FAN ART MAİL CEVAP
- xxDISHONOREDxx
- İskele Babası

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
FAN ART MAİL CEVAP
selam arkadaşlar fan art mailimi doğru gönderdimmi bilmiyorum bu şekildemi göndereceğiz bir sıkıntı çıkarmı bu şekilde göndermemde ?

Re: FAN ART MAİL CEVAP
İstenen bilgileri eksiksiz yanıtladıysan herhangi bir sorun yaşamazsın meraklanma.
Ödül dağıtımları 20 Kasım 2012 Salı günü yapılacak, saatler hakkında daha ayrıntılı bilgi verilir.Genelde akşam
19.00 - 20.00 arası Eminönü sunucusundan başlayarak ödüllerin dağıtımı gerçekleşiyor.
Ödül dağıtımları 20 Kasım 2012 Salı günü yapılacak, saatler hakkında daha ayrıntılı bilgi verilir.Genelde akşam
19.00 - 20.00 arası Eminönü sunucusundan başlayarak ödüllerin dağıtımı gerçekleşiyor.
2009-2013
- Respected
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: FAN ART MAİL CEVAP
Bilgilendirme için teşekkürler Umut.
Ek olarak görseli incelediğimde yazdığınız madde gözüme çarptığı için hatırlatma gereği duydum.
@xxDISHONOREDxx, şifrenizi asla ve asla bir başka kişi veye kişilerle paylaşmayınız. Sahte mailler günümüzdeki varlığını ne yazık ki koruyor. Bu maillere ciddiyet göstermeyin. Zira İKV Destek ekibi, oyunculardan hiç bir şekilde şifre talebinde bulunmaz.
Derecenizi kutluyor, iyi eğlenceler diliyorum.
Ek olarak görseli incelediğimde yazdığınız madde gözüme çarptığı için hatırlatma gereği duydum.
@xxDISHONOREDxx, şifrenizi asla ve asla bir başka kişi veye kişilerle paylaşmayınız. Sahte mailler günümüzdeki varlığını ne yazık ki koruyor. Bu maillere ciddiyet göstermeyin. Zira İKV Destek ekibi, oyunculardan hiç bir şekilde şifre talebinde bulunmaz.
Derecenizi kutluyor, iyi eğlenceler diliyorum.