Ateş Çemberi (Hasar dengesizliği) DÜZELTİLMEYECEK Mİ?
Re: Ateş Çemberi (Hasar dengesizliği) DÜZELTİLMEYECEK Mİ?
Mesafe ile alakalı olmadığını söyleyen forum yetkilisine ben aksi cevap vermedim bende öyle düşündüğümü yazdım.
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Respectful City
Bizde yanlış anlaya biliyoruz malüm sıcak ve orucun etkisi ile tam anlamadan yorum yapıyoruzberkan587 yazdı:Mesafe ile alakalı olmadığını söyleyen forum yetkilisine ben aksi cevap vermedim bende öyle düşündüğümü yazdım.
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
en uzakta duran adamda 25 bin yiyor yakınımdaki de 25 bin yiyorVBMaSTeR yazdı:Resimlere bak hep aynı menzilden vurmuyorsun oda uzaklıktan kaynaklanıyor şimdi sen anladın mı yoksa bir daha hepsini toplayıp tekrar tekrar aynı şeyleri yazayım mıBunudaBanlayin yazdı:3 kattan 2 kattan bahsetmiyorum ? Anlamayan ben değilim.
3 kat kritiğin 3 te 1 i benim hasarıma göre 7,500 civarı vurması gerektiğini gösterir. diyorum ki bazen KRİTİK 2500 VURUYOr Bu sefer anladın mı ?

- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
Bunun güncel omasının bir manası yok şifacıların iyileştirmesi gibi ne kadar hasar vereceği belli değil olan bu kabullenin :arrow:BunudaBanlayin yazdı:gncl
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: mahşer
TRrelaxTR yazdı:Bunun güncel omasının bir manası yok şifacıların iyileştirmesi gibi ne kadar hasar vereceği belli değil olan bu kabullenin :arrow:BunudaBanlayin yazdı:gncl
resimdeki vuruşları 3 ile çarparsanız zaten bonus kritik vuruş görülüyor fakat ateş çemberinin içi ve dışı ile alakalı tüm soruların cevabı tam olarak net değil diye düşünüyorum kullanması çok güzel yetenek denedim bizzat bi süre ateşçi gezdim 2200 hasar var 26 k vuruo 22k vuruo kritiksiz 17 k vuruo çok değişik hasarlar veriyor açıkcası yanına yaklaşan savaşçıyı kömür edebiliyorsun da etmeyedebiliyorsun
Yusuf
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
:mrgreen: :mrgreen: benim ateş hasarım o kadar sağlam değil ama bilgilendirme açısından ortalama hasar değerini bulursanız aydınlanmış oluruz.Aslanbambam yazdı:TRrelaxTR yazdı:Bunun güncel omasının bir manası yok şifacıların iyileştirmesi gibi ne kadar hasar vereceği belli değil olan bu kabullenin :arrow:BunudaBanlayin yazdı:gncl
resimdeki vuruşları 3 ile çarparsanız zaten bonus kritik vuruş görülüyor fakat ateş çemberinin içi ve dışı ile alakalı tüm soruların cevabı tam olarak net değil diye düşünüyorum kullanması çok güzel yetenek denedim bizzat bi süre ateşçi gezdim 2200 hasar var 26 k vuruo 22k vuruo kritiksiz 17 k vuruo çok değişik hasarlar veriyor açıkcası yanına yaklaşan savaşçıyı kömür edebiliyorsun da etmeyedebiliyorsun
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
Bi konuda o işteTRrelaxTR yazdı:Bunun güncel omasının bir manası yok şifacıların iyileştirmesi gibi ne kadar hasar vereceği belli değil olan bu kabullenin :arrow:BunudaBanlayin yazdı:gncl
Kendi şifamda denedim 3450 büyü şifa var , kritiksiz 7500 , kritik 10500 :?
Kullanması gerçekten güzel bir yetenek dediğin gibi ya kömür edebiliyorsun yada yere seriliyorsunAslanbambam yazdı:TRrelaxTR yazdı:Bunun güncel omasının bir manası yok şifacıların iyileştirmesi gibi ne kadar hasar vereceği belli değil olan bu kabullenin :arrow:BunudaBanlayin yazdı:gncl

lan gerzek gerzek konusmayın hatalı bı skıll ıste ates cemberı bı 5k bı 25k vuran baska skıll varmı..
<<<<<<<Cihan ı Hükümran>>>>>>>
IIxXPiYaNiStxXII IxXPiYaNiStxI ThePiyanist
bide şunu düşünün Gaffarın SADECE Ates cemberınden hasar aldıgını kım vuracak ?? daha dogrusu kım vurabilecek..
<<<<<<<Cihan ı Hükümran>>>>>>>