TILSIMIN İLK ÇARLARI
- kizilmaskee
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Iıı SoN ııI
Re: TILSIMIN İLK ÇARLARI
ARTIK 5 cı yılındayız
):
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
SeLamun aLeykum Öncelıkle bende Hatırladıgım Kadarı Ile Eskı oyuncularımızın Ismını yazmak Istıyorum :
İmam
Melle
Enter
Esmer
Xtürkücüxxx
Songuardangel
Haggard
Sonzaza
Sonlayn
Sonspoyraz
Sontürkücü
günesx
Alparslan
Sonangelsong
Yeniçeribaşkan
lazkopatxxx
Yeniçerixiksirci
Aklıma gelenler BUkadar
// GaRu = YeNiÇeRixBaŞKaN // LasTCaLienTe = Xtürkücüxxx // INeowiNI = Yeniçerixiksirci //
İmam
Melle
Enter
Esmer
Xtürkücüxxx
Songuardangel
Haggard
Sonzaza
Sonlayn
Sonspoyraz
Sontürkücü
günesx
Alparslan
Sonangelsong
Yeniçeribaşkan
lazkopatxxx
Yeniçerixiksirci
Aklıma gelenler BUkadar
// GaRu = YeNiÇeRixBaŞKaN // LasTCaLienTe = Xtürkücüxxx // INeowiNI = Yeniçerixiksirci //
/// GaRu ///
/// INewoiNI ///
/// LasTCaLienTe ///
RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! (:
/// INewoiNI ///
/// LasTCaLienTe ///
RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! (:
2008 yılının ocak veya şubat ayında açtım ilk çarımı.. eskilerden değilim ama yinede yazmak istedim o kadar kişi yazmış benim neyim eksik dimi
) Zaten hiç kimse hatırlamaz sorun da değil
)
çarlarımın adı Toratoratora , Zerozero , Sfenks ti.. benim gibiler ikinci furya oyunculardı zaten eski olduğunu iddia eden arkadaşlar durup biraz düşünmeliler..
Cesurzade nin çarının soyulması ve sancak savaşında iki kişi kaldığımız için kaçtığımdan dolayı Zaza nın bana arz sancakta herkesin önünde çok kötü bir arz olduğumu söylemesi unutamadığım olaylardı
)) bu ikiside aynı gün olmuştu xDDD daha 2 aylık oyuncuydum ve üstümde çöptü
) kaçmayayımda örs parası mı vereyim , zaten oda yoktu 
çarlarımın adı Toratoratora , Zerozero , Sfenks ti.. benim gibiler ikinci furya oyunculardı zaten eski olduğunu iddia eden arkadaşlar durup biraz düşünmeliler..
Cesurzade nin çarının soyulması ve sancak savaşında iki kişi kaldığımız için kaçtığımdan dolayı Zaza nın bana arz sancakta herkesin önünde çok kötü bir arz olduğumu söylemesi unutamadığım olaylardı
Bilinmezliğin içindeyim biliyorsan gel bul beni
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Deva
Sfenks yazdı:2008 yılının ocak veya şubat ayında açtım ilk çarımı.. eskilerden değilim ama yinede yazmak istedim o kadar kişi yazmış benim neyim eksik dimi) Zaten hiç kimse hatırlamaz sorun da değil
)
Cesurzade nin çarının soyulması ve sancak savaşında iki kişi kaldığımız için kaçtığımdan dolayı Zaza nın bana arz sancakta herkesin önünde çok kötü bir arz olduğumu söylemesi unutamadığım olaylardı)) bu ikiside aynı gün olmuştu xDDD daha 2 aylık oyuncuydum ve üstümde çöptü

LEPRECHAUN
- Ayhilallll
- Cin Avcısı
Herkez unutuR abi de ben unutamaM seni Komet merlin eldiven üretirmişdiM sana zamanındaSfenks yazdı:2008 yılının ocak veya şubat ayında açtım ilk çarımı.. eskilerden değilim ama yinede yazmak istedim o kadar kişi yazmış benim neyim eksik dimi) Zaten hiç kimse hatırlamaz sorun da değil
)
Cesurzade nin çarının soyulması ve sancak savaşında iki kişi kaldığımız için kaçtığımdan dolayı Zaza nın bana arz sancakta herkesin önünde çok kötü bir arz olduğumu söylemesi unutamadığım olaylardı)) bu ikiside aynı gün olmuştu xDDD daha 2 aylık oyuncuydum ve üstümde çöptü
Ezan Oldum Dinmedim
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Eymenbey Çığlıkx
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Eymenbey Çığlıkx
- Ayhilallll
- Cin Avcısı
Taha abi seni soruyoR oyuna gelmiyomu esmer diyoRESMER yazdı:Hahaha yav kaç sene oldu ama büyümüştür tabiki xDAyhilallll yazdı:ESMER yazdı:imerthan die bir velet vardı özlemeyeceğim tek oyuncu yaşı 10 civarıydı ama boyundan büyük söverdi hatırlayanlar xD
O velet yüzünden car sildim ben ya gördü yerde Bindiriyordu
3 ay önce theme li bir cardan pm atdı imerthan ben dedi büyüdüm artı kakıllandım dedi
Ezan Oldum Dinmedim
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Eymenbey Çığlıkx
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Eymenbey Çığlıkx
aman uzak dursunAyhilallll yazdı:Taha abi seni soruyoR oyuna gelmiyomu esmer diyoRESMER yazdı:Hahaha yav kaç sene oldu ama büyümüştür tabiki xDAyhilallll yazdı:ESMER yazdı:imerthan die bir velet vardı özlemeyeceğim tek oyuncu yaşı 10 civarıydı ama boyundan büyük söverdi hatırlayanlar xD
O velet yüzünden car sildim ben ya gördü yerde Bindiriyordu
3 ay önce theme li bir cardan pm atdı imerthan ben dedi büyüdüm artı kakıllandım dedi

Burda Herkes Aklına Gelen Bazı Kişileri Yazmış. Tek Tük Hariç Hiç Biri Eksılerden Değil... Ben Yahya ...Şimdiki Karetkterim IıIRaMoıIıI Tılsım Açıldıgı Gündn Beri Oynuyorum... Eskilerden Baksanız Şuan Hiç Biri Oyunda.. Yok... Wcansu Lodosxkıyamet..Alpaslan..Serserizaza... Sadece Bunlar Ben Oyundaken Vardı Bu SiziN YazdıklarınZ iSİMLER... Bu İnsanlar Oyunu Bıraktıktan Sonra Oyuna Başlamışlar... Artık Nasıl Eskılernde Oluyorlar..

Eskilerden Alparslan,Godfreyler,Rosafin,Esmer aklıma geliyor yani zorlasam birsürü çıkar ama önplanda bunlar 
FATİH
NASİHAT
NASİHAT
ömer faruk senmisin buLEPRECHAUN yazdı:Sfenks yazdı:2008 yılının ocak veya şubat ayında açtım ilk çarımı.. eskilerden değilim ama yinede yazmak istedim o kadar kişi yazmış benim neyim eksik dimi) Zaten hiç kimse hatırlamaz sorun da değil
)
![]()
hey gidi heyyyy
Bilinmezliğin içindeyim biliyorsan gel bul beni