İKV ve Psikolog

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Selennnn
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

İKV ve Psikolog

Mesaj gönderen Selennnn »

Bilindiği üzere oyunda çok saçma nedenlerden kavga çıkartan yada bölgede boş boş konuşup insanların huzurunu kaçıran kişilere özel psikolog danışmanı olması gerekiyor oyunla real hayatı birbirine karıştıran ve oyunu gerçek zanneden kullanıcılara özgü yeni bir boss ''psikolog'' adeta şizofrenleşmiş ve farkında olmayan etrafına huzursuzluktan başka bişey vermeyen ve bundan memnun olan kullanıcılara yeni bir boss ''psikolog''

Derdi sıkıntısı olan gitsin bossa içini döksün konuşsun onunla hiç olmazsa bir nebze rahat ederiz bu kendini bilmez insanların sıkıntılarını dinleyecek yepyeni bir boss gelmesi umuduyla bu konunun en iyi şekilde irdelenmesine ve en yakın zamanda faaliyete geçmesini diliyorum insanın bilinçaltında bir manevi yardımcı olması insanı rahatlatır iyileştirir bu şizofrenleşmiş beyinlere ancak böle bir sistem getirilmesi ve ''psikolog'' 'un o kişiye ''herşey daha güzel olacak'', ''güzel yarınlar seni bekliyor evlat'' bunun gibi sözler sölemesi o şizofrenleşmiş beyinleri rahatlatacağını düşünüyorum, kullanıcıların birbiriyle iletişiminde birbirleriyle nasıl konuşması gerektiğini öğretecek yeni bir boss gerekmektedir...
Kullanıcı avatarı
ForumunMessisi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Re: İKV ve Psikolog

Mesaj gönderen ForumunMessisi »

insan okuyacak bunu daha kısa lütfen
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz

FenerBahçe

LastTimeLord
BlackWell

Resim
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Sinirle yazılmış ama yaratıcı bir düşünce :) gülümsedim.O değilde oyunda bölgeler arası gecişte gelen bekleme ekranındaki resimlere şöyle şeyler yazılabilir.Bu gün birisine iyilik yap.Yada yardımlaşmanın nasıl değerli bir erdem olduğu anlatılabilir.Yada doğru olanın küfretmek değil de edebli olmak olduğu öğretilebilir bilinçaltına yerleştirilebilir ikv eğtime böylece katkısı olmuş olur.

Bir fikir + bir fikir daha :)
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
CaptainKDRAMT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen CaptainKDRAMT »

Özet geç ...
Sözler inci'dir,bazen inci'tir.
heqi1951
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen heqi1951 »

Paylaşım için teşekkürler!

Resim
lortcush
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen lortcush »

olum bizim millette okuma geriliği var özeti şu adam diyorki bi boss koyalım psikolog olsun adı derdi olan sıkıntısı olan oyuncular gitsin onla konuşsun dertleşsin gerçek hayatla karıştırmasınlar oyunu nedensiz yere kavga küfür etmesinler en kısa özeti budur heralde dahada okumam diyorsanız siz gidin saksıya yerleşin ayaklarınızı kuma gömün her gün biri sizi sulasın
Kullanıcı avatarı
Bourne
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Bourne »

Selennnn yazdı:Bilindiği üzere oyunda çok saçma nedenlerden kavga çıkartan yada bölgede boş boş konuşup insanların huzurunu kaçıran kişilere özel psikolog danışmanı olması gerekiyor oyunla real hayatı birbirine karıştıran ve oyunu gerçek zanneden kullanıcılara özgü yeni bir boss ''psikolog'' adeta şizofrenleşmiş ve farkında olmayan etrafına huzursuzluktan başka bişey vermeyen ve bundan memnun olan kullanıcılara yeni bir boss ''psikolog''

Derdi sıkıntısı olan gitsin bossa içini döksün konuşsun onunla hiç olmazsa bir nebze rahat ederiz bu kendini bilmez insanların sıkıntılarını dinleyecek yepyeni bir boss gelmesi umuduyla bu konunun en iyi şekilde irdelenmesine ve en yakın zamanda faaliyete geçmesini diliyorum insanın bilinçaltında bir manevi yardımcı olması insanı rahatlatır iyileştirir bu şizofrenleşmiş beyinlere ancak böle bir sistem getirilmesi ve ''psikolog'' 'un o kişiye ''herşey daha güzel olacak'', ''güzel yarınlar seni bekliyor evlat'' bunun gibi sözler sölemesi o şizofrenleşmiş beyinleri rahatlatacağını düşünüyorum, kullanıcıların birbiriyle iletişiminde birbirleriyle nasıl konuşması gerektiğini öğretecek yeni bir boss gerekmektedir...
Sen özet geç diyenlere bakma kardeş onların uyuşmuş zihinleri bir cümle görüp onla eğlenme üzerine kurulu olduğu için sen dökebildiğin kadar içini dök bence.
Oyun içindeki hoş olmayan tavırlar davranışlar üzerine birçok yazılarım oldu başka hesaplarımda hatta bu konuda yönetime bayağa yüklenmiştim.Görevli bir arkadaşımız cevap olarak bizler oyuncuların kişilikleri üzerinde bir denetimle yükümlü değiliz gibi bir açıklamada bulunmuştu.Ben birazda meydanı boş bulup bu oyun diye bazı oyuncuların insanlıkta dibe vurmaktan hiç çekinmemelerine bağlıyorum.Nasıl olsa kimse bizi tanımaz ve görmez rahatlığıyla.
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.

Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
Kullanıcı avatarı
KARAHAMZALI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen KARAHAMZALI »

güzel bir öneri ama ikvnin olimpik öneri havuzunda kaybolur gider
Kullanıcı avatarı
Selennnn
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Selennnn »

xXESREFPASALIXx yazdı:Biri özet geçsın beyler 2 satır okudumda. ne anlatmak istiyor arkadaş
ForumunMessisi yazdı:insan okuyacak bunu daha kısa lütfen

konuya örnek teşkil ediyorsunuz işte bende bunu anlatmak istiyordum yardımınız için tşkler...
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen xPrince »

Sen kimsin de insanların pskoloğa gitmesini söylüyosun, bi bilgisayar başından bunu nasıl görüyosun, sen beni tanıyomusun yada kavga ettiğin başka insanı tanıyomusun, ben stres atmak için tekme yumruk dövüşüyorum belki sanane benim stres atma yöntemimden, belki başkalarıda böyle kavga ederek stres atıyodur sanane bundan, sen kimsinde böyle insanlara karışabiliyosun, belli zaten fakesin küçükken ateşli bi hastalık geçirdiğinide anlıyorum sen gelme buralara bence ya foruma felan zaten sinek avlıyo forum böyle konulara cevap atmak zorunda hissetmek istemiyorum kendimi.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön