GaFFaRMaTiK Hizmetinizde !!!
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: GaFFaRMaTiK Hizmetinizde !!!
GAFFAR MATİK İle İlgileneceğinize biraz Matematik ile ilgilenseydiniz
Şuan da Profesör olmuştunuz :mrgreen:

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
-
- Demirci Çırağı
Program için teşekkürler.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
-
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ATATÜRK & ASİL
bence programda 10sn lık ses ıkazı yerine daha anlaşılır olarak direnç kaos ve kutup şeklinde sesli ikazlarla yapılırsa ne oyunu pencere modunda çalıştırmaya gerek kalır nede fon rengi vs ye hatta dk ve bb şeklinde ses ikazlarıda eklenerek program daha çok işlevsellik kazanmış olur ve form sadece hangi ikazların kullnılıp hangilerinin iptalini seçmek ve süre iptali haricinde birşeye kullanılmamış olur.
Adam ol canımı al, Aksi takdirde evine gömer üstüne beton döker tepesinede bayrağımı dikerim...!!!
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Organize İşler
Bir süre sonra rengin değişmesi dışında program gayet faydalı olmuş,eline sağlık.
2006-2013
-
- Teşkilat Neferi
- Lonca: ASiL
Profesörlükte gözüm yoktu makine mühendisi olmak yeterli oldu benim içinhaydegidelumm yazdı:GAFFAR MATİK İle İlgileneceğinize biraz Matematik ile ilgilenseydinizŞuan da Profesör olmuştunuz :mrgreen:
- Evvel
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Türk intikam tugayı
Biz gaffarı kese kese gaffar matik olmuşuz gerek yok böyle şeylere direk ne zaman geleceğini tahmin edebiliyoruz )ama genede emek verilmiş saygı duymak lazım
Birilerini düzeltmek istiyorsan önce kendini düzelt.
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
- xKaFamBeauTifuLx
- Cin Avcısı
- Lonca: Young Crew
-
- Teşkilat Neferi
- Lonca: ASiL
Evet artik iç güdü olusmus çoğu kişideEvvel yazdı:Biz gaffarı kese kese gaffar matik olmuşuz gerek yok böyle şeylere direk ne zaman geleceğini tahmin edebiliyoruz )ama genede emek verilmiş saygı duymak lazım
- DuMaNnN
- İskele Babası
Selamun Aleyküm;
Bu konunun fikir sahibi olarak yapılan başka yazılımları görmek çok hoş.
Güzel bir çalışma olmuş , eline sağlık Bayram.
İlk yaptığımız versiyonu paylaşmama sebebimiz test amaçlı olmasıydı.Ama test etmesi için verdiğim arkadaşlar da arkadaşlarına dağıtınca böyle bir tablo çıktı ortaya.
Tabi böyle bir sayaç yaparken kullanıcının hızı , oyundaki yavaşlamalar vs.. göz önüne alarak yaptım.
Farklı kullanıcılarda denemek iyi oldu.Kimseye dağıtmayın doğru dürüst çalıştırana kadar dedimse de olmadı ve dağıtımı olmaya devam etti.Süreyi düzgün tutan son versiyonu yapınca da zaten bir sorunu olmayan 2. versiyon iş görüyordu.
Neyse bunları açıklama ihtiyacı hissettim. Özellikle Gökhan abinin yazdıklarını görünce.
Oyunu kolaylaştıracak araçlar yapmak güzel bir şey.Eğer yazılımla uğraşan arkadaşlar varsa eksik kaldıkları yerlerde herhangi bir dilde yardımcı olabilirim.Bu arada uzmanlık alanım Pascal dilidir.(Borland Pascal > Object Pascal > Delphi aklınız karışmasın.)
Değişik çalışmalarım oluyor ki zaten benim para kazanma aracım yazılım.Aklınıza takılan her şeyi buraya yazmanızı rica ediyorum.Takip edeceğim bu konuyu.
İyi forumlar , keyifli oyunlar...
Bu konunun fikir sahibi olarak yapılan başka yazılımları görmek çok hoş.
Güzel bir çalışma olmuş , eline sağlık Bayram.
İlk yaptığımız versiyonu paylaşmama sebebimiz test amaçlı olmasıydı.Ama test etmesi için verdiğim arkadaşlar da arkadaşlarına dağıtınca böyle bir tablo çıktı ortaya.
Tabi böyle bir sayaç yaparken kullanıcının hızı , oyundaki yavaşlamalar vs.. göz önüne alarak yaptım.
Farklı kullanıcılarda denemek iyi oldu.Kimseye dağıtmayın doğru dürüst çalıştırana kadar dedimse de olmadı ve dağıtımı olmaya devam etti.Süreyi düzgün tutan son versiyonu yapınca da zaten bir sorunu olmayan 2. versiyon iş görüyordu.
Neyse bunları açıklama ihtiyacı hissettim. Özellikle Gökhan abinin yazdıklarını görünce.
Oyunu kolaylaştıracak araçlar yapmak güzel bir şey.Eğer yazılımla uğraşan arkadaşlar varsa eksik kaldıkları yerlerde herhangi bir dilde yardımcı olabilirim.Bu arada uzmanlık alanım Pascal dilidir.(Borland Pascal > Object Pascal > Delphi aklınız karışmasın.)
Değişik çalışmalarım oluyor ki zaten benim para kazanma aracım yazılım.Aklınıza takılan her şeyi buraya yazmanızı rica ediyorum.Takip edeceğim bu konuyu.
İyi forumlar , keyifli oyunlar...
PiLkiSaYaRcI - DuMaNnN - XxXDuMaNXxX - IIxXDuMaNXxII
Yakalım bir sigara kafamız DuMaNnN'lansın....
Arz ederiz...
TurqCHe değil --> Türkçe... Lütfen yazım hatalarına dikkat edelim...
Daha güzel bir Türkçe için el ele...
Yakalım bir sigara kafamız DuMaNnN'lansın....
Arz ederiz...
TurqCHe değil --> Türkçe... Lütfen yazım hatalarına dikkat edelim...
Daha güzel bir Türkçe için el ele...
Öncelikle Çok faydalı olmuş . Bu programın daha serisi ve kolay olanı Android İşletim sahibi olan telefonlarda mevcut. Google PlayStore'da Gaffardroid adlı program ile daha seri yapabileceğiniz o düşünüyorum İyi Forumlar ... 
Rüzgarın artistliği , fırtına başlayana kadardır !
< Anadolu Fırtınaları >
< Anadolu Fırtınaları >