selam arkadaşlar
Savaşçımı tank yaptım fakat sığınağa migrata grup bulamıyorum.Tank savaşçıları gruba almamalarının nedeni nedir ?Kenanın zehrini sadece savaşçılar bozabilse yada junonun zihni tutulmasınıda savaşçılar bozabilse savaşçıları almak mecbur olacaktır yönetim neden böyle birşey yapmıyor sadece 2 dk larını alcak birşey bu neden yapmıyorlar ? Bu oyunu oynayan savaşçılarda var ama sadadece grup bölgelerine giremedikleri için birçoğu oyunu bırakıyor çevremdende çok kişi biliyorum.
ARZ LODOS eklentisi ile umarım kenanın zehrini sadece savaşçıların bozabilmesi gibi değişiklikler yapılır
İyi Forumlar...
GB TANK
- xxDISHONOREDxx
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
Re: GB TANK
öyle bir şey olmiyacak bb
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Bu söylenti bizzat bende dahil bir çok arkadaş forumda belirtmişti. Ama yönetim bişey yapmadı. Yani böyle bişeyin olacağını sanmıyorum. :arrow:xxDISHONOREDxx yazdı:selam arkadaşlar
Savaşçımı tank yaptım fakat sığınağa migrata grup bulamıyorum.Tank savaşçıları gruba almamalarının nedeni nedir ?Kenanın zehrini sadece savaşçılar bozabilse yada junonun zihni tutulmasınıda savaşçılar bozabilse savaşçıları almak mecbur olacaktır yönetim neden böyle birşey yapmıyor sadece 2 dk larını alcak birşey bu neden yapmıyorlar ? Bu oyunu oynayan savaşçılarda var ama sadadece grup bölgelerine giremedikleri için birçoğu oyunu bırakıyor çevremdende çok kişi biliyorum.
ARZ LODOS eklentisi ile umarım kenanın zehrini sadece savaşçıların bozabilmesi gibi değişiklikler yapılır
İyi Forumlar...
- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: T C
Bu yapılsa bile 1 zehir atıyor 2.yi atmadan ölüyor grup sağlamsa yine tank almazlar yani sağlam bir grup 

Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
K.ATATÜRK
- xxDISHONOREDxx
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
xReNaRDox yazdı:Bu yapılsa bile 1 zehir atıyor 2.yi atmadan ölüyor grup sağlamsa yine tank almazlar yani sağlam bir grup
zehiri bozsa ölmez bunun savaşçının yapması lazım sığınaklara grup bulması için
- Sakaryalee
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Crash
Arkadaşın dediği o deil bir kişi ölse bile sorun olmazxxDISHONOREDxx yazdı:xReNaRDox yazdı:Bu yapılsa bile 1 zehir atıyor 2.yi atmadan ölüyor grup sağlamsa yine tank almazlar yani sağlam bir grup
zehiri bozsa ölmez bunun savaşçının yapması lazım sığınaklara grup bulması için
Bence şuanki sistem değişmez :arrow:
- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Bunun tek çözümü direk bölgeye girerken her bölgede her cinsten oyuncu bulundurma zorunluluğu olması okadar yani her grupta en az bir savaşçı büyücü şifacı olması şeklinde bölgeye giriş şartı olursa çözülür yoksa imkansız.
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Ben baştan sona YIKARIM....