Acaba Hangi Bayram Merak ediyorum?
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Acaba Hangi Bayram Merak ediyorum?
Fan Art 2012 sonuçlarını Bayramdan sonra açıklayacaklarını söyleyen yönetim ekibi, Hala açıklamadı. Hangi bayram beyler bilen duyan gören varmı? İKV'nin bu zaman sorunu nedir anlamıyorum ben...Kısa zaman sonra dedikleri bile en erken 1 ay oluyor yahu
-
- Demirci Çırağı
Re: Acaba Hangi Bayram Merak ediyorum?
Merak içinde bekliyoruz 
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
en iyi elemeyi yapıyorlar arkadaşlar bence beklediğime degecek sonucta ödüller cok güzel

Paylaşım için teşekkürler!

- Splash
- Zincir Bozan
- Lonca: <Game Master>
En iyi eleme dediğin 2 hafta olur.3 hafta olur hadi bilemedin En fazla 1 ayda olur. Bu nedir kardeşim?
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
19 Mayıs Gençlik Ve Spor BAyramından Sonra Tabi ki de.

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Slytherin
cadılar bayramı
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Selam Arkadaşlar,Splash yazdı:Fan Art 2012 sonuçlarını Bayramdan sonra açıklayacaklarını söyleyen yönetim ekibi, Hala açıklamadı. Hangi bayram beyler bilen duyan gören varmı? İKV'nin bu zaman sorunu nedir anlamıyorum ben...Kısa zaman sonra dedikleri bile en erken 1 ay oluyor yahu
Bu sene düzenlediğimiz Fan Art yarışmamıza ilgi beklediğimizden de yüksekti. Her bir eseri teker teker incelemek ve değerlendirmek için gerçekten çok uzun bir süreç gerekiyor. Özellikle de Kısa Hikaye için gönderilen başvuruların bu süreci uzattığını söyleyebilirim.
Sonuç olarak Fan Art değerlendirmelerimizi sona erdirmek üzereyiz. Bu hafta sonuna kadar kazanan oyuncularımızı duyurmuş olmayı planlıyoruz.
İKV Fanlarına sevgilerimizle
- Hipro
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Evrensel İmha
Bilgilendirme için teşekkürler Nerull
PiSTaCHio xÇaĞLaRx Peanuts MarcoPoLo HeinrichRuDoLF
İyi 2 hafta felan kalmış :)Nerull yazdı:Selam Arkadaşlar,Splash yazdı:Fan Art 2012 sonuçlarını Bayramdan sonra açıklayacaklarını söyleyen yönetim ekibi, Hala açıklamadı. Hangi bayram beyler bilen duyan gören varmı? İKV'nin bu zaman sorunu nedir anlamıyorum ben...Kısa zaman sonra dedikleri bile en erken 1 ay oluyor yahu
Bu sene düzenlediğimiz Fan Art yarışmamıza ilgi beklediğimizden de yüksekti. Her bir eseri teker teker incelemek ve değerlendirmek için gerçekten çok uzun bir süreç gerekiyor. Özellikle de Kısa Hikaye için gönderilen başvuruların bu süreci uzattığını söyleyebilirim.
Sonuç olarak Fan Art değerlendirmelerimizi sona erdirmek üzereyiz. Bu hafta sonuna kadar kazanan oyuncularımızı duyurmuş olmayı planlıyoruz.
İKV Fanlarına sevgilerimizle :)
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome