Saçma sapan konusmayın beyler. Burda eski günlerin ne kadar mükemmel bir açıda olduğunu anlatmak istedim. Beni sadece eskiler anlar . Yaşayan bilir. Anladın ?
Blackmatrix yazdı: Saçma sapan konusmayın beyler. Burda eski günlerin ne kadar mükemmel bir açıda olduğunu anlatmak istedim. Beni sadece eskiler anlar . Yaşayan bilir. Anladın ?
Arkadaşım yazı hatalarından dolayı hiç birşey anlamadık diyoruz sana.Beni sadece eskiler anlar diyorsun.Niye yazın çok çok eski Türkçe mi ?Sen önce kendi yazdığını ve bizim yazılarımızı oku.Okuma-yazma-anlama yeteneğini geliştir.Saçma sapan konuşmayın falan diyorsun biz hakaret ederek eleştirmedik.Neyse.
s.a konuyu açan güzel arkadaşım yazı renk tonuna baktım yazılarını okumadan geçtim..ne yazdıysan saygıyla selamlıyorum...Ah eskiler Ah diye efkarlanmışsın , haklısın...Eskilerden kim kaldı diyede kendini üzme bence , **Geçen Geçmiştir, Yenisine bakmak en doğrusu... yeni arkadaşlarla oyununu oynayıp stres atmaya , zevk almaya bakman daha hayırlı diye düşünüyorum....SAYGILAR