Önümüzdeki sene bu resim ile katılmak istiyorum hanı paint ten kopyala yapaıştır yapanlar birinci oluyor baktım kara kalemde iş yok şansımı birde böle deneyeyim.
bırak kardeş herkesin hakkı yeniyor yok pixel kırıntılarıymış falan filan aynı şekilde benimde hakkımı yediler ama neyse uzatmanın alemi yok bundan sonrada katılmamıza gerek yokmuş bunu anladık kendi adamlarıyla yollarına devam.
HatasizCOOL yazdı:SAÇMALIK DAN İBARET. mansiyon a bile giremeyen emek.
Çok basit çalışmalar yollamışsın.Dereceye giremediğin için sitem etme.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Birkan yazdı:bırak kardeş herkesin hakkı yeniyor yok pixel kırıntılarıymış falan filan aynı şekilde benimde hakkımı yediler ama neyse uzatmanın alemi yok bundan sonrada katılmamıza gerek yokmuş bunu anladık kendi adamlarıyla yollarına devam.
Pardon ama yaptıgın eser cok dandik bi kere hiç benzemiyor. 2. ödülü benim ama nedense dandik çizimimi secmişler onada şükür senin çizdigğin cıktı alp üstünden geçmişsin bunu bir grafiker anlar ama inan cok dandik. benim çizdiğim gaffarın bir bir farkını kimse bulamaz ama seçilmedi kötü çizimim seçildi.
sonilahi yazdı:Pardon ama yaptıgın eser cok dandik bi kere hiç benzemiyor. 2. ödülü benim ama nedense dandik çizimimi secmişler onada şükür senin çizdigğin cıktı alp üstünden geçmişsin bunu bir grafiker anlar ama inan cok dandik. benim çizdiğim gaffarın bir bir farkını kimse bulamaz ama seçilmedi kötü çizimim seçildi.
ooo irem kankamınkini seçmemişler :S
PARDON Merve kankamı :S
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.