
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
- PHxUFUQ
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Şehitler Ölmez
Nerull yazdı:Selam PhxUFUQ,PHxUFUQ yazdı:ARZ ve LODOS KAPALI BETAYA HAK KAZANDIM BAŞURUMU 26.10.2012 tarihinde yaptım fakat destek hala bi cevap vermedi
Karakter Adı Toxic
mümkünse bi bakılsın!!!!
Kapalı betaya katılmaya hak kazanan karakter adları arasında Toxic yok. Mevcut isimler arasında Teşkilat sunucusunda "Toxsıc" karakter adı yer alıyor. Bu karakter adıyla ise bize ulaşmış herhangi bir başvuru yok.
Bilgine
Karakter Adı Toxıc aynen öle mail attım fakat destek hala dönmedi bi arkadaşımıza döndü ve o giriceği hesabı bile yolladı Bi yardımcı olurmusun Nerull
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Üste yazan bir arkadaşa göre beklediğin başka maillerde gelmemiş.Hotmail hesabının (Araçlar-->Güvenlik Seçenekleri-->Engellenen Gönderenler) bölümünde ikvdestektakim@sobee.com.tr adresi varmı bir kontrol et istersen.Belki yanlışlıkla engellemişsindir.PHxUFUQ yazdı:Nerull yazdı:Selam PhxUFUQ,PHxUFUQ yazdı:ARZ ve LODOS KAPALI BETAYA HAK KAZANDIM BAŞURUMU 26.10.2012 tarihinde yaptım fakat destek hala bi cevap vermedi
Karakter Adı Toxic
mümkünse bi bakılsın!!!!
Bilgine
Karakter Adı Toxıc aynen öle mail attım fakat destek hala dönmedi bi arkadaşımıza döndü ve o giriceği hesabı bile yolladı Bi yardımcı olurmusun Nerull
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
- BeSGiDeRiM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Sentinus
Arkadaş Sobee Belediyesinden gelen mailleri engellemiş herhalde sebep nedir ki