Merhaba Arkadaşlar
Şuan İyi bir Çarım Var Alacağım Çok Malzeme Yok Ayrıca 80 M Gibi de Bir Para Var Bunu Nasıl Değerlendirmeliyim Sizce
Uygun Fiyat İle Maden Alıp Satsam mı Yoksa Ne Yapayım Fikri Olan Var mı ? Bu Parayı Değerlendirmek İstiyorum Açıkcası
Para Değerlendirme Konusunda Fikir
- cihankaraca
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KYK
Para Değerlendirme Konusunda Fikir
İnsanlar hile ve üç kağıtçılıkta o kadar ustalaşmışlar ki, şeytanın bu konudaki şöhreti unutulup gitmiş.
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: Para Değerlendirme Konusunda Fikir
maden alsan daha iyidir diye düşünüyorum
Akçe al İkv Kazansın Sen Kazan..
IKV2500 Yazıp 7979 a gönderin.gelen mesaja evet yazın ve bunu on kere tekrarlayın
IKV2500 Yazıp 7979 a gönderin.gelen mesaja evet yazın ve bunu on kere tekrarlayın

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- cihankaraca
- FareAdam Düşmanı

Ben Kredi Kartı İle Hallediyorum O işihaydegidelumm yazdı:maden alsan daha iyidir diye düşünüyorum
İnsanlar hile ve üç kağıtçılıkta o kadar ustalaşmışlar ki, şeytanın bu konudaki şöhreti unutulup gitmiş.
-
HezarfenCelebi
- Demirci Çırağı

Konuyla alakasız olacak;fakat imzanda 14 Osmanlı padişahı var,36 olması gerekiyor.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

mavi topazın falan fiyatının çok artacağı söyleniyor ama ne kadar doğrudur bilinmez

-
HezarfenCelebi
- Demirci Çırağı

Zamanında 10,000,000 gibi bir fiyata ulaşmıştıbloodthirsty yazdı:mavi topazın falan fiyatının çok artacağı söyleniyor ama ne kadar doğrudur bilinmez![]()
![]()
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
o padişahlar dönemlerine damga vurmuş padişahlardır .. 36 padişahın en önemlileridirHezarfenCelebi yazdı:Konuyla alakasız olacak;fakat imzanda 14 Osmanlı padişahı var,36 olması gerekiyor.

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- cihankaraca
- FareAdam Düşmanı

Orda Kurulma Dönemindeki Önemli Padişahlarhaydegidelumm yazdı:o padişahlar dönemlerine damga vurmuş padişahlardır .. 36 padişahın en önemlileridirHezarfenCelebi yazdı:Konuyla alakasız olacak;fakat imzanda 14 Osmanlı padişahı var,36 olması gerekiyor.ve çoğu genelde yükselme dönemindendir..
Yükselme Dönemi Padişahlarından Önemlileri
ve Yıkılış Döneminin Önemli Padişahları Vardır.
Dikkat Ettiyseniz Sarı Selim Lakaplı 2.Selim Yoktur Çünkü Tırsıktı
Ceddinle ilgili doğru laflar kullan :evil: Kıbrıs'ı fetheden sen değilsin.cihankaraca yazdı:Orda Kurulma Dönemindeki Önemli Padişahlarhaydegidelumm yazdı:o padişahlar dönemlerine damga vurmuş padişahlardır .. 36 padişahın en önemlileridirHezarfenCelebi yazdı:Konuyla alakasız olacak;fakat imzanda 14 Osmanlı padişahı var,36 olması gerekiyor.ve çoğu genelde yükselme dönemindendir..
Yükselme Dönemi Padişahlarından Önemlileri
ve Yıkılış Döneminin Önemli Padişahları Vardır.
Dikkat Ettiyseniz Sarı Selim Lakaplı 2.Selim Yoktur Çünkü Tırsıktı
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
-
HezarfenCelebi
- Demirci Çırağı

Yavuz Sultan Selim damga vuramadı mı?Resimlerde o yok.Ayrıca Vahdeddin nereye damga vurmuşhaydegidelumm yazdı:o padişahlar dönemlerine damga vurmuş padişahlardır .. 36 padişahın en önemlileridirHezarfenCelebi yazdı:Konuyla alakasız olacak;fakat imzanda 14 Osmanlı padişahı var,36 olması gerekiyor.ve çoğu genelde yükselme dönemindendir..